x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 03 august 2021. Peștii au o zi dificilă. Scorpionii sunt senzuali

Horoscop zilnic, 03 august 2021. Peștii au o zi dificilă. Scorpionii sunt senzuali

de Andreea Lovin    |    02 Aug 2021   •   11:08
Horoscop zilnic, 03 august 2021. Peștii au o zi dificilă. Scorpionii sunt senzuali

Luna august debutează în forță cu o conjunctură astrologică de foc, care va stârni în mod cert toate zodiile în sfera comunicării. Contextul astrologic cel mai pregnant în această perioadă este conjuncția dintre Mercur și Soare, ce se formează în zodia Leului, dar care este puternic afectată de influența lui Saturn din Vărsător. Această fuziune dintre Mercur, planeta comunicării, și Soare, reprezentantul sufletului nostru, ne invită pe toți, indiferent de zodie, să ne exprimăm cu încredere sufletul și să ne împărtășim ideile și pasiunile noastre cu ceilalți. Energia Leului ne face să îndrăznim să strălucim mai mult, pentru că merităm să fim remarcați în această perioadă. A venit timpul să lăsăm timiditatea acasă și să spunem exact ceea ce gândim cu adevărat, deoarece în acest fel vom avea un impact. S-ar putea să fim deosebit de dornici să lansăm un proiect personal sau să ne facem remarcați prin ideile și creativiatea noastră. Totuși, având acum o minte atât de activă și individualistă, putem cădea în capcana distragerii. Așadar, va trebui să ne concentram și asupra celorlalți. Vom avea tendința să ne impunem mai mult voința, exprimându-ne clar și răspicat opiniile. De asemenea, această energie ne va crea mari așteptări de la ceilalți. Va trebui să găsim echilibrul dintre inimă și minte și să nu avem pretenții exagerate de la cei din jur. Este indicat să ne relaxăm mai mult în această perioadă și să ne concentrăm pe exprimarea inimii, cu afecțiune și căldură, dar într-o manieră temperată. Altfel, ne vom arde! Totodată, să ne folosim discernământul atunci când trebuie să ne exprimăm categoric pentru a fi siguri că transmitem o energie pozitivă și constructivă.

Berbec

Ai o energie pozitivă! Munca și eforturile tale sincere îți vor aduce roade stabile și bucurie în familie. Relația cu familia și casa este, astăzi, cea mai importantă pentru tine. Meriți să iei o pauză de la activitățile dificile și să te relaxezi pentru că te poți baza pe cei dragi. O persoană apropiată se poate reîntoarce în viața ta. De asemenea, poți auzi vești bune despre nunți, botezuri sau nașterea unui copil. În același timp, poți merge la un astfel de eveniment.

Taur

Astăzi te vei concentra mai mult asupra carierei. Poți primi vești despre o mărire de salariu, obținerea unui nou loc de muncă sau poți primi oferte interesante. De asemenea, poți avea rezultate minunate în ceea ce privește studiul sau poți fi mai preocupat să înțelegi cum să te perfecționezi în drumul către succesul la care aspiri. Vei fi pregătit de orice provocare. Ai încredere în capacitățile tale de a-ți transforma visele în realitate. Lucrurile sunt în creștere în viața ta.

Gemeni

Nu te îndoi niciodată de capacitățile tale. Astăzi te poți face remarcat, iar talentele tale te vor propulsa către succes în orice îți propui. Este bine să te ocupi de carieră, dar nu uita, totodată, de îndatoririle tale familiale. Fă-ți timp și pentru cei dragi. O femeie întreprinzătoare te poate ajuta în această perioadă. Gestionează-ți bine prioritățile și comunică mai mult.

Rac

Astăzi este o zi excelentă pentru socializare, iubire și clarificare. Ești o persoană preocupată de treburile practice și de stabilitate. Așadar, vei încerca să-ți menții relațiile la un nivel înalt. Te vei respecta pe tine, dar și pe ceilalți. Vei căuta să înțelegi mai bine relația pe care o ai sau o poți discuta cu cineva mai mult pentru a clarifica exact ce se dorește pe mai departe în conexiunea pe care o aveți. Astăzi ești mai sensibil!

Leu

Este timpul potrivit să profiți de toate oportunitățile pe care le primești de la Dumnezeu. Urmează-ți visele și îndrăznește să te afirmi acolo unde îți dorești. Ai primit destule semne! Ce mai aștepți? Poți încearca ceva nou pentru că vei fi ușor scos din zona de confort. Fii optimist și lasă-ți creativitatea să te învăluie în această perioadă pentru că te poți remarca ușor. De asemenea, poți rezolva problemele într-un mod original și creativ. Fii atent la mesajele pe care le primești. Așteaptă-te să faci shopping.

Fecioară

Astăzi trebuie să-ți asumi rolul de lider. Ai capacitatea să te descurci în orice situație care îți apare și te faci remarcat ușor. Totuși, nu-ți consuma toată energia pentru carieră și bani. Trebuie să-ți găsești echilibrul interior și să te relaxezi pentru că toată această responsabilitate te poate seca de energie. Poți avea rezultate excelente în business.

Balanță

Este o zi a melancoliei! Amintirile îți pot umple inima de emoții. Este important să îți amintești trecutul dacă acest lucru nu te face să te judeci prea dur. Este posbil ca cineva din trecut să se întoarcă neașteptat sau să discuți cu un vechi prieten. De asemenea, dacă ai copii te poți  concentra mai mult pe ei. Încearcă să fii mulțumit. Fii fericit pentru felul în care ai evoluat până acum.

Scorpion

Bucură-te de această zi frumoasă, plină de armonie și senzualitate. Relația ta poate crește, chiar dacă în unele cazuri pot exista tensiuni. Dacă ești singur, te poți îndrăgosti de cineva.  Fie vei avea parte de amor, fie vei alege să participi la un proiect unde fiecare contribuie cu ce are mai bun. Vei avea satisfacție, iar prieteniile pot deveni mult mai profunde. De asemenea, poți fi acceptat la un job, dacă asta îți dorești. Sănătatea este foarte importantă pentru tine. Este timpul pentru analize medicale.

Săgetător

Te concentrezi pe prea multe lucruri deodată. Toate acestea te pot suprasolicita. Te întrebi de ce nu ai timp pentru tot ce-ți dorești. Ziua aceasta va trece foarte repede. Nu vei știi când s-a înserat. Încearcă să-și prioritizezi viața. Te poți aștepta la mesaje multe sau la o călătorie scurtă. Poți primi vești suprinzătoare.

Capricorn.

Ai ceva important de spus. Preocupările intelectuale și comunicarea vor fi pe primul loc. Totuși, nu te grăbi cu anumite concluzii. Încă mai sunt lucruri de descoperit. Poate este necesar să-ți reevaluezi planurile, să te uiți peste contracte și să citești din nou. Fii foarte atent la detalii. Poți avea de a face cu o persoană din zodie de aer. Poți cunoaște pe cineva inteligent sau ești pregătit să te perfecționezi, învățând ceva nou.

Vărsător

Ai o intuiție debordantă! Primești multe semne și vocea interioară te poate ajuta să iei decizii dincolo de logică. Pur și simplu vei știi ce să faci în orice situație, dacă te vei concentra asupra interiorului tău. Pot exista anumite secrete la care încă nu ai acces sau poți dori să ții un secret doar pentru tine. A venit timpul să te ocupi mai intens de o situație importantă din viața ta, reflectând profund asupra acțiunilor tale. Totuși, nu lua nicio decizie importantă, deoarece îți lipsesc piese din puzzle. Ai răbdare cu tine și cugetă mai profund. Totul ți se va arăta prin intuiție, în timp. Ai răbdare cu tine.

Pești

Ai o nemulțumire! Pot exista persoane dornice să te ajute într-o situație, dar nu ai chef de ele. Este posibil să nu ai încredere în anumite oportunități, fie ele chiar relaționale sau să te îndoiești de intențiile unor persoane. Nu lăsa pe nimeni să-ți strice starea și încearcă să vezi și partea plină a paharului. Poți fi plictisit sau poți refuza oferte pentru că ai alte dorințe. Este recomandat să fii mai flexibil, iar dacă te indoiești de persoana iubită, mai bine comunică cu încredere ceea ce ai de zis. Nu toți oamenii pot să ghicească ce ai pe suflet. Comunicarea este cheia!

Horoscop realizat de Andreea LOVIN

 

×