x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 septembrie - 3 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal, 27 septembrie - 3 octombrie 2021, pentru toate zodiile

26 Sep 2021   •   15:50
Horoscop săptămânal, 27 septembrie - 3 octombrie 2021, pentru toate zodiile
Sursa foto: Brooke Cagle Unsplash.com

Horoscop Berbec

Întrucât Mercur devine retrograd în această săptămână, nu vei ști cum să reacționezi când cineva îți face un compliment neașteptat iar povestea de dragoste care apare la orizont va mai avea de așteptat. Imaginația ta va fi însă la cote înalte, așa încât îți vor da târcoale tot felul de gânduri ispititoare. Îți rămân în minte imagini dintr-un film pe care l-ai văzut recent sau dintr-un roman. Vei fi, așadar, într-o dispoziție romantică atunci când îți vei întâlni partenerul. 

Horoscop Taur

Lucrurile încetinesc la un ritm rezonabil iar tu vei căuta modalității de economisire priin schimbarea rutinei zilnice. Îți vei face singur produse de curățenie și vei găti, în loc să mergi la restaurant. Începând de la anularea unor cheltuieli mici, vei ajunge să pui mulți bani deoparte. Altfel, vei fi într-o dispoziție romantică. Îți vei petrece în pat mult timp cu partenerul. Dacă ești în căutarea dragostei, poți pune pe rețelele sociale mai multe poze cu tine. Sigur vei atrage atenția. 

Horoscop Gemeni

Vei vrea să pleci la munte sau la mare. Ai nevoie de o mică aventură, așa că vei convinge un prieten ori un membru al familiei să te însățească. La locul de muncă vei progresa însă vrei un job mai distractiv. Gândește-te cum poți să-l obții. 

Horoscop Rac

Drumul tău va fi cam dificil în această perioadă.Vorbești  cu rude îndepărtate ori vrei să-ți cercetezi arborele genealogic. Este momentul să te gândești la strămoșii tăi. Cu toate astea, ești pregătit să începi o relație stabilă, așa că începe cu prima întâlnire. Ești foarte atractiv, așa că ai toate șansele să-ți găsești partenerul dorit.

Horoscop Leu

Nu te grăbi să judeci. Înainte de toate informează-te. Te gândești la persoane din trecut care acum este posibil să revină în viața ta. Vrei să-ți renovezi casa dar ai nevoie de bani. Apelează la Feng Shui. Îți va aduce fondurile de care ai nevoie. 

Horoscop Fecioară

Îți vei regândi cariera în această săptămână și vrei să-ți cauți serios un nou loc de muncă. S-ar putea să te întorci într-o companie unde ai mai lucrat. Sau îi ceri șefului tău să te promoveze. Totodată, este un moment bun pentru a te distra alături de partenerul tău. Mergeți la un film sau plimbați-vă pe lac. Ori stați în pat și răsfățați-vă cu șampanie și căpșuni. 

Horoscop Balanță

Nu-ți subestima puterea. Dacă ești modest, nu vei primi recompense. Nu există niciun motiv să te vinzi ieftin. Poți  identifica surse suplimentare de venit. Acum apare o persoană care te va ghida pentru ca acest lucru să se întâmple. 

Horoscop Scorpion

Poți atrage ceea ce îți dorești în viața ta. Trebuie doar să-ți fie clar ce vrei. Este timpul să-ți reîncărci bateriile. Astăzi este o zi bună pentru yoga, meditație sau doar să stați în pijamale toată ziua. Oprește toate device-urile din casa ta și ascultă muzica Universului. Totodată, poți întâlni pe cineva cu care ai o chimie sexuală puternică. Și chiar dacă nu profiți de această ocazie, cel puțin știți că încă ești dorit.

Horoscop Săgetător

În acestă săptămână îți urmezi intuiția. Dacă ești în căutarea iubirii, cercetează-ți cercul de prieteni. O cunoștință îți va aranja o întâlnire. Ai încredere că cei apropiațite vor ajuta să-ți găsești sufletul pereche. În plus, te vei gândi la membrii ai familiei care nu mai sunt. 

Horoscop Capricorn

Poți să ieși din rutina ta și să mergi pe o nouă cale.  Ai putea să-ți ajuți copiii cu temele sau te pregătești pentru un test. Uite-te la videoclipuri instructive pe Youtube, cum ar fi să pictezi, să tricotezi ori să faci o prăjitură. 

Horoscop Vărsător

Deciziile pe care le iei săptămâna asta vor fi resimțite mult timp. Este posibil să primești o invitație de a rămâne cu un prieten. Este posibil să aibă o cabană sau o casă lângă plajă. Mai mult, dacă contactezi alți prieteni din zonă, vei putea extinde șederea și vei putea lucra online de acolo. Pe de altă parte este momentul să te ocupi de educația copilului tău. S-ar putea să cauți profesori care să îl ajute la materiile dificile.

Horoscop Pești

Universul lucrează pentru tine și îți trimite simboluri care să te ghideze. Poți descoperi câteva investiții bune astăzi. Ia în considerare completarea unei cereri online pentru a obține credit cu dobândă redusă. Norocul este cu tine, mai ales în chestiunile financiare. Acesta este un moment bun pentru a cere bani. Vei primi semne care îți vor da răspunsul de care ai nevoie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal