x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend. Gemenii sunt mai emotivi, iar Fecioarele trebuie să ia decizii

Horoscop de weekend. Gemenii sunt mai emotivi, iar Fecioarele trebuie să ia decizii

07 Oct 2016   •   19:50
Horoscop de weekend. Gemenii sunt mai emotivi, iar Fecioarele trebuie să ia decizii

Berbec

Cineva o să încerce să-ţi dea planurile peste cap şi să râdă de intenţiile tale sincere. Nu vrei să te cerţi cu această persoană, ci să discutaţi, dar vei realiza că persoana în cauză nu este dispusă să facă asta. Îi spui adevărul în faţă şi o laşi în pace pentru că nu vrei să-ţi afecteze planurile de weekend.

Taur

Crezi că ştii ce vor ceilalţi să spună, înainte să scoată un sunet, dar vei obţine multe informaţii noi, din toate părţile. Nu eşti capabil să discerni informaţiile valoroase de cele care nu sunt atât de importante şi din această cauză preferi să nu iei nicio decizie până luni.

Gemeni

Te gândeşti că este momentul să-ţi ceri scuze faţă de persoanele cărora le-ai greşit, sau că ai întrecut nişte limite. Te cuprind nişte frici, care te vor face mai emotiv şi mai sensibil în aceste zile, preferând compania anumitor persoane, sau singurătatea.

Rac

Eşti nerăbdător să-ţi îndeplineşti nişte dorinţe mai vechi, dar nu ştii ce trebuie să faci în legătură cu ele. Probleme vechi de familie pot ieşi la suprafaţă acum, iar dacă vrei să mergi mai departe, trebuie să le rezolvi o dată pentru totdeauna.

Leu

Vrei ca relaţia ta să fie mai energică, mai fericită, vreţi să faceţi activităţi frumoase împreună, dar ceva te trage înapoi. Poate fi vorba de nevoia ta de stabilitate, de a planifica totul, sau de apariţia unor sentimente de gelozie care nu-ţi dau pace.

Fecioară

La fel ca şi nativii din Rac, latura sentimentală iese la lumină şi îşi cere drepturile. Vrei să-ţi înfrunţi temerile şi să laşi trecutul în spate, făcând loc pentru planuri detaliate de viitor. Cântăreşti mult orice decizie şi îi anunţi pe ceilalţi de intenţiile tale.

Balanţă

Nu tu vei fi cel care va avea de câştigat de pe urma unui conflict, dacă nu mergi în locul de unde a început totul. Retragerea nu va fi deloc uşoară, ba chiar va fi mai complicată decât credeai, însă reuşeşti să ţii secretul până ajungi la o soluţie.

Scorpion

Eşti tentat să te ataşezi de lucruri sau persoane care nu vor sta prea mult în viaţa ta. Lasă-te dus de val până când acestea dispar. Lucru uşor de zis, dar nu şi de făcut. Ai rezerve în privinţa oamenilor şi gândeşte-te la cât de mult te-au dezamăgit în trecut.

Săgetător

 Ai nişte dorinţe neobişnuite, noi, care te vor duce la împrejurări ciudate. Cu toate astea, eşti dispus să nu le urmăreşti şi să renunţi la ele, pentru că cineva nu este de acord cu acţiunile şi priorităţile tale. În acest fel, începe o luptă a principiilor care nu se va termina curând.

Capricorn

Puţin timp liber a fost suficient pentru ca evenimente pe care ţi-ai fi dorit să le uiţi, să-ţi vină în minte. Eşti frământat de faptul că ai lăsat treburi neterminate cu rudele şi cu prietenii. Nu sta mult pe gânduri. Du-te şi vorbeşte cu ei, după ce te mai linişteşti puţin.

Vărsător

Un amalgam de sentimente te cuprinde încă de vineri seara şi ajungi la o ceartă cu persoana iubită. Este vorba de principii şi crezi că nimic nu mai este important decât asta acum, lăsând la o parte orice altă problemă. Eşti ca un vulcan care stă să erupă şi nu-ţi dai seama de consecinţele acţiunilor tale.

Peşti

 Al şaselea simţ este la cote maxime şi citeşti cu uşurinţă gândurile celorlalţi. Trebuie totuşi să împărtăşeşti intuiţiile cu cineva, pentru a nu enerva pe cineva degeaba. Da, poţi spune adevărul, dar spune-l într-un fel în care să eviţi conflictele.

×