x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 7 - 8 martie. Leii petrec timp alături de partenerul de cuplu

Horoscop de weekend, 7 - 8 martie. Leii petrec timp alături de partenerul de cuplu

06 Mar 2020   •   11:22
Horoscop de weekend, 7 - 8 martie. Leii petrec timp alături de partenerul de cuplu
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Încearcă să nu ai așteptări prea mari în acest weekend, ci să lași lucrurile să decurgă de la sine. Este esențial să înțelegi că nu poți controla modul în care gândesc oamenii din jurul tău.

Taur

Stresul nu îți permite să gândești limpede și de aceea există riscul să intri în tot felul de conflicte. Este recomandat să petreci timp singur pentru a putea să te regăsești.

Gemeni

Ai multe lucruri de făcut, însă nu găsești energia necesară pentru a duce totul la bun sfârșit. În acest weekend este esențial să înveți să îți organizezi timpul pentru a putea să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Rac

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend, și, prin urmare, te ocupi de o serie de proiecte mai vechi pe care le-ai tot amânat. De asemenea, reușești să petreci timp alături de partenerul de cuplu.

Leu

În acest weekend petreci timp alături de partenerul de cuplu. Reușiți să puneți la punct niște planuri de viitor și găsiți determinarea de a munci pentru a vă atinge aceste aspirații.

Fecioară

Încearcă să îți păstrezi calmul și concentrarea. De asemenea, nu uita să iei o pauză din când în când, chiar dacă ai o mulțime de lucruri pe care vrei să le duci la bun sfârșit, în acest weekend.

Balanță

Te bucuri de timpul liber pe care îl ai și te concentrezi pe pasiunile tale pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. În acest weeken reușești să îți pui gândurile în ordine și să îți încarci bateriile.

Scorpion

Petreci mult timp alături de prieteni și reușiți să scăpați de monotonie. În plus, găsești curajul necesar pentru a încerca activități noi care te ajută să te cunoști mai bine. Te bucuri de timpul liber.

Săgetător

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Astfel, în acest weekend îți analizezi traseul profesional și încerci să îți dai seama unde ai greșit de-a lungul timpului.

Capricorn

În acest weekend încerci să găsești răspunsuri la toate întrebările pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine. De asemenea, o discuție cu un prieten te-ar putea ajuta.

Vărsător

Nu reușești să îți controlezi emoțiile, în acest weekend, însă le poți canaliza spre zona creativă. Astfel, te ocupi de pasiunile pe care le ai și transformi acest weekend într-unul productiv.

Pești

Problemele financiare îți țin mintea ocupată și, astfel, nu reușești să te concentrezi pe restul lucrurilor pe care le ai de făcut. Încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere pentru a putea să privești lucrurile cu mai multă obiectivitate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 7-8 martie