x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 05 august 2021. Balanțele sunt norocoase. Taurii trebuie să ierte

Horoscop zilnic, 05 august 2021. Balanțele sunt norocoase. Taurii trebuie să ierte

de Andreea Lovin    |    04 Aug 2021   •   11:46
Horoscop zilnic, 05 august 2021. Balanțele sunt norocoase. Taurii trebuie să ierte

Energia zilei de 5 august ne va pune față în față cu situații imprevizibile pe cei mai mulți dintre noi. Este posibil să ne regăsim cu cineva drag, să discutăm despre trecut sau să ne preocupe mai mult starea emoțională. Nu există întâmplări! Orice apare astăzi, este menit pentru noi! Este o zi excelentă pentru a pune în practică ceea ce ne-am propus de ceva vreme, chiar dacă trebuie să ne așteptăm la o ajustare a planului inițial.

Berbec

Ai parte de oameni buni în jurul tău. O femeie te poate ajuta într-o situație. Vei fi mulțumit de ziua aceasta. Ești angajat în relațiile tale și dorești să fie totul bine. Intențiile tale bune îți vor aduce rezultate pe măsură. Ai încredere în ceilalți. Vin spre tine persoane binevoitoare. Se va soluționa o problemă pe care o ai.

Taur

Iertarea este divină! Vindecă acele situații din viața ta care îți crucifică sufletul. Eliberează-te de durere. Ție îți faci rău când nu te poți desprinde de situațiile stagnante. Cineva din trecutul tău te va contacta sau va apărea brusc. Poate fi o împăcare! O zi excelentă pentru hobby-uri si distracții. Poți face sport.

Gemeni

Dăruiește și primește! Cauți un echilibru și îl vei avea. Ai fost preocupat să ajuți destul de mult în ultimul timp, de aceea simți nevoia să primești. Totodată, Universul îți spune să fii foarte atent la acest schimb dintre a dărui și a primi. Poate ai exagerat într-o singură direcție, fii obiectiv cu tine. Multe certuri pot apărea
dintr-un exces. Vei găsi satisfacția în cele din urmă, dacă nu te vei lăsa distras de aparențe și detalii inutile. Concentrează-te pe carieră. Vei fi remarcat!

Rac

Apar neînțelegeri, din cauza așteptărilor nerealiste. Eșecul din orice relație pornește de la faptul că una dintre persoane nu se ridică la nivelul așteptărilor celeilalte. Învață să vezi întreg tabloul, nu doar detaliile. Nu critica acum, vezi exact ce te-a adus în această situație. Poți vedea lucrurile mai bine decât crezi. Ai făcut deja un pas înainte într-o situație benefică. Perseverează și vei reuși! Planifică totul mai bine.

Leu

Toate merg în ritm stabil. Totuși, pare că analizezi destul de mult echitabilitatea unei situații. Poate că ai legătură cu cineva din zodia Gemeni sau este necesar să comunici mai clar despre ceea ce oferi și ceea ce primești. Trebuie să privești totul detașat și să iei o decizie, dacă te preocupă atât de mult. Nu te complace în situații stagnante. Ți se deschid multe uși. Pe care dintre ele vei merge? Fă-ți timp și de studiu.

Fecioară

Nu simți că trebuie să faci prea multe destăinuiri. Preferi să fii mai discret și să te bucuri de viață, fără a da de știre altora. Totuși, munca multă nu lipsește, pare a fi în exces. Poate că îți dorești o vacanță liniștită și încerci cumva să termini totul la timp. Concentrează-ți atenția asupra banilor și a sănătății. Poți cheltui mai mulți bani sau poți simți că îți lipsesc. Posibil să ai parte chiar de tratamente mai costisitoare. Orice ar fi, alege să gândești pozitiv și vei putea rezolva totul.

Balanță

Vești bune pentru tine! Vei obține ceea ce-ți dorești. Pot fi răspunsuri afirmative, mesaje sau convorbiri în interesul tău. Ajutorul este pe drum. Primești multă susținere de la Univers și vei avea succes, chiar dacă simți că unele probleme nu vor să dispară.

Scorpion

Te vei elibera de restricțiile pe care le simți în această perioadă. Ești liber să manifești tot ce-ți dorești. Se poate ca această libertate care te descrie acum să te facă remarcat mult mai ușor. Dacă ai părăsit o relație nefavorabilă, vei avea multe cereri. Totuși, cuvântul cheie al acestei zile este: orientarea! Dacă ți-ai pierdut un obiect, caută mai bine. Dacă nu știi ce să faci cu o situație dificilă, întreabă un specialist.

Săgetător

Va trebui să decizi! A venit momentul să iei o hotărâre fermă. Vei acumula multă experiență după ce îți vei asuma direcția vieții tale. Nu amâna luarea unei decizii importate. Trebuie să înveți niște lecții valoroase, iar în timp vei avea ocazia de a pune în aplicare toată înțelepciunea acumulată. Te poți duce la diverse evenimente, precum petrecerile și aniversările.

Capricorn

Nu mai gândi negativ! Insatisfacția pe care o simți acum, apare din cauza concentrării asupra a ceea ce nu ai. Conștientizează întâi ce ai bun în viața ta. Vacanța poate fi o idee bună pentru tine. De ce nu încerci să găsești o ofertă? Poți să profiți de oportunități extraordinare. Totul se va rezolva până la urmă. Vei avea o soluție la problema ta.

Vărsător

A venit timpul să te organizezi în ceea ce privește cheltuielile tale. Poți avea o achiziție valoroasă sau ești mai neglijent cu banii. Orice cumperi trebuie să aibă un folos. Întreabă-te, cât de mult ai nevoie de acel lucru. O persoană din trecut se poate întoarce în viața ta. Poate fi un mesaj sau te poți întâlni fizic. Este timpul să decizi, mai ales dacă te afli între două persoane. Până la urmă toate se vor rezolva cu bine. Apare fericirea și rezolvarea!

Pești

O noua dragoste! Apare un nou început relațional. Fie te vei îndrăgosti, fie vei alege să începi o relație, energia este benefică. Apar fluturi în stomac. O altă veste bună vine din zona financiară. Vei avea o creștere de bani. Ești foarte puternic în această perioadă. Binecuvântările te învăluie.

 

×