x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop pentru eclipsa parțială de Lună. Schimbări majore pentru anumite zodii

Horoscop pentru eclipsa parțială de Lună. Schimbări majore pentru anumite zodii

16 Iul 2019   •   11:55
Horoscop pentru eclipsa parțială de Lună. Schimbări majore pentru anumite zodii

Eclipsa aduce evenimente care obișnuiesc să ne scoată din rutină. O eclipsă schimbă totul, iar acest lucru este în mod special adevărat când vine vorba de eclipa parțială de Lună care se produce pe 16 iulie, potrivit Elite Daily.

Horoscopul pentru eclipsa parțială de Lună:

Berbec

Eclipsa de Lună va avea efecte asupra carierei și aduce în atenție o autoritate. Astfel, este posibil să apară o schimbare majoră la locul de muncă.

Taur

Această eclipsă te va face să te concentrezi mai mult asupra educației și călătoriilor, așa că o aventură pe un teritoriu necunoscut este inevitabilă în această perioadă.

Gemeni

Această eclipsă este despre intimitate, așa că o să apară schimbări importante când vine vorba de viața sentimentală.

Rac

În această perioadă începi să ai mai multă încredere în propria persoană. Prin urmare, faci un pas important pe care trebuia să-l faci de mult timp.

Leu

Începi să te gândești tot mai mult la un stil de viață sănătos. Astfel, începi să adopți mai multe obiceiuri sănătoase în această perioadă.

Fecioară

Ești mai creativ decât în mod normal, așa că abilitățile artistice sunt în centrul atenției. Începi un proiect de care ești pasionat.

Balanță

Îți concentrezi toată atenția asupra familiei. Petreci cât de mult timp poți alături de aceste persoane importante din viața ta și te încarci cu energie pozitivă.

Scorpion

Cuvintele sunt puterea ta, în această perioadă. Reușești să comunici eficient și te bucuri de apreciere în rândul persoanelor cu care interacționezi.

Săgetător

Te concentrezi pe tot ce ține de partea financiară. În această perioadă reușești să pui la punct un plan pentru a-ți crește venitul lunar.

Capricorn

Ești în centrul atenției peste tot pe unde mergi. Astfel, dacă îți dorești ceva tot ce trebuie să faci este să ceri, iar dorința îți va fi îndeplinită.

Vărsător

Acum este momentul în care reușești să rezolvi niște probleme care te țineau în trecut. Treci peste aceste probleme și te bucuri de viață.

Pești

Faci o analiză a oamenilor din jurul tău și acum realizezi cât de important este să te îndepărtezi de oamenii toxici din viața ta.

×
Subiecte în articol: elipsa partiala de luna horoscop 16 iulie