x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 16-22 iulie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor avea o săptămână extrem de agitată

Horoscop saptamanal 16-22 iulie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor avea o săptămână extrem de agitată

15 Iul 2018   •   15:49
Horoscop saptamanal 16-22 iulie 2018, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Berbecii vor avea o săptămână extrem de agitată

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 16-22 iulie.

HOROSCOP Camelia Patrascanu. Potrivit astrologului, în această săptămână vom putea avea multe momente de deja-vu. Când nu am decis liber, când ne-am lăsat constrânși, când am făcut compromisuri, când nu am fost autentici, când nu am fost sinceri cu noi înșine și cumva am intuit, am știut, acum se pot repeta situații de viață similare tocmai pentru a lua alte decizii, a acționa altfel, mult mai autentic și mult mai sincer cu noi înșine, chiar dacă asta aduce riscuri.

HOROSCOP. S-ar putea să mai amânăm un pic o luare de poziție, o decizie, o remodelare de atitudine, dar din această săptămână ne gândim că nu întâmplător au loc anumite lucruri.

HOROSCOP. Berbec. Au o săptămână extrem de agitată, de intensă, dar și frumoasă și ofertantă, mai ales din punct de vedere sentimental. Au curajul să atingă un nou statut social.

HOROSCOP Taur. Pot schimba cariera sau atitudinea lor față de șefi și rolul pe care îl au în actualul serviciu. Lucrul acesta va implica și familia, de asemenea. Așa că vor fi capabili să facă tot felul de reoganizări în familie.  

HOROSCOP Gemeni. Aspectele cele mai bune sunt legate de familie, aspectele cele mai rele sunt legate de bani. Cu alte cuvinte, cu ajutorul familiei pot pune bani deoparte.

HOROSCOP Rac. Stau bine la capitolul relații, discută cu o persoană care le dă sfaturi foarte bune - un specialist sau o persoană cu importanță sau cu influență.

HOROSCOP Leu. Stau bine cu munca și cu banii în această săptămână, dar trebuie să fie foarte bine planificați și coerenți și să se țină de agenda pe care au făcut-o. Sunt tensiuni într-un parteneriat apropiat - dacă nu se impun riscă să dea lucrurile peste cap.

HOROSCOP Fecioară. Tensiuni în raporturile profesionale. Feciorele refuză o muncă neconvenabilă.

HOROSCOP Balanță. Nu stau foarte bine la capitolul dragoste, în schimb sunt foarte înțelepte și prudente. Dacă au puțin venin pe limbă, e bine să nu-l verse în această săptămână.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop Camelia Patrascanu