x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zillnic, luni, 15 decembrie 2014. Pestii preocupati de castigurile obtinute de la si prin altii

Horoscop zillnic, luni, 15 decembrie 2014. Pestii preocupati de castigurile obtinute de la si prin altii

14 Dec 2014   •   21:28
Horoscop zillnic, luni, 15 decembrie 2014. Pestii preocupati de castigurile obtinute de la si prin altii
Berbec 
Relatiile parteneriale sunt tensionate. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre cei profesionali, motivul nemultumirilor este legat de felul in care esti implicat, deocamdata, in treburile locului de munca. Este bine sa tii cont si de nevoile, sfaturile sau doleantele partenerilor si sa le fii alaturi. Spre seara, surprinde-ti partenerul de viata cu o cina deosebita. 

Taur
Saptamana debuteaza cu multa treaba la serviciu. Insa si daca ai sta casa, ar trebui sa te ocupi de treburile gospodaresti de rutina. Este bine sa iti mai schimbi felul in care iti rezolvi sarcinile de lucru, in sensul ca, pentru a-ti usura munca poti apela cu incredere la sprijinul colegilor. Totul este sa accepti asta la nivel mental si sa pui in practica, fara nici un fel de temere.

Gemeni
Relatiile sentimentale sunt accentuate. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii, totul ajunge pana la urma la cheltuielile comune. Posibil ca cei dragi sa iti ceara sprijin financiar sau macar sfaturi in acest sens. Mai intai vezi despre ce este vorba si dupa aceea ofera-le ce au nevoie. Ar fi bine sa aloci un buget si pentru un hobby sau o activitate recreativa.

Rac
Astazi, sufletul tau are nevoie de linistea si confortul casei. Oricate treburi ai avea de rezolvat in afara spatiului tau drag, ai tendinta de a rezolva repede pentru a reveni acasa, printre cei dragi. Partenerul de viata sau cei profesionali iti pot reprosa faptul ca esti prea nostalgic si absent in dialog. Echilibreaza-ti energia si ocupa-te de tot ce trebuie. 

Leu
Ziua iti poate aduce multe calatorii pe distante scurte, pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Mentalul iti este destul de rascolit, asa incat fii prudent. Daca esti nevoit sa desfasori activitati intelectuale, ar fi bine sa ceri ajutorul unui coleg. A doua parte a zilei este favorabila lecturilor usoare sau vizionarii unor filme amuzante.

Fecioara
Se intrezaresc cheltuieli, atat pentru traiul zilnic, cat si pentru mofturile persoanei iubite sau copiilor. Temerile legate de bugetul disponibil, cam restrans, ar trebui sa te impulsioneze sa cheltuiesti putin si pe strictul necesar. Chiar daca, cei dragi ti-ar putea reprosa faptul ca tii prea mult de bani, rezerva-ti timp si energie pentru a le explica despre ce este vorba. 

Balanta
Ai multe initiative astazi, de la a-ti rezolva toate treburile restante, pana la a le rezolva si pe ale altora. Ar fi bine sa iti selectezi prioritatile si sa te ocupi numai de tine. Cel mult, membrii familiei iti pot solicita sprijinul si ar trebui sa le raspunzi prezent. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente de rasfat la un salon de intretinere corporala sau pentru cumparaturi.

Scorpion
Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal, asa incat fii prudent. Tendinta de a te izola fata de zgomotul cotidian este accentuata si ar tebuie sa ii dai curs. Fereste-te de spatii aglomerate, discursuri de anvergura sau de activitati care presupun mult efort. Dupa-amiaza, retrage-te in confortul casei si stai de vorba, pe indelete, cu cei dragi.

Sagetator
Astazi sunt importante intalnirile si dialogurile cu prietenii. Pe diverse cai iti pot veni tot soiul de sfaturi, informatii folositoare in domeniul socio-profesional in care activezi. Mai ales poti afla cum sa iti imbunatatesti veniturile dintr-o activitate profesionala. Insa, ar fi bine doar sa asculti si sa nu iti divulgi planurile sau investitiile.

Capricorn
Este rost de intalniri la nivel inalt cu sefii, partenerii de lucru in cadrul unui proiect profesional sau cu reprezentatii oficiali ai unor institutii. Chiar daca pot aparea situatii neplacute esti suficient de bine sustinut din astral, astfel incat sa te descurci foarte bine. Totul este sa fii atent, sa ii lasi si pe altii sa vorbeasca si abia dupa aceea sa reactionezi in consecinta. 

Varsator

Gandurile iti vor zbura astazi spre tari straine. Ai avea succes in dialogurile cu persoanele aflate in strainatate, dar si in demersurile specifice unei calatorii. Insa, cineva din anturajul tau apropiat iti poate obstructiona fie elanul de a calatori, fie chiar actiunea in sine. Sfatuieste-te numai cu oameni de incredere. Spre seara, ti-ar prinde de minune vizionarea unui spectacol de teatru.

Pesti

Esti preocupat de castigurile pe care le obtii de la si prin altii. Posibil ca unii dintre prieteni sau, unii sustinatori pana nu demult din domeniul socio-profesional in care activezi, sa iti puna bete in roate vizavi de banii si bunurile pe care le administrezi impreuna cu altii. Fereste-te de sfaturi financiare sau de a divulga detalii legate de felul in care iti folosesti bugetul si bunurile. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×