x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Universul are un mesaj special pentru aceste 4 zodii pe 1 August 2024

Universul are un mesaj special pentru aceste 4 zodii pe 1 August 2024

de Andreea Tiron    |    31 Iul 2024   •   21:35
Universul are un mesaj special pentru aceste 4 zodii pe 1 August 2024
Sursa foto: Hepta

Pe 1 august 2024, deschidem luna cu o previziune astrologică foarte pozitivă. Pentru patru zodii, va fi evident că joi vor capta acea energie pozitivă și se vor folosi din plin de ea.

Iată un mesaj foarte special din partea universului pentru patru zodii pe 1 august 2024:

1. Gemeni

Ceea ce simți în această zi este prospețimea care vine odată cu începutul unei noi luni. Primele zile ale lunii sunt și mai importante pentru tine, deoarece le folosești ca zile de inspirație. 1 august 2024 îți aduce un mesaj special din partea universului. Este unul la care vei dori să fii prezent mental și emoțional.

Dacă ai avut ceva în minte, poți considera această zi ca fiind Ziua Unu a planului tău măreț. Cu ajutorul tranzitului Mercur-Lună, nu numai că te vei concentra bine, dar vei putea și să pui în practică ceea ce ai avut în minte în tot acest timp.

În acest fel, mesajul special pentru tine este ideea de a prinde noile oportunități atunci când apar și de a-ți oferi noi începuturi ori de câte ori simți că ai nevoie de unul. Acest lucru oferă vieții tale un sentiment spiritual etern, care îți permite să te simți bine în orice moment.

2. Rac

Mesajul tău special este să ai încredere în gândurile tale originale despre ceva și să continui cu acestea. OK, deci este ceva ce doar tu știi, dar ai Mercur și Luna de partea ta, arătându-ți că este în regulă să ai încredere în intuiția ta.

Până acum, poate că simți că există ceva ce trebuia să faci. Cu toate acestea, te afli în a doua jumătate a verii și încă nu ai terminat. Este în regulă, mai ales pentru că acest mesaj special este despre sincronizare. Poți crea și manifesta, dar trebuia să aștepți până pe 1 august pentru un semn că totul va merge bine.

Așadar, practic, această zi îți oferă tăria de a face ceea ce ai dorit să faci, dar ai tot amânat. Astăzi vei realiza că „face parte din plan” și că nu puteai face mai mult decât poți face chiar acum. Ceea ce poți face acum este să îmbunătățești totul în viața ta.

3. Capricorn

Acum că tocmai ai trecut pragul în august, vrei să vezi acțiune. Simți că ai fost suficient de leneș pentru a-ți restabili energia. Într-un fel, ai dreptate. Aveai nevoie de o reîncărcare a bateriilor, iar acum că suntem în prima zi a noii luni, simți că este timpul să începi.

Universul te pregătește cu energie, care îți este disponibilă prin tranzitul Mercur-Lună. Acest lucru îți oferă inspirația de a urma ceea ce ai avut în minte în ultima lună, în timp ce te-ai relaxat. Cu siguranță te-ai bucurat, dar simți distinct în această joi că este timpul să te pui pe treabă.

Pentru tine, aceasta ar putea însemna multe lucruri în multe domenii. S-ar putea să descoperi că 1 august este o zi minunată pentru a vorbi cu partenerul tău amoros despre ceva special sau că aceasta ar putea fi ziua perfectă pentru a face ceva extraordinar la locul de muncă. Totul depinde de tine, dar primești sprijinul universului.

4. Pești

Poate că ai observat că această vară a fost lentă ... și perfectă. Deși îți place așa, începi să te simți puțin neliniștit și vrei mai mult decât „lenevit.” S-ar putea să simți că, odată cu prezența lui Mercur în hărțile tale astrologice, ești mai puțin preocupat să stai pe loc și mult mai interesat să faci ceva interesant.

Așadar, pe 1 august, faci un plan să te implici în ceva care te va încânta. A fost întotdeauna la latitudinea ta, iar acum profiți de acest fapt. Începi să te simți foarte bine cu viața ta. Deși te-ai bucurat de atmosfera relaxantă, acum simți nevoia să te apropii de prieteni, persoane dragi și membri ai familiei. August va fi grozav!

×