x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8 - 9 februarie. Se anunță un weekend plin de energie pozitivă

Horoscop de weekend, 8 - 9 februarie. Se anunță un weekend plin de energie pozitivă

07 Feb 2020   •   10:58
Horoscop de weekend, 8 - 9 februarie. Se anunță un weekend plin de energie pozitivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend te bucuri de confortul oferit de propria locuință. Reușești să te concentrezi pe propria persoană și poți chiar să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi în continuare.

Taur

Reușești să fii în centrul atenției peste tot pe unde mergi. În acest weekend participi la tot felul de evenimente sociale și reușești să cunoști oameni cu adevărat interesanți. Ai șansa să te conectezi cu o persoană specială.

Gemeni

Romantismul te caracterizează în acest weekend, iar aceast lucru nu se îndreaptă exclusiv spre relația de cuplu. Reușești să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai și chiar te redescoperi.

Rac

Scapi de rutină, în acest weekend. Lași în urmă agitația specifică orașului și te bucuri de momente petrecute în natură alături de o persoană specială din viața ta. Ai parte de un weekend relaxant.

Leu

Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. Încearcă să acorzi atenție și odihnei, dacă nu vrei să ajungi la extenuare.

Fecioară

Ești mai sociabil decât în mod normal și, prin urmare, ai șanse mari să îți faci prieteni noi în acest weekend. În plus, reușești să atragi atenția peste tot pe unde mergi și chiar există șanse să te reconectezi cu o fostă iubire.

Balanță

Petreci mult timp alături de prieteni și ai conversații interesante și profunde care te vor ghida spre un drum pe care l-ai tot ignorat. Înveți să îți asculți mai mult instinctul.

Scorpion

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și chiar reușiți să ajungeți la o decizie legată de viitor. Astfel, vă cunoașteți mai bine și îți dai seama că aveți mai multe lucruri în comun decât ți-ai fi imaginat.

Săgetător

În acest weekend petreci mult timp singur și încerci să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Meditația ar putea fi benefică în această direcție. De asemenea, este important să ai mai multă încredere în propria persoană.

Capricorn

Te bucuri de timp de calitate petrecut alături de partenerul de cuplu, însă reușești să îți organizezi timpul astfel încât să nu ignori celelalte aspecte din viața ta. În acest weekend înveți lucruri noi despre tine.

Vărsător

În acest weekend ai șanse mari să cunoști o persoană interesantă cu care te vei conecta încă din primele momente. Încearcă să îți asculți intuiția și să discuți deschis despre propria persoană.

Pești

Weekendul acesta se anunță a fi unul relaxant. Te bucuri de timp de calitate alături de persoane importante din viața ta și, de asemenea, reușești să scapi de rutină. Acest mod de a-ți petrece weekendul te ajută să-ți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

×