x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend. Sfârşitul de săptămână aduce noi surprize pentru toate zodiile

Horoscop de weekend. Sfârşitul de săptămână aduce noi surprize pentru toate zodiile

14 Oct 2016   •   19:50
Horoscop de weekend. Sfârşitul de săptămână aduce noi surprize pentru toate zodiile

Berbec

Tensiunile din viaţa personală nu iau sfârşit chiar dacă a venit weekendul. Preferi să ignori toate semnalele de avertisment şi să intri direct în miezul problemei. Nu vei găsi răspunsurile pe care le doreşti, dar insişti să rezolvi totul până luni.

Taur

Îţi vine o idee fascinantă pe care decizi să o urmezi, iar drumul de întoarcere s-ar putea să fie dificil, dacă încerci să te lupţi cu inevitabilul. Lasă-te dus de val şi fii deschis la oportunităţi. Înfruntă-ţi temerile şi intră într-o zonă necunoscută ţie până acum.

Gemeni

Sfârşitul de săptămână vine cu noi provocări pentru tine pe care le accepţi şi vrei să le duci la bun sfârşit. Te-ai plictisit de stat în casă şi de muncă, aşa că vei face tot ce poţi pentru a te distra. Deciziile spontane sunt aliatul tău şi s-ar putea să ajungi undeva în afara oraşului.

Rac

Nu eşti în cea mai bună dispoziţie pentru a rezolva conflicte mai vechi sau pentru a intra într-o discuţie aprinsă cu prietenii. De celalaltă parte, nu este bine nici dacă îţi reprimi sentimentele, care, mai devreme sau mai târziu vor ieşi la suprafaţă. Trebuie să găseşti o cale de mijloc.

Leu

Prietenul cu care voiai să îţi petreci sfârşitul de săptămână şi-a schimbat planurile pe ultima sută de metri, încurcându-ţi astfel treburile. Din păcate pentru acesta, nu poţi trece peste asta şi veţi avea o discuţie tensionată ce va avea un final nefericit.

Fecioară

Dorinţa de a avea mereu totul sub control şi de a face ce trebuie intră în conflict cu o parte din tine care vrea libertate şi care vrea să fugă de toţi şi de toate. Vorbeşti cu persoanele apropiate, vă strângeţi la cineva acasă şi daţi o petrecere pe cinste.

Balanţă

Ai devenit foarte suspicios în ultima vreme şi ai dubii la orice cuvânt spus de oricine. Îţi doreşti să afli adevărul, să scapi de tensiunea asta, dar poate fi imposibil, pentru că nu cunoşti toţi factorii problemelor. Decât să iei o decizie, mai bine concentrează-te să vezi ce este real sau nu.

Scorpion

Se va ivi o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi! Iniţiază tu discuţia pe un subiect sensibil şi empatizează cu persoanele care poate ţi-au greşit neintenţionat. Ai grijă să nu cazi în extrema cealaltă şi să faci nişte scene.

Săgetător

În acest sfârşit de săptămână vei avea rolul de a împăca două tabere, poate doi prieteni apropiaţi sau doi membri din familie, care se ceartă din motive copilăreşti. Din păcate, obiectivitatea şi onestitatea de care dai dovadă nu va fi recunoscută de aceştia.

Capricorn

S-ar putea să te alături Fecioarelor în escapada pe care o plănuiesc. Te simţi la fel de tensionat şi presat de treburile din viaţa personală şi profesională, încât puţină relaxare nu mai suportă amânare. Nu te lăsa curpins de lene şi ieşi pe afară.

Vărsător

Se întâmplă ceva la locul de muncă sau în familie şi acest lucru te va lua pe nepregătite. Va trebui să iei decizii importante şi să preiei conducerea pentru scurt timp. Rezisă tentaţiei de a te obişnui în această poziţie.

Peşti

 Spre deosebire de celelalte zodii, tu vei avea bucuria de a primi nişte bani, sau poţi încheia mici afaceri care, pe termen lung, vor ajuta la mărirea sumelor din conturi. Eşti foarte analitic totuşi. Nu iei de bun tot ce ţi se spune şi oferă.  

×