x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8/9 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 8/9 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Mar 2014   •   01:39
Horoscop de weekend, 8/9 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Se contureaza intalniri si dialoguri cu rudele sau cu prietenii apropiati. Variantele de legatura sunt diverse, fie mergi in vizita pe la unii, fie altii vin pe la tine pe neanuntate. In orice caz ar fi bine sa fii deschis catre ceilalti, chiar daca dorinta ta izolare este la cote mari. Este adevarat ca parca nu ai nici energie si nici chef de prezenta celorlalti, daramite de discutii, insa depune eforturile necesare. Este posibil sa afli informatii pretioase despre colaborarile socio-profesionale in care esti implicat sau vrei sa te implici.

Taur
Capitolul financiar iti da batai de cap. Pe de o parte veniturile tale de pe urma unei activitati profesionale vor creste. Insa, pe de alta parte se vor gasi persoane chipurile bine intentionate care iti vor da sfaturi ce sa faci tu cu banii tai. Mai intai asculta-ti propria voce interioara, selecteaza-ti cheltuielile prioritare si pe urma gandeste-te si la propunerile altora. Nemultumirile tale pornesc de la faptul ca muncesti mult, de multa vreme si inca balanta munca-plata este in favoarea muncii. Si va mai fi cateva luni de acum incolo!

Gemeni
Cheful de a te implica in treburile altora iti va aduce neplaceri serioase cu toata lumea. Este adevarat ca ai idei stralucite si astfel ceilalti vor fi fascinati de personalitatea ta in aceste zile. De avut in vedere faptul ca sunt putini aceia care pot tine pasul cu viteza ta mentala si faptica. Cel mai bine ar fi sa te ocupi in primul rand te tine si numai la cererea expresa a celorlalti sa le oferi o mana de ajutor. Duminica dupa-amiza, gandirea și comunicarea iti sunt subiective, riscand sa spui ce nu trebuie.

Rac
Weekend-ul este favorabil retragerii din forfota cotidiana si pe cat posibil izolarii de ceilalti. Este nevoie sa faci unele schimbari in programul tau zilnic, dar si in planurile de viitor. Cum filozofiile tale de viata cunosc in aceasta perioada tot soiul de transforamari, care mai de care mai spectaculoase, atat mentalul cat si trupul tau au parte de transformari destul de dificil de inteles si acceptat. Detaseaza-te de toate si relaxeaza-te alaturi de persoane vesele si de incredere. Duminica te vei simti mult mai bine. 

Leu
Zilele acestea, popularitatea iti creste, fie datorita prietenilor, fie datorita participarii la intruniri cu multa lume. Fii prudent, deoarece esti vulnerabil atat la aprecieri, cat si la remarci acide. Pot aparea tensiuni pe tema banilor si bunurilor folosite si administrate in comun cu altii. Pe de alta parte s-ar putea sa primesti oferte de implicare in proiecte sociale sau ecologice, insa contextul astral este favorabil doar discutiilor de principiu si nu actionarii propriu-zise. Exista si varianta sa reiei unele activitati comune, avute in plan mai demult alaturi de prieteni sau protectori.

Fecioara
Se intreazaresc intalniri cu multa lume, fie in cu rudele, fie in cadru oficial la serviciu. Orice vei face, intr-un anume fel vei avea un rol principal de indeplinit. Fie vei fi maestru de ceremonii, fie va trebui sa oferi explicatii pe teme de larg interes. Daca este vorba de reuniuni profesionale ai grija la sefi. Acestia te vor provoca, fie prin intrebari delicate vizavi de indatoririle tale profesionale, fie rugandu-te sa prezinti o activitate profesionala restanta sau care se desfasoara in salturi datorita altora. Sustine-ti punctele de vedere cu dovezi pertinente si lasa emotivitatea deoparte. 

Balanta

Cultura sub toate formele ei iti va aduce multa bucurie si relaxare la finalul acestei saptamani. Mergi la spectacole de teatru sau film, participa la seminarii pe teme diverse sau planifica-ti calatorii indepartate, in locuri incarcate de istorie. Sunt momente excelente pentru a-ti largi orizontul cunoasterii si pentru a sta de vorba cu oameni interesati de aceleasi subiecte filozofice ca si tine. Daca esti nevoit sa sustii probe, interviuri sau examene de orice fel, pregateste-te bine si vorbeste strict, direct si la obiect.

Scorpion

Banii si bunurile pe care ii imparti cu altii sunt temele principale ale acestor zile. Sunt momente prielnice pentru a-ti achita facturi, taxe sau alte datorii restante. De asemenea pot intra in discutie demersurile pentru mosteniri sau partaje specifice unei separari in afaceri sau unui divort. Pe de alta parte, alcatuieste-ti planuri financiare pe termen lung. Nu neaparat planuri de investitii financiare, cat in primul rand planuri pentru cheltuielile frecvente. Casa si imbunatatirea conditiilor de trai se pare ca, deocamdata iti consuma cele mai multe resurse financiare.

Sagetator

Relatiile parteneriale iti vor acapara zilele acestea in totalitatea. Sunt posibile discutii aprinse fie pe teme profesionale, in cazul colaborarilor de la serviciu, fie acasa, partenerul de viata te provoaca la explicatii legate de rude si prieteni apropiati. Se pare ca undeva, candva, de curand, actiunile comune intreprinse cu partenerii, de viata sau de afaceri, au ramas nefinalizate sau trebuie realuate de la capat. Tine-ti firea, asculta ce au de zis ceilalti si vezi ce poti remedia. Duminica relaxeaza-te alaturi de cei dragi palavragind pe teme amuzante.

Capricorn
Finalul acestei saptamani iti poate aduce neplaceri serioase la capitolul sanatate, dar si la serviciu. Treburile de rutina ale casei, insa si cele profesionale iti asteapta aportul. Provocarile colegilor de munca sunt la cote mari, de aceea fii prudent. Dozeaza-ti eforturile si acorda o grija deosebita sanatatii. Energia ta vitala este la un nivel scazut. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Segmentele aparatului respirator sunt vulnerabile, iar racelile iti pot crea neplaceri serioase si pe termen lung. 

Varsator

Persoana iubita si copiii te invita la distractii sau aventuri in mijlocul naturii. Cu toate ca argumentezi in fel si chip, pana la urma te vei lasa induplecat de rugamintile lor de a petrece acest weekend impreuna. Insa, datorita faptului ca va trebui sa achiti tu toata distractia, asta te poate necaji pe moment. Beneficiezi de suficiente resurse materiale, astfel incat din castigurile tale sa oferi si celor dragi momente de rasfat. Totusi, disputele sentimentale pot fi frecvente, insa cu putin efort si bunavointa le vei putea depasi cu brio.

Pesti
La finalul acestei saptamani sunt momente excelente de sta acasa, printre cei dragi. Este nevoie sa trebaluiesti prin casa, deoarece sunt multe restante in acest sector si nu mai pot fi amanate. Verifica periodic sursele de gaze si de aer din spatiul in care locuiesti. Se pot produce avarii greu de remediat. Membrii familiei iti pot reprosa faptul ca esti prea ocupat doar de propria-ti persoana, neglijandu-ti astfel indatoririle domestice. Echilibreaza-ti programul zilnic, astfel incat sa fii prezent si pe acasa. Duminica aranjeaza o petrecere surpriza pentru rude si prieteni. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×