x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 30 august - 5 septembrie 2021: Predicții pentru toate semnele zodiacale

Horoscop săptămânal 30 august - 5 septembrie 2021: Predicții pentru toate semnele zodiacale

29 Aug 2021   •   12:11
Horoscop săptămânal 30 august - 5 septembrie 2021: Predicții pentru toate semnele zodiacale
Sursa foto: Hepta

Legătura Soarelui cu Uranus se datorează faptului că atât Mercur cât și Marte au realizat recent același unghi de 120 grade față de Uranus. Pe 30 august, Mercur intră în Balanță, caracterizată prin romantism și echilibru. Poezia stăpânește totul sub această influență.

Acum, că mai multe planete s-au mutat în Fecioară - și Balanță - am devenit mai axați pe dezvoltare personală și parteneriate, pentru a profita la maximum de moment. Și, deși s-ar putea să nu pară interesant, a noua lună a anului este de fapt plină de o mulțime de șanse de a te conecta, de a te transforma și de a te simți atent, artistic și chiar magic, datorită influențelor planetare.

O Lună nouă în Fecioară are loc pe 6 septembrie și îl trage pe Uranus în Taur, care se poate simți interesant și revoluționar. Orice ai începe poate să nu fie permanent, dar îți poate oferi un impuls curajos să ieși din calea ta.

 

Horoscop săptămânal Berbec

 

Trecerea lui Mercur în Balanță pe 30 august te face să te simți super romantic. Dar, în timp ce unii își arată dragostea prin poezie și cântece, tu o arăți prin devotament. Prietena ta este de obicei cea care curăță totul din casă, dar săptămâna aceasta depui eforturi suplimentare pentru a-i face lucrurile confortabile. Mercur rămâne în Balanță pentru cea mai mare parte a toamnei, așa că obișnuiți-vă să preluați aceste treburi suplimentare.

Săptămâna aceasta te face mai introvertit și te conduce la explorarea unor locuri mai adânci și ascunse ale personalității tale. Trebuie să faci câteva modificări și să îți revizuești prioritățile, în timp ce, în același timp, va trebui să soluționezi unele probleme aflate în așteptare din trecut. Fii atent și folosește-ți creierul pentru a ajunge la concluziile corecte. Comportamentul tău introvertit te îndepărtează de mulțime și te împinge spre sinele tău interior și spre sentimentele tale. Familia și prietenii apropiați îți vor oferi răspunsurile de care ai nevoie.

 

 

Horoscop săptămânal Taur

 

Săptămâna aceasta îți atrage atenția asupra schimbărilor pe care le planifici de mult timp și asupra viitorului tău. Stelele favorizează această direcție și te ajută să îți planifici următorii pași cu prudență și ignorând orice fapt negativ. Nu intra în conflicte cu oameni apropiați, deoarece este probabil să fii în discordanță cu ei. Menține un profil calm și fii flexibili.

 

În această săptămână (30 august - 5 septembrie), Mercur se mută în Balanță. E posibil să ai unele dureri de cap la locul de muncă. Mercur este planeta detaliilor și a termenelor și, atunci când se află în Balanță, nu poți ignora niciun amănunt aparent neînsemnat. Proiectele trebuie finalizate la cea mai înaltă calitate posibilă. În mod obișnuit, arunci unele dintre sarcinile mai plictisitoare către un angajat nou, dar de data aceasta te ocupi de toate. Lucrurile devin meticuloase.

 

Prima jumătate a lunii septembrie zodia Fecioară e posibil să aducă o mulțime de vibrații bune în jurul vieții tale amoroase și a formelor preferate de auto-exprimare artistică, datorită soarelui încrezător care se mișcă prin zona ta de dragoste de luna trecută.

Este timpul să corectezi lucrurile în relația ta. Există probleme în așteptare care te-au ținut îngrijorat și a sosit timpul ca tu să-i spui partenerului tău ce simți. Reduce distanța dintre voi doi. Dacă ești singur, săptămâna aceasta vei avea șansa să te organizezi, să-ți lași trecutul în urmă și să pui bazele pentru ceva nou în viața ta.

 

Horoscop săptămânal Gemeni

 

Odată cu începerea săptămânii, este posibil să petreci mai mult timp cu familia sau să stai aproape de canapea, datorită sezonului Fecioară care îți luminează zona de acasă. Deși de obicei ești ca o albină atât de ocupat, zburând dintr-un eveniment / destinație / activitate la următorul, prima jumătate a lunii septembrie îți oferă într-adevăr o oportunitate de decomprimare, concentrându-te pe relațiile și ritualurile care îți aduc un sentiment de securitate.

 

Săptămâna aceasta îți aduce ritmuri nebunești în viață. Programul tău complet te face să te simți nesigur și stresat. Nu trebuie să-ți pierzi controlul, ci doar să te ții de programul tău și să nu-i lași pe cei din jur să-ți strice planificarea. Fii atent în ce privește finanțele tale, deoarece evenimente neașteptate îți pot perturba echilibrul. În viața ta personală, lucrurile par să meargă mai bine și poți începe să faci planuri pentru viitor.

 

În această săptămână (30 august - 5 septembrie), odată cu intrarea planetei voastre Mercur în Balanță și în sectorul romantism pe data de 30 august, lucrurile încep să se încălzească în viața amoroasă. Indiferent dacă ești în căutarea iubirii sau într-o relație stabilă pe termen lung, scrii poezii de dragoste ca și cum te-ai îndrăgosti din nou. Doar ai grijă să nu te prindă prea mult activitățile extracurriculare, deoarece opoziția Marte-Neptun aduce o provocare neașteptată acasă sau la serviciu.

 

Dacă ai o relație, ai răbdare, pentru că în aceste zile lumina reflectoarelor va fi asupra partenerului tău și a modului în care te tratează. Păstrează echilibrul din tine. Dacă ești singur, este un moment bun pentru a cunoaște oameni noi care te vor scoate din viața ta plistisitoare și te vor face să experimentezi emoții uitate de mult.

 

Horoscop săptămânal Rac

 

Săptămâna aceasta nu va fi potrivită pentru persoanele mai fragile. Va trebui să rămâi calm atât la nivel personal, cât și profesional. Nu dezvălui gândurile tale nimănui și nu împărtăși prea mult lucrurile, deoarece unii oameni în care ai încredere s-ar putea să te dezamăgească în cele din urmă.

În primele zile ale lunii, viața ta socială și curiozitatea vor continua să explodeze, datorită soarelui încrezător care continuă să se miște prin zona ta de comunicare.

 

Mercur intră în Balanță și în sectorul familiei tale pe 30 august. Secretele profunde și scandalurile ascunse pot apărea în această conjunctură, mai ales că Mercur se conectează cu Saturn constant pe 4 septembrie. Adori bârfa, dar asigură-te că aceste informații rămân la cei în care ai încredere.

Este timpul să clarifici umbrele care îți bântuie relația și să începi un nou capitol cu fapte mai specifice. Nu te lăsa purtat de val, deoarece s-ar putea să generezi așteptări pe care nu le poți îndeplini. Acest lucru ți-ar dezamăgi partenerul. Dacă ești singur, ieși afară și treci la treabă! Profită de șansa de a permite unei persoane interesante să îți schimbe viața.

 

Horoscop săptămânal Leo

 

Aceasta va fi o săptămână foarte creativă pentru tine. Ai o energie intensă și poți realiza orice îți propui. Dacă ai probleme în așteptare, încrederea ta te va ajuta să le rezolvi. Păstrează controlul și nu lăsa emoțiile să te păcălească în acțiuni fără sens. În ceea ce privește viața ta amoroasă, așteaptă surprize dacă ești singur. O nouă dragoste va veni în viața ta cu pasiune și dinamism și te va face să schimbi modul în care gândești.

 

 

Viața ta amoroasă este la apogeu și relația pe care o ai este plină de pasiune. Va trebui să îți susții partenerul, care are dificultăți în acest moment. Rămâi lângă el și arată-i înțelegere. Dacă ești singur, trebuie să fii mai deschis și să lași oamenii să se apropie de tine.

 

Horoscop săptămânal Fecioară

 

Săptămâna aceasta se vor întâmpla mai multe evenimente care vor duce situațiile cu un pas mai departe. Comportamentul tău ar trebui să se concentreze pe finalizarea problemelor în așteptare. Concentrează-te pe acestea și nu lua măsuri care vor avea consecințe negative în viitor. Această perioadă nu este ideală pentru idei și planuri noi. Dimpotrivă, ar putea aduce rezultate instabile. Aceeași dispoziție va prevala în problemele care țin de munca ta. Abordează problemele prezentului și preocupă-te de viitor chiar acum.

 

Viața ta amoroasă necesită interes și atenție. Concentrează-te pe relația ta și încearcă să reduci decalajul cu partenerul tău. Dezacordurile dintre voi ar trebui rezolvate. Dacă ești singur, săptămâna aceasta vei avea șansa să cunoști oameni noi, incitanți. Multe drumuri ți se deschid în față.

 

Horoscop săptămânal Balanță

 

Săptămâna aceasta te va ajuta să îți reconsideri viața profesională. Condițiile sunt destul de negative și trebuie să fii foarte atent la ce mișcări faci. Nu intra în conflicte cu superiorii și cu alte persoane care au influență asupra carierei tale. Menține relații pașnice și echilibrate cu ei. Vei simți nevoia să consulți persoanele apropiate și care îți pot oferi un ajutor crucial. Te confrunți cu o dilemă dificilă: munca sau familia?

Apar nori în ce privește relația ta? Clarifică lucrurile și nu lăsa nimic să intre între tine și partener/parteneră. Fii matur și ajută-ți relația să avanseze. Dacă ești singur, lucrurile vor fi mult mai bune pentru tine. Nu îți pasă cu adevărat de o relație chiar acum și ești dispus să flirtezi. Acest lucru te face fermecător și te ajută să te distrezi, pentru o vreme.

 

Horoscop săptămânal Scorpion

 

Trucul perioadei este să fii atent la detalii. Tratează în mod responsabil și decisiv obligațiile tale. Îți poți atinge obiectivele acum că stelele te favorizează. Cariera ta evoluează și acum poți face față problemelor care stagnează de mult timp. Desigur, toate aceste lucruri vor necesita mult efort. În cele din urmă, munca ta grea va fi recompensată și toată lumea va ști despre asta.

 

Fii foarte atent la viața ta amoroasă. Partenerul tău are nevoie de atenția ta pentru a-și exprima problemele și nevoile. Dacă ești singur, o nouă cunoștință te va pune pe picioare și îți va aduce momente intense în viața de zi cu zi.

 

Horoscop săptămânal Săgetător

 

 

Săptămâna aceasta va fi un pic stresantă pentru tine, dar nu lăsa acest lucru să te ducă la decizii greșite. Trebuie să te distanțezi de sursele de tensiune, chiar dacă acestea sunt persoane apropiate de tine. Gândește-te la prezentul tău, ce vrei să schimbi și cum poți face acest lucru. Lasă planurile de viitor deoparte, deocamdată, deoarece nu este momentul potrivit.

Viața ta personală are nevoie de stabilitate. Cu cât îți ții mai mult promisiunile, cu atât vor merge mai bine lucrurile în relația ta. Dacă ești singur, nu mai pierde timpul în situații fără viitor. O să-ți ia ceva timp pentru a-ți da seama ce dorești cu adevărat. Așteaptă să apară ceva semnificativ în viața ta.

 

Horoscop săptămânal Capricorn

 

Urmează o săptămână foarte solicitantă. Fii răbdător, pentru a fi eficient și a te feri de probleme. Cei dragi vor fi acolo pentru a te sprijini. Sfârșitul săptămânii va fi înșelător și nu vei putea gândi clar. Evită discuțiile serioase cu membrii familiei, deoarece nu există niciun motiv pentru care să intri în conflicte și neînțelegeri.

Viața ta amoroasă are nevoie de răbdare. Pregătește-te, deoarece partenerul tău îți va încerca răbdarea și rezistența. Dacă ești singur, este posibil să întâlnești oameni care te vor entuziasma.

 

Horoscop săptămânal Vărsător

 

Săptămâna aceasta îți va aduce multe evoluții promițătoare. Vei avea încredere și vei putea rezolva problemele. De asemenea, vei putea privi lucrurile dintr-un punct de vedere proaspăt, datorită acestor evoluții. În finanțele tale, nu face mișcări pripite. Sfârșitul săptămânii ar putea să te inducă în eroare și să îți pună probleme. Nu lua decizii serioase și nu discuta despre planurile tale despre viitor. Nu gândești clar acum.

 

Săptămâna aceasta va deschide o nouă eră pentru viața ta amoroasă. Dacă ești singur, închide ușa trecutului tău, odată pentru totdeauna. Nu mai are nimic de oferit. Dimpotrivă, profită la maximum de noi perspective.

 

Horoscop săptămânal Pești

 

Săptămâna aceasta nu va merge conform planurilor tale. Fii atent și folosește-ți creativitatea pentru a găsi modalități de a depăși obstacolele care vor apărea. Norocul îi favorizează pe cei care își asumă. Te vei simți încrezător și dispus să îți atingi obiectivele.

Viața ta personală are nevoie de restructurare, pentru că ai multe probleme neterminate și asta te ține pe tine și pe partenerul tău la distanță. Dacă ești singur, norocul îți va aduce o nouă cunoștință foarte interesantă. S-ar putea să aveți un viitor împreună.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal