x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Vești bune pe plan sentimental pentru patru semne zodiacale

Horoscop. Vești bune pe plan sentimental pentru patru semne zodiacale

09 Iul 2019   •   12:37
Horoscop. Vești bune pe plan sentimental pentru patru semne zodiacale
Sursa foto: pixabay.com

În sezonul Racului, care a început pe 22 iunie și se încheie pe 22 iulie, toate semnele zodiacale descoperă că viața are un ritm mai relaxant, mult mai lent decât în mod normal. Indiferent de zodia care te guvernează, în acest sezon descoperi că ai sentimente mult mai profunde și că te simți mult mai apropiat de persoanele din jurul tău, scrie Your Tango.

Cu toate acestea, patru semne zodiacale vor avea cele mai multe beneficii pe plan sentimental în această perioadă.

Rac

Încrederea și siguranța apar în relația de cuplu. Ești mai romantic decât în mod normal, deși ai tendința să fii puțin timid chiar și atunci când vine vorba de partenerul de cuplu. Dacă treci peste timiditate, relația va trece la un alt nivel.

Pești

Visele devin realitate în această perioadă, iar relația în care te afli este una echilibrată. Viața amoroasă este pe un drum din ce în ce mai bun.

Capricorn

Ai din ce în ce mai multă încredere în tine, iar acest lucru te ajută și pe plan sentimental. Oferi toată afecțiunea pe care o ai persoanei de lângă tine și te bucuri de sentimente reciproce.

Scorpion

Îți stabilești prioritățile și dai dovadă de disponibilitate când vine vorba de orice problemă a partenerului de cuplu. În plus, ieși din zona de confort și ești gata să trăiești experiențe noi alături de persoana iubită.

×