x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4 - 10 octombrie 2021. Există o energie financiară pozitivă. Te afli în fluxul de prosperitate

Horoscop săptămânal, 4 - 10 octombrie 2021. Există o energie financiară pozitivă. Te afli în fluxul de prosperitate

03 Oct 2021   •   11:18
Horoscop săptămânal, 4 - 10 octombrie 2021. Există o energie financiară pozitivă. Te afli în fluxul de prosperitate
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Săptămâna aceasta, ai multă energie pentru a aborda noi proiecte. Și foarte puțină răbdare pentru persoanele lente din jurul tău. Te vei gândi la o persoană din trecut și o vei căuta. vei constata că și ea se gândește la tine. Este momentul să angajezi pe cineva care să te ajute acasă sau în afacerea ta. 

Taur 

Te concentrezi să faci schimbări pozitive pe termen lung. Te întorci la un obicei sănătos pe care l-ai avut înainte. Ai parte de o energie discordantă însă, așa că îți vei lua o zi liberă sau eviți persoanele care te irită. Dacă problemele tale cresc, nu uita să numeri până la zece și să respiri. Totodată, un coleg va fi dispus să te ajute într-un proiect. Cere ajutor și a fi dispus să-l iei în considerare indiferent de forma sub care se prezintă.

Gemeni

Explozii de energie te pot face să mergi în mai multe direcții simultan. Îndreaptă-te către o țintă pentru a face progrese reale. Iubirea ar putea reveni în viața ta brusc și fără fanfară. Ar putea fi cineva pe care l-ai cunoscut din trecut sau cineva care îți amintește de o veche iubire. Dacă ești deja într-o relație, aceasta ar putea fi doar o tentație. Un vis tulburător despre monștri sau o pierdere este cauzat de o cnă târzie. 

Rac

Vrei să-ți refinanțezi ipoteca ori închiriezi o cameră, sau începi o afacere la tine acasă. Acum avi un plan, iar norocul este de partea ta. Întreabă-te dacă ai același loc de muncă, aceeași relație, aceleași facturi și obligații. Și apoi întreabă-te ce vrei să schimbi. Micile schimbări de astăzi îți pot schimba viața.

Leu

Este momentul să te implici într-o nouă relație. Ar putea fi o mare iubire. Totodată, fii prudent în trafic.  Evită să te cerți cu un vecin pentru locul de parcare. Ar putea ieși un scandal mare sau chiar vei primi o amendă. 

Fecioară

Știi când poți merge mai departe și când trebuie să faci o pauză. Poți obține un nou loc de muncă sau o poziție mai bună. Aplică pentru job-uri noi. Norocul este de partea ta. Evită aglomerația și stai departe de orice încurcături legale. 

Balanță

Săptămâna aceasta înflorești. Poate că ai lucrat prea mult, dar acum ai o dorință copleșitoare de a face ceva distractiv. Poate că nu ți-ai luat vacanță în timpul verii. Acesta este un moment minunat pentru face rezervări pentru o călătorie sau, cel puțin, să-ți iei liber de la serviciu. Vei avea parte de o întâlnire romantică. Vrei să angajezi un antrenor personal sau să-ți cumperi echipament pentru exerciții. 

Scorpion

Este posibil să simți că ești ghidat de un înger. Îți vei aminti de rudele care au plecat din această viață. Colegii tăi vor să colaborezi cu ei dar tu preferi să stai singur, cu propriile tale gânduri, fără să fii distras. Ai nevoie de timp pentru a procesa unele dintre mesajele pe care le primești de la Univers. 

Săgetător

Prietenii vechi se întorc și sunt posibile noi oportunități de relaționare. Este posibil să auzi de la un prieten care locuiește în cealaltă parte a țării sau a lumii. Poate că au trecut ani de când nu ați vorbit și dintr-o dată discutați la fel ca înainte. Acesta te va invita să-l vizitezi. La locul de muncă te confrunți cu probleme tehnice. APoi nu găsești cheile mașinii. Ai răbdare. 

Capricorn

Există opțiuni și direcții diferite pe care să le alegi. Poți cere o funcție de conducere sau pentru a solicita un transfer către un alt departament. Plantează semințele pentru noi oportunități. Simți că până acum ai fost precaut dar ai trăit la un nivel redus. Este moemntul să fii îndrăzneț. Totuși, când încerci, o persoană cu autoritate te va refuza. Universul ți-a trimis un test și te întreabă dacă ești cu adevărat hotărât în planurile tale.

Vărsător

Afirmă-te cu cine ești și în ce crezi. Așa începe aventura. Ai ocazia să te afirmi la locul de muncă. Ți s-ar putea cere să vorbești la o conferință sau s-ar putea să fii ales ca expert. O parte din viața ta înseamnă să încalci regulile, să deranjezi normele și să contesti noțiunile preconcepute. Acum, asta se întâmplă acasă. Le vei spune părinților sau altor membri ai familiei că doreși să trăiești altfel.  Acest lucru ar putea însemna să te muți, să facii schimbări în relațiile tale sau în carieră. 

Pești

Există o energie financiară pozitivă. Te afli în fluxul de prosperitate. Îngerii și ghizii tăi spirituali te vor ajuta. Vei avea probleme cu orice formă de transport. Ai frijă cum conduci și unde parchezi. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop