x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP iulie 2018: Incepeti propria afacere!

HOROSCOP iulie 2018: Incepeti propria afacere!

30 Iun 2018   •   09:44
HOROSCOP iulie 2018: Incepeti propria afacere!

HOROSCOPUL LUNII IULIE 2018. Chiar daca este perioada de concendii, iar caldura de afara va face sa ii invidiati pe cei care se bucura se briza marii sau de racoarea muntilor, astrele va asigura ca luna iulie 2018 este momentul potrivit pentru o analiza a activitatii profesionale si pentru a va ocupa de propria afacere.

 

Mai ales ca dispuneti si de forta necesara, si de timp, dar si de bani. Dar mai intai concepeti o strategie, apoi alcatuiti un plan si, intr-o faza ulterioara, cautati parteneri de incredere. In iulie, multe dorinte se implinesc, numai ca trebuie sa va doriti foarte mult acest lucru.

Daca aveti un scop, o tinta, mergeti intr-acolo, fara sa va uitati in urma. Numai asa veti rezolva cu usurinta chiar si acele probleme care, de curand, vi se pareau imposibile, veti putea finaliza proiecte considerate deja un esec.

Astrele nu ascund faptul ca luna iulie va fi presarata cu multe greutati, provocari, hopuri. Dar nu intentionati sa cedati. Ceea ce este foarte bine, dar fiti cu bagare de seama si controlati tot ce se intampla in jurul dumneavoastra. Informatii multe, care trebuie triate si minutios analizate.

Horoscopul banilor pentru luna iulie 2018 va indeamna sa fiti comunicativi, sa nu ascundeti nimic din ceea ce v-ar putea crea neajunsuri. Daca veti gasi parteneri buni, bucurati-va - succesul si profitul sunt asigurate. Iar daca va nemultumeste locul de munca, unde nu vi se ofera sansa de a va realiza, in iulie puteti face o schimbare in acest sens.

Mai ales ca sunt mari sansele sa prindeti gustul unei noi speciallizari. Petru care nu e nevoie sa va inscrieti la facultatea. Este suficient un curs, niste lectii sustinute de profesori de profil. Pe de alta parte, daca simtiti nevoia sa va exprimati si altfel decat verbal, cumparati niste pensule si o trusa de vopsele si desenati. Nu se stie niciodata ce va iesi. Oricum, va veti bucura sa descoperiti in dumneavoastra trasaturi nebanuite. Iar daca pictura nu va atrage, asezati-va la calculator si scrieti.

×