x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 25-27 noiembrie 2022

Horoscop de weekend, 25-27 noiembrie 2022

de Redacția Jurnalul    |    25 Noi 2022   •   10:30
Horoscop de weekend, 25-27 noiembrie 2022
Sursa foto: Hepta

Luna se mută în Capricornul stabil în cursul zilei de vineri și calmează agitația din timpul săptămânii.  Această energie rece și pragmatică va continua până duminică după-amiaza, când luna se va muta în Vărsător.

BERBEC

Compasiunea și recunoștința sunt în prim-plan pentru tine în acest weekend, deoarece ești încurajat să conduci prin exemplul personal. O călătorie undeva în aer liber ar putea fi o idee bună.

TAUR

S-ar putea să simți că a venit momentul să întorci din favorurile care ți-au fost făcute. Poate te vei oferi voluntar la o acțiune caritabilă. Rămâi deschis la noutate: dacă încerci ceva ce nu ai mai încercat până acum, s-ar putea chiar să-ți placă.

GEMENI

Ai putea fi destul de ocupat în acest weekend cu vizitele pe la prieteni și familie. Încearcă totuși să nu te epuizezi. Este perfect dacă vrei doar să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

RAC

Dacă te apuci de gătit sau primești musafiri, încearcă să nu te stresezi. Ai putea chiar să ceri ajutorul celorlalți membri ai familiei. Vor fi de-a dreptul încântați să te ajute.

LEU

Weekendul ăsta la voi este despre dragoste. Așteptați-vă să petreceți momente frumoase cu cineva apropiat. Bucură-te de energia pozitivă și nu forța lucrurile cu nimic care te-ar putea epuiza fizic sau emoțional.

FECIOARĂ

A fi în preajma familiei, indiferent ce înseamnă familia pentru tine, este cu siguranță ceea ce ai nevoie cel mai mult în acest weekend. Ai nevoie să te simți în siguranță și confort.

BALANȚĂ

Ești cam deprimat zilele astea și epuizat emoțional. Timpul este un dar prețios, așa că ai grijă cu cine îl petreci și cât acorzi din el. A sta de vorbă cu prietenii virtual, mai degrabă decât în ​​persoană, ar putea fi o idee bună în această perioadă.

SCORPION

Ești pus pe cheltuit bani. Speri să profiți de ceva reduceri dar ai mare grijă să nu ajungi să cheltui mai mult decât este necesar. Acestea fiind spuse, o oportunitate în viitorul apropiat îți poate umple la loc portofelul.

SĂGETĂTOR

Ești plin de energie în acest weekend și încântat de faptul că se apropie sărbătorile. Ca urmare, vei dori să împărtășești o parte din această energie pozitivă cu ceilalți și vei fi foarte generos. Încearcă doar să o faci într-un mod responsabil din punct de vedere financiar.

CAPRICORN

Ești cam abătut în prima jumătate a weekendului, dar starea ta de spirit s-ar putea schimba în a doua jumătate. Cel mai important zilele acestea este să-ți asculți corpul și să vezi de ce are nevoie.

VĂRSĂTOR

Weekendul acesta este despre a petrece timp liber cu prietenii. Nu-ți face griji dacă încă nu ți-ai făcut planuri, vor apărea în ultimul moment. Totuși, încearcă să aloci puțin timp și doar pentru tine.

PEȘTI

Pe măsură ce iți faci planuri pentru următorii pași, următoarele obiective... felicită-te pentru că ai ajuns până aici. A fost un an greu pentru tine. Dacă te simți defavorizat din orice motiv, vei beneficia de susținerea celor din jur.

×