x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptămânal, 09-15 august 2021. Balanțele sunt invidiate. Gemenii devin euforici

Horoscop saptămânal, 09-15 august 2021. Balanțele sunt invidiate. Gemenii devin euforici

de Andreea Lovin    |    08 Aug 2021   •   11:30
Horoscop saptămânal, 09-15 august 2021. Balanțele sunt invidiate. Gemenii devin euforici

Suntem în sezonul Leului, ceea ce ne va îmbunătăți considerabil statutul și încrederea în sine. Viața sentimentală va fi mult mai intensă, iar cea socială, la fel. Energia săptămânii ne încarcă pozitiv cu încredere, bucurie și distracție. Totuși, simțul măsurii trebuie cultivat destul de mult. Fiecare zodie are pentru ce să fie mulțumită în acest moment, trebuie doar să dechidă ochii.

Berbec

Ești foarte implicat în activitățile tale. Chiar dacă vorbim despre iubire sau muncă, lupți din greu ca totul să fie perfect. Este posibil să planifici totul pentru a avea o vacanță liniștită sau vrei să clarifici o situație importantă din viața ta pentru a respira ușurat.  Sănătatea va fi bună. Te vei concentra pe alimentație și vei căuta să păstrezi un echilibru.

Taur

Ești solicitat de familie. Va trebui să te exprimi clar și frumos pentru a menține relația bună cu membrii acesteia. Este timpul să te faci înțeles și să te ocupi cu adevărat de cei dragi. Un membru al familiei te poate solicita mai mult în perioada următoare. Ești foarte hotărât să faci față oricăror provocări. Vei dori să ai parte de mai mult confort în casa ta pentru că nu ai chef de muncă.

Gemeni

Euforia și încântarea ating cote maxime! Poți exagera puțin în această săptămână. Ai destulă forță să reușești ceea ce ți-ai propus, doar că depui un efort considerabil mai mare în prima parte a săptămânii. Încearcă să rămâi constant și fii onest cu ceilalți. Nu-ți asuma mai mult decât poți duce. Te poți distra foarte bine și vei căuta să te detașezi de orice problemă!

Rac

Depășeste orice neînțelegere care te menține într-o energie stagnantă. Acceptă că viața este ciclică și uneori poți fi sus, alteori jos.  Va trebui să accepți anumite condiții care te provoacă să evoluezi. Te poți simți mai indiferent față de  ceilalți. Orice ar fi acum în viața ta, renunță la control. Folosește-ți creativitatea pentru a te reconecta la sine.

Leu

Vei fi ajutat financiar! Abilitățile tale oratorice îți vor aduce mult succes. A venit timpul să acționezi cu fermitate pentru că ești susținut astral. Cineva te va ajuta cu o sumă de bani sau talentele tale îți vor aduce rezultate suplimentare. Pune-ți în aplicare planurile pentru că ești binecuvântat cu o reușită în plan social. Poți fi convingător.

Fecioară

Te gândești mult la iubire. Dragostea te face cel mai fericit acum și este posibil să te întrebi dacă merită să mai lupți pentru cineva anume. Mesajul astrelor este simplu - există ceva mai bun. Nu te strofoca pentru cei care nu merită. În realitate există ceva mai bun care încă nu se vede. Valabil și la alte dorințe care te deconcentrează în această perioadă. Ai mai multă grijă de psihicul tău și relaxează-te!

Balanță

Vei fi mulțumit de tine pentru că obții rezultate satisfăcătoare. Nu lua în seamnă persoanele răuvoitoare. Cineva e invidios pe tine în mod cert. Poate fi deranjat de reușitele tale, dar nu te demoraliza. Discută cu prietenii tăi mai mult sau cu cei ce fac parte din comunitatea ta. Ești înțeles și protejat. Așteaptă-te la vești bune, în cele din urmă.

Scorpion

Ai parte de recunoaștere. Cariera este centrul atenției tale. Poți avea parte de ceva dispute la locul de muncă. Din păcate, nu suntem toți la fel și va trebui să accepți acest adevăr. Dacă îți cauți de lucru, încearcă și altă variantă. Poți avea două oferte. Vezi atât avantajele, cât și dezavantajele, înainte să semnezi ceva. Posibile călătorii.

Săgetător

Nu este cea mai norocoasă perioadă din viața ta. Totuși, ai capacități extraordinare de lider și poți avea rezultate grozave în carieră, dacă te faci plăcut. Cearta poate apărea mai des în această săptămână. O femeie îți poate aduce probleme. Încearcă să rezolvi amiabil. Vei fi în centrul atenției mult mai ușor.

Capricorn

Ai un discernămât extraordinar. Vei lua decizii logice și sănătoase. Te poți baza pe tine. Ai încredere în calculele tale. Ceea ce gândești acum este bine . Nu vei accepta compromisuri. Totuși, dacă apar dificultăți, înțelege că aceasta este intervenția divină. Chiar dacă pare greu să înțelegem uneori de ce trebuie să trecem printr-o situație mai complicată, este necesar. Ai încredere în destinul tău.

Vărsător

Iubește-te pe tine însuți, dacă vrei să fii iubit înapoi. Viața este o oglindă, iar tu știi cel mai bine acest lucru. Ocupă-te și de tine. Clarifică ceea ce este prioritar în această perioadă. Poți discuta lucruri importante. În cele din urmă, stabilitatea și ritmul acestei săptămâni este în favoarea ta. Nu te demoraliza atât de ușor. Vei avea o baza solidă sau un angajament cu cineva. Te vei simți în siguranță, chiar dacă vei avea și câteva cheltuieli mai mari.

Pești

Ești nemulțumit de situația ta financiară! De aceea, te vei alege pe tine în orice situație, chiar dacă ești atașat emoțional de un job sau de o anumită idee. Până la urmă, vei renunța la planul inițial. Caută ceva satisfăcător, deoarece ceea ce ai acum nu îți este suficient. Poți avea o ofertă mai bună sau o creștere financiară, dacă profiți de șansele care îți apar în cale. Mai ai puțin și vei reuși să fii împlinit. Eliberează-te de datorii sau de ceea pare a fi o povară acum.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal