x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 1 septembrie: Berbecii sunt sub protecția unui înger norocos

Horoscop zilnic 1 septembrie: Berbecii sunt sub protecția unui înger norocos

31 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 1 septembrie: Berbecii sunt sub protecția unui înger norocos

Berbec

Eşti, fără îndoială, sub protecţia unui înger norocos care îţi oferă pe tavă resursele de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

Taur

Ai grijă spre ce-ţi canalizezi azi energia debordantă, ca nu cumva să o risipeşti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute inutile.

Gemeni

Eşti pus pe harță, astăzi şi dacă mai întâlneşti şi alţi oameni la fel de nervoşi că şi tine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede.

Rac

Apar tot felul de probleme legate de bani și trebuie să iei o decizie care îi poate nemulțumi pe membrii familiei.Este posibil să fiți criticat.

Leu

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt.

Fecioara

Ziua aceasta are o conotaţie miraculoasă, de parcă ceva special planează în aer. Se pot întâmplă lucruri uimitoare. Ai putea întâlni pe cineva special.

Balanţă

Azi primeşti atâta iubire şi prietenie din jurul tău, încât îţi schimbi părerea despre ceilalţi, dar mai ales despre ţine. Iubirea e prin preajma şi te răsfaţă.

Scorpion

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de dată această pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală.

Săgetător

Iubirea este la cote maxime cu marea şansă de a cuceri pe cel care ţi-a furat inima. Pune-te mai bine în valoare, pentru că deţii toate armele necesare seducţiei.

Capricorn

Dacă ai norocul să fii alături de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate îţi vor merge astăzi de minune!

Vărsător

Dacă nu eşti suficient de atent, ai putea interpreta greşit o informaţie sau ai putea trata eronat o relaţie care se dorea a fi armonioasă.

Peşti

Încearcă să intri în contact cu oameni cât mai diferiţi, pentru că numai așa vei afla răspunsul potrivit la marile tale întrebări existenţiale.

 

×
Subiecte în articol: horoscop