x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 19 - 25 aprilie. Se anunță o săptămână plină de energie pozitivă

Horoscop săptămânal, 19 - 25 aprilie. Se anunță o săptămână plină de energie pozitivă

17 Apr 2021   •   14:29
Horoscop săptămânal, 19 - 25 aprilie. Se anunță o săptămână plină de energie pozitivă
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta se anunță a fi foarte productivă. Reușești să te ocupi de tot ce îți propui legat de viața profesională și, în plus, îți organizezi timpul atât de eficient încât reușești să acorzi atenție și pasiunilor pe care le ai.

Taur

Încerci să faci cât mai multe lucruri, chiar dacă îți lipsește de multe ori concentrarea. Este recomandat să îți acorzi puțin timp pentru a te ocupa de lucrurile care contează cu adevărat, cum ar fi să îți pui ordine în gânduri pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Gemeni

Săptămâna aceasta este despre timp în compania persoanelor importante din viața ta. Faci niște schimbări importante și te bucuri de sprijinul celor din jur. În plus, începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Săptămâna aceasta se concentrează doar pe carieră. Vrei să faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești, așa că încerci să te organizezi cât mai bine. Pe de altă parte, te bucuri de timp de calitate în compania partenerului de cuplu.

Leu

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că săptămâna aceasta se anunță a fi despre studiu. Îți îndrepți atenția spre un subiect care îți trezește interesul de mult timp. La locul de muncă lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.

Fecioară

Te bucuri de ajutorul celor din jur în legătură cu niște probleme cu care te confrunți. Astfel, reușești să mai elimini din stres și îți dai seama că ai persoane în jurul tău care sunt dispuse să facă tot ce le stă în putință pentru a te ajuta.

Balanță

Săptămâna aceasta se anunță a fi plină de energie pozitivă. Simți că poți să duci la bun sfârșit tot ce îți propui și, în plus, te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta. Dai dovadă de multă determinare în tot ceea ce faci.

Scorpion

Ai parte de o săptămână cu adevărat relaxantă. Iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și te ocupi de propria persoană. Vrei să înveți cât mai multe lucruri despre tine, așa că timpul petrecut în compania propriei persoane te ajută să atingi un echilibru interior.

Săgetător

Te-ai săturat de rutină, așa că săptămâna aceasta este despre experiențe noi care te învață o mulțime de lucruri despre tine. În plus, petreci timp în compania persoanei iubite și descoperi că aveți mai multe lucruri în comun decât credeai inițial.

Capricorn

Lucrezi la un proiect important care îți consumă foarte mult timp. Astfel, în această săptămână, înveți să muncești în echipă și să renunți la orgoliu. Ai parte de o săptămână productivă, iar la finalul ei te bucuri de reușite.

Vărsător

Problemele financiare încep să dispară și, astfel, începi să mai scapi de tensiunea pe care ai purtat-o pe umeri în ultima vreme. Economiile pe care le-ai tot făcut te-au învățat multe lucruri despre cheltuielile tale. Privești spre viitor cu mai mult optimism.

Pești

Te ocupi de pasiunile pe care le ai și vrei să înveți cât mai multe lucruri despre tine și despre domeniul care te interesează. Ai parte de o săptămână în care îți pui ordine în gânduri și simți că faci progrese importante în direcția pe care ți-o dorești.

 

×