x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23 - 29 august 2021

Horoscop săptămânal, 23 - 29 august 2021

19 Aug 2021   •   16:51
Horoscop săptămânal, 23 - 29 august 2021
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână vei avea de ales între obligații și libertate. Cauți noutate și distracție, iar în drumurile tale poți întâlni o persoană interesantă. Apoi te vei concentra și pe muncă, treburi casnice, sănătate. Vei avea întâlniri importante de afaceri, construiești parteneriate care te vor ajuta în carieră. Dacă vei fi disciplinat, îți vei îndeplini scopurile mai ușor. 

Taur

Vei fi cam nervos în această săptămână. Folosește-ți proverbiala răbdare și înțelegere pentru a trece peste provocări. Vei avea parte de o explozie bruscă de energie și dorești să te implici în proiecte mari. Este posibil să desfășori activități în aer liber sau să te întorci la școală pentru a te perfecționa. Mai mult, o întâlnire întâmplătoare va duce la o aventură fierbinte, care s-ar putea transforma apoi într-o adevărată poveste de dragoste. La locul de muncă vei primi un feedback pozitiv. Totuși, compania unde lucrezi va lua unele măsuri austere și asta înseamnă pentru tine ore suplimentare. 

Gemeni

Schimbările pe care le faci, te îndreaptă spre viața pe care ți-o dorești. Vei avea o viziune spontană asupra viitorului tău. Dintr-o dată vezi clar ce e de făcut. Desgur, va trebui să faci față la o mulțime de responsabiltăți pentru că decizi fie să te înscrii la niște cursuri, fie să-ți ajuți copilul într-un conflct la școală. Dar totul va merge strună. Verifică rapid lista de sarcini. s-ar putea chiar să-ți reorganizezi bucătăria. 

Rac

Un prieten va avea o idee extraordinară. Ar putea fi una de afaceri în urma căreia amândoi veți avea o sursă solidă de venituri. Va fi nevoie să muncești din greu însă ești entuziasmat. Îți vei face calculele pentru a reuși să strângi banii să investești. Te vei întâlni cu brokerul tău sau vei merge la bancă pentru afla ce datorii ai și care sunt resursele de care dispui. 

Leu

Există mai multe oportunități de a câștiga bani în această săptămână. Vrei să-ți actualizezi CV-ul și este un moment bun pentru a aplica la mai multe joburi. Ai putea primi o ofertă până la sfârșitul lunii. Cu persoana iubită vei vrea să porți o discuție serioasă. Aceasta va duce la o relație mai puternică pe termen lung. Totodată, te gândești să cumperi o casă ori te vei ocupa de creșterea copiilor. 

Fecioară

Găsești modalități de a face lucruri care îți vor economisi timp și energie. Duminică este posibil să mergi la Liturghie. Este  o perioadă în care te vei îndrepta spre partea spirituală a vieții, îți vei pune dorințe, te vei ruga, vei medita. Dar va trebui să te concentrezi și pe lucruri dificile pentru că le vei rezolva. Găsește o modalitate mai bună de a face lucrurile. 

Balanță

Faci schimbări mari în viața ta. Te vei trezi cu o hotărâre de a câștiga mai mulți bani. Vei reuși să găsești soluția pentru a scăpa de datorii, îți vei face un plan de buget și vei urmări o sursă activă de venituri. Este un început pe calea prospertății. Dacă ești în căutarea iubirii vei găsi o persoană care vrea o relație serioasă. Veți avea multe în comun. Dacă te afli deja alături de persoana dorită, este timpul să discutați despre responsabilitățile reciproce și cum puteți să vă faceți o viață minunată împreună.

Scorpion

Adaptabilitatea va fi numele jocului. S-ar putea să începi brusc o nouă poveste de dragoste. Totodată, te concentrezi pe lucruri banale, cum ar fi amenajarea casei, organizarea dulapurilor sau a biroului de acasă. Este o perioadă excelentă pentru a te ocupa de sarcinile restante. Ceea nu poți face, împarte cu colegii. 

Săgetător

Dacă îți vei lua vacanță săptămâna asta, te vei trezi dimineața făcând meditație și yoga. O cafea bună sau un ceai de plante pot fi potrivite pentru începerea unei noi zile. Vei aborda cu energie lista de sarcini și vei rezolva cele mai grele proiecte sau contracte. Vei găsi repede soluțiile la probleme.

Capricorn

Săptămâna aceasta munca grea va da roade. Așa că ia-ți de mână persoana iubită și evadează undeva în natură, într-un loc nou unde vă așteaptă experiențe de neuitat. Dacă ești în căutarea dragostei, este o perioadă excelentă pentru o primă întâlnire, fii îndrăzneți. Totodată, ești hotărât să îți gestionezi bine finanțele, să scapi de datorii și să faci economii. Te vei ocupa de investiții, vei face calcule, vei analiza cheltuielile. 

Vărsător

Există câteva oportunități financiare disponibile pentru tine. Poți descoperi o comoară. Ai o dorință bruscă să te muți îmntr-o nouă locuință sau iei în calcul chiar mutarea într-o altă țară. Ori faci planuri să-ți renovezi casa. La serviciu s-ar putea să coordonezi o echipă, să fii avansat, să primești un premiu sau un loc de muncă mai bun. Pentru a obține mai mulți bani va trebui să negociezi, dar te vei idescurca. 

Pești

Vei fi nerăbdător să ajungi la destinație. Ține ochii deschiși pentru că altfel vei intra în conflict cu o autoritate. Așa că cel mai bine este să te relaxezi, de exemplu să testezi o nouă mașină sau să te dedici unor practici spirituale. Viața ta este plină și bogată când asculți muzică, gătești o mâncare savuroasă ori grădinărești. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop