x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13 - 19 septembrie 2021. Peștii se îndreaptă spre o nouă relație de iubire

Horoscop săptămânal, 13 - 19 septembrie 2021. Peștii se îndreaptă spre o nouă relație de iubire

de Moira Dună    |    12 Sep 2021   •   12:38
Horoscop săptămânal, 13 - 19 septembrie 2021. Peștii se îndreaptă spre o nouă relație de iubire
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

În această săptămână, posibilele modificări ar putea să te ducă pe un nou drum. Marți, 14 septembrie, ai posibilitatea să îți regândești viața. Ia în calcul micile obiceiuri și rutina zilnică. Ajustările pe care le faci îți vor aduce beneficii. Schimbăriile pe care le faci, joi, 16 septembrie, te va face să lași în urmă trecutul. Acest lucru ar putea deranja un prieten care se teme că va pierde legătura cu tine. Discută cu el. Vineri, 17 septembrie, te vei gândi să-ți schimbi cariera și să cauți oportunități în altă parte

Taur

Pregătește-te să-ți atingi obiectivele. Marți, 14 septembrie, vei fi motivat să riști. Acest lucru înseamnă să te întâlnești cu un prieten, să ascultați muzică împreună, să iei lecții de desen ori de croitorie. Joi, 16 septembrie, te vei simți bine la serviciu, cu munca pe care o desfășori, alături de colegi. Însă este posibil să fii nevoit să respecți o  rergulă absurdă. Niciun argument nu te va ajuta astăzi. Spre sfârșitul săptămânii, vineri, 17 septembrie, există două aspecte de luat în considerare. O mare parte din ceea ce poți face depinde de cât de mult crezi în tine și în propriile tale abilități. Astăzi, ți se amintește să ai încredere în tine. Este adevărat, uneori s-ar putea să amâni, dar, în cele din urmă, trebuie să-ți faci treaba. 

Gemeni

Vor fi câteva alegeri de făcut săptămâna aceasta, dar îți plac opțiunile. Marți, 14 septembrie, vei dansa, bucurându-te de intimitatea liniștită a dormitorului tău și gătind fericit în bucătărie. Însă vrei să-ți schimbi locuința, așa că imaginează-ți unde vrei să trăiești. Joi, 16 septembrie, este înțelept să socotești bine înainte de a cheltui. Vineri, 17 septembrie, ai capacitatea de a câștiga ceva de mare valoare. Poți obține un împrumut considerabil cu o rată a dobânzii excelentă. Puteți primi un sfat de la cineva care știe cu adevărat despre ce vorbește. Ai putea câștiga un avantaj nemaipomenit legat de slujba ta. Deschide-ți mâinile pentru a primi.

Rac

S-ar putea să faci multe jonglerii săptămâna aceasta dar nu uita să ții ochii pe minge. Marți, 14 septembrie, este ca și cum ai avea o linie directă către Univers și îngerii tăi. Rugăciunea, meditația pot fi de mare ajutor. Lasă Universul să-ți știe dorințele și apoi acceptă orice se întâmplă. Joi, 16 septembrie, banii pe care îi aștepți întârzie. Probabil cecul a fost trimis sau plata este în curs, dar nu a ajuns încă în contul tău. Acest lucru poate însemna că trebuie să faci unele ajustări cu privire la bani sau să-i dintr-un cont în altul. Vineri, 17 septembrie, poți avea parte de o întâlnire romantică sau cu o persoană importantă pentru tine, ca partener de afaceri sa prieten apropiat. Voi doi creați sinergie, unde suma este mai mare decât părțile. Gândește-te ce puteți construi împreună.

Leu

Realizarea lucrărilor înainte de termenul limită se va dovedi a fi o mișcare înțeleaptă. Marți, 14 septembrie, vei stimula energia prosperității pentru tine și familia ta printr-o mică magie. Joi, 16 septembrie, vrei să faci afaceri cu un prieten. Este un moment bun pentru a obține toți termenii în scris,. Dacă pui  limite bune acum, veți păstra această conexiune în viitor. Vineri, 17 septembrie, ești gata să-ți reorganizezi întregul sistem. Aceasta ar putea fi o metodologie pe care o folosești la locul de muncă sau modul în care speli rufele. Urmăreșt clipuri de productivitate online sau cum să cumperi echipamente noi. Acum ești gata să faci mai multe lucruri în timp scurt.

Fecioară

Ești cunoscută pentru planurile tale atente, dar acum vrei să le pui și pe hârtie. Marți, 14 septembrie, este probabil ca oamenii să te contacteze. Cineva de demult te găsește prin intermediul rețelelor sociale. Este chiar posibil ca un vechi iubit să se întoarcă. Joi, 16 septembrie, te grăbești la birou din cauza unei greșeli făcute de un coleg sau pentru că echipa ta s-a micșorat. Poate va trebui să lansezi un produs sau să faci o prezentare, dar documentele nu sunt gata. Ori șeful reprogramează întâlnirea. Încearcă sa numeri pana la 10 inainte sa te frustrezi. vineri, 17 septembrie, te gândești continuu la o anumită persoană dar nu ai curajul să-i ceri o întâlnire deoarece fie se află deja într-o relație, fie ți se pare inaccesiblă. 

Balanță

Găsirea echilibrului înseamnă ajustări constante. Abilitatea ta naturală de a pivota va fi de ajutor săptămâna aceasta. Marți, 14 septembrie, vei visa să te muți într-o altă parte a lumii, să-ți schimbi cariera sau să ai alte relații. Și pe măsură ce îți dorești aceste lucruri, Universul primește mesajul și încep să apară oportunități. Joi, 16 septembrie, cineva se îndrăgostește de tine neașteptat. Ve fi nevoit să iei o decizie rapidă dacă să mergi înainte sau să faci un pas înapoi. Vineri, 17 septembrie, s-ar putea să te pregătești pentru oaspeți sau să te hotărăști să devii minimalist și să scapi de jumătate dintre lucrurile tale. Aceasta ar putea fi o schimbare completă a modului în care îți trăiești viața de zi cu zi. Vei trece la o casă inteligentă care vă respectă fiecare comandă. Sau mergi pe calea opusă. Ia în considerare să-ți trăiești viața simplu, să crești găini, să coci pâinea în casă și să stai într-un balansoar pe veranda din față.

Scorpion

Vei avea mai mult succes cu miere decât cu oțet. Marți, 14 septembrie, un prieten sau o cunoștință vrea să intre într-o relație de dragoste cu tine. Este o zi bună pentru a conștientiza felul în care te văd alți oameni. Joi, 16 septembrie, este posibil ca rudele să se reunească sau să planificați un mare eveniment de familie. Vineri, 17 septembrie, vei primi un contract sau un acord care necesită mai multe negocieri decât te aștepți. Poți găsi ajutor de specialitate online sau personal.

Săgetător

Este bine să-ți imaginezi clar planul, dar săptămâna aceasta fii dispus să te adaptezi. Marți, 14 septembrie, este o zi excelentă pentru a te gândi ce fel de carieră îți dorești cu adevărat. În loc să pui limite, întreabă-te cu poți manifesta acest tip de muncă fără a trece prin ani de educație, multe finanțări sau relocări. Joi, 16 septembrie, contractul pe care l-ai așteptat ajunge pe birou. Din păcate, în două minute, observi o greșeală. Este posibil ca numele tău să fie greșit scris sau descrierea tranzacției ar putea avea o eroare. Schimbările sunt minore, dar necesare. Vineri, 17 septembrie, poți cuceri pe cineva. Este o zi excelentă pentru a cere o majorare sau, dacă dezvolți o afacere, pentru a crește prețurile. 

Capricorn

Este posibil să te confrunți cu unele asperități în această perioadă. puțin stâncoase. Din fericire, ești destul de sigur pe tine. Marți, 14 septembrie, vei găsi informațiile pe care le cauți. Pune întrebările clare, iar răspunsurile vă vor veni din diverse surse. Joi, 16 septembrie, vrei să urmărești cursul banilor iar acum vei găsi un document care atestă că ai dreptate. Prin efectuarea unor ajustări în modul în care cheltuiești, vă putea economisi sute, dacă nu chiar mii de dolari. Și acești bani în plus ar putea merge spre adevăratele tale obiective de independență financiară și pensionare anticipată. Merită să ajustezi modul în care faci lucrurile. Vineri, 17 septembrie, este o zi minunată pentru a-ți examina succesele din trecut și pentru a vedea cât de departe ai ajuns.

Vărsător

În această săptămână, testezi apele înainte de a intra. Marți, 14 septembrie, te gândești că, din când în când, este o idee bună să faceți un apel spiritual pentru bani și resursele de care ai nevoie. Joi, 16 septembrie, ai o oportunitate care se află puțin în afara zonei tale de confort. S-ar putea să trebuiască să te instruiești la locul de muncă sau să începi o afacere. Crezi că avi nevoie de mai multe resurse (timp, bani sau altceva) pentru a începe acest proiect. Însă este timpul să-ți reglezi gândirea. Ai tot ce-ți trebuie pentru a face primul pas. Vineri, 17 septembrie, s-ar putea să fi lucrat în culise, să creezi un site web sau produse de vânzare. Dacă ai un interes pentru ceva, trebuie să știi ai talente de care nu știi pentru a-l face posibil.

Pești

Apele ar putea fi agitate în aceste  zile. Marți, 14 septembrie, o persoană va fi interesată de tine. Vei fi surprins dar este posibil ca lucrurile să evolueze spre o nouă relație de iubire sau de prietenie. Joi, 16 septembrie, fii atent la ce spui sau scrii pentru a nu regreta mai târziu. Ai grijă  mai ales dacă vorbești sau trimiți mailuri unor persoane pe care nu vrei să le superi, cum ar fi șeful tău. Vineri, 17 septembrie, fii conștient că tu îți creezi viața în fiecare moment și cu fiecare acțiune pe care o întreprinzi. Recunoaște că ai puterea de a schimba totul prin alegerile pe care le faci și oamenii cu care îți petreci timpul. 

×
Subiecte în articol: horoscop