x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 14 - 20 iunie 2021: Vărsătorii sunt în căutarea dragostei

Horoscop săptămânal, 14 - 20 iunie 2021: Vărsătorii sunt în căutarea dragostei

10 Iun 2021   •   12:10
Horoscop săptămânal, 14 - 20 iunie 2021: Vărsătorii sunt în căutarea dragostei
Sursa foto: Hepta

Berbec

Săptămâna aceasta te poți îndrăgosti. Nu vrei să faci compromisuri. Saturn reprezintă obiectivele tale pentru viitor, iar Uranus este combustibilul tău, care te ajută să te propulsezi înainte. Poți aborda lucruri dificile pentru că ai hotărârea de a le rezolva.

Taur

În această săptămână există un puternic spirit de familie care te conectează cu rudele. Este o perioadă bună pentru lucrurile materiale pe care le dorești. Luni, 14 iunie, vei fi foarte hotărât și să nu respecți regulile. Deși unii ar putea spune că acest lucru este lipsit  de caracter, Uranus călătorește prin semnul tău de câțiva ani și ești deja obișnuit să-ți urmezi propriul drum. 

Gemeni

În această săptămână, te deplasezi în mai multe direcții. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, vizualizează interviul, oferta și negocierea salariului dorit. Continuă imaginându-ți ce veți purta în prima zi la serviciu, unde îți veți parca mașina sau cum te vei pregăti să lucrezi de acasă. Vizualizarea are putere. Luni, 14 iunie, poți evita un proces în justiție. Ai grijă când conduci mașina. Evită să vă certați cu un vecin. Dacă te afli într-un proces, examinează-ți opțiunile, deoarece se poate ivi o oportunitate.

Rac

S-ar putea să fii destul de impulsiv în această săptămână. Emoțiile cresc rapid și neașteptat. S-ar putea să te trezești dimineața după ce ați avut un vis interesant. Pe tot parcursul zilei, este posibil să știi ce se va întâmpla. Când te gândești la oameni, ei te sună sau îți trimit mesaje. Luni, fii foarte atent cu limitele la limitele pe care le pui unui prieten atrăgător. O singură atingere ar putea duce la ceva mult mai mult. Dacă te aflii deja într-o relație de dragoste, ați putea avea câteva explicații de dat mai târziu. Dacă, pe de altă parte, sunteți amândoi singuri, acesta ar putea fi începutul unei relații pe termen lung.

Leu

Ai mai multe motive să fii optimist. În această săptămână poți face planuri mari. Un prieten este posibil să nu-și țină o promisiune pe care ți-a făcut-o mai demult. Acest lucru s-ar putea datora unor circumstanțe în afara controlului lui. Este posibil să nu te poată ajuta însă altcinvea îi va lua locul. Luni, 14 iunie, dacă te afli într-un parteneriat de afaceri, acest lucru ar putea semnala ape stâncoase serioase. Dar voi doi puteți folosi puterea acestui aspect pentru a vă rezolva problemele. 

Fecioara

Ca de obicei, ești gata să îi ajuți pe ceilalți, dar săptămâna aceasta s-ar putea să mergi prea departe. Poți câștiga o oarecare faimă. Oamenii vorbesc despre tine și răspândesc știrile prietenilor lor. Acesta este un moment excelent pentru a face marketing sau pentru a-ți lansa lansa albumul. Luni, 14 iunie,  te poți scufunda în unele noi tehnologii și înveți foarte repede. Acest lucru poate fi conectat la locul de muncă sau faci ceva pentru afacerea ta, cum ar fi construirea unui site web, învățarea editării videoclipurilor sau amestecarea partiturilor muzicale.

Balanța

În această săptămână, un drum accidentat devine neted. Informațiile pe care le ai nu sunt de fapt corecte. Este ca și cum ai încerca să pui un cuier pătrat într-o gaură rotundă. Iar oamenii care te-ar putea ajuta, nu-i găsești. Luni, 14 iunie, este posibil să te siimți presat în viața ta sentimentală. Cel mai bine este să porți o conversație cu iubita ta despre ceea ce dorești în viitor.

Scorpion

În această săptămână, tu ești studentul. S-ar putea să fii foarte tentat să faci niște investiții pripite. Poate că niște știri te-a inspirat să cumpărați criptomoneda Ethereum. Sau vrei să achiziiționezi o proprietate. Ai grijă la prea mult optimism. Luni, 14 iunie, ai putea avea o discuție acasă despre amenajările interioare. Sau poți avea o oportunitate de muncă în cealaltă parte a țării. Sau unul dintre copiii tăi se mută de acasă. Timpul pentru discuții s-a încheiat. S-au luat decizii. Acum trebuie realizate.

Săgetător

În această săptămână, cântărește între a avea dreptate sau a fi fericit. Alege calea înțeleaptă. Ar putea fi o zi excelentă pentru a vorbi cu iubita ta despre viața împreună. Voi doi vă puteți vizualiza noua casă. S-ar putea să mergi să vezi niște locuințe. Și, deși vorbirea este bună, acesta nu este un aspect excelent pentru achiziționare. Așa că rămâi cu visele pentru azi. Luni, 14 iunie, te grăbești să rezolvi lucruri la serviciu. Încetinește și verifică-ți munca. Vei fi fericit că ai făcut-o.

Capricorn

Este important să faci alianțe. Este o perioadă minunată pentru a merge la înot, surfing sau schi nautic. Poți face mișcare, vitamina D și chiar puteți avea unele interacțiuni sociale. Aceasta este, de asemenea, o combinație excelentă pentru a face yoga fierbinte acasă sau Tai Chi în parc. Luni, 14 iunie, este posibil să fii tentat să iei măsuri radicale pentru a obține un câștig financiar. S-ar putea să crezi că ai un as în mânecă, dar lucrurile nu sunt în favoarea ta. 

Vărsător

Decideți ce este practic și ce este distractiv. Poate că va trebui să găsești o modalitate de a le face pe amândouă. Dacă ești în căutarea iubirii, este imperativ să-ți recunoști propria valoare. Iubirea este acolo pentru tine. Luni, 14 iunie, este posibil să fi petrecut cea mai bună parte a vieții tale încercând să obții aprobarea părinților și a autorităților. Dar acum te-ai eliberat, ai zburat din cuib și poți să urci. Aceasta este o perioadă bună pentru a analiza care dintre deciziile tale se bazează pe preferințele altor persoane. 

Pești

Lucruri neașteptate se pot întâmpla săptămâna aceasta, mai ales când ești deschis la oportunități. Ești destul de intuitiv când vine vorba de un membru al familiei. Chiar dacă spune că este bine, știi ce se întâmplă cu adevărat. Ești gata să asculți și să empatizezi cu acesta. Este unul dintre lucrurile pe care familia ta le apreciază atât de mult la tine. Luni, 14 iunie, s-ar putea să fii atras de munca creativă, dar te întrebi dacă ai talent. Adevărul este că aptitudinea vine din practicarea artei. Deci, dacă dorești să scrii un roman, un scenariu sau o melodie, încrederea ta va crește pe măsură ce practici. Când începi, s-ar putea să crezi că nu merită să fie citit, văzut sau auzit. Dar este un diamant în duritate. Încă trebuie tăiat și lustruit pentru a străluci.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop