x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 august 2016. Vei reuşi să răzbeşti în cele din urmă

Horoscop zilnic, 10 august 2016. Vei reuşi să răzbeşti în cele din urmă

09 Aug 2016   •   19:55
Horoscop zilnic, 10 august 2016. Vei reuşi să răzbeşti în cele din urmă

Horoscop 10 august 2016. Berbec: Obligaţiile de la serviciu te împiedică să rezolvi anumite probleme de acasă. Situaţia este supărătoare, dar nu stă în puterea ta să o schimbi.

 

Taur: Este posibil să primeşti veşti proaste, care te vor afecta considerabil. Încearcă să nu reacţionezi nervos. Nu împuşca mesagerul!

 

Gemeni: Ai grijă la cheltuieli. Nu te baza foarte tare pe o sumă de bani despre care ştii că trebuie să intre. Nimic nu e sigur în plan financiar.

 

Rac: Nu este o zi potrivită să participi la reuniuni sociale. Sunt şanse să cazi la mijloc într-un conflict care nu te priveşte şi care te va afecta.

 

Leu: Ai mult de muncă, dar te şi stresezi fără motiv. Stabileşte-ţi un ritm şi ţine-te de el. Vei reuşi să răzbeşti în cele din urmă. Nu e aşa de complicat.

 

Fecioară: Poate izbucni un conflict într-un cerc de apropiaţi. Spiritele sunt încinse şi n-ar fi bine să te implici azi. Discută cu ceilalţi în altă zi.

 

Balanţă: Realitatea este ceea ce este, nu ceea ce vrei tu să fie. Trebuie să înţelegi acest lucru înainte ca problemele pe care le ai să se clarifice.

 

Scorpion: Eşti foarte creativ şi îţi descoperi talente noi. Nu trebuie să laşi această oportunitate să treacă pe lângă tine. Nu te teme să o explorezi.

 

Săgetător: Sunt şanse bune să te afli într-o gravă eroare legată de ce e în jurul tău. Nu lua nimic de bun azi, verifică totul de două ori.

 

Capricorn: Fii mai grijuliu la felul în care comunici. Ceea ce simţi şi ceea ce exprimi nu sunt deseori acelaşi lucru. Arată mai multă empatie.

 

Vărsător: O zi în care este recomandat să ai un ritm mai domol. Chiar dacă trebuie să amâni unele lucruri pe altă zi, merită. Nu e cazul să ai bătăi de cap.

 

Peşti: Eşti foarte energic şi dornic de a împărtăşi ceea ce te face fericit cu cei din jur. Însă anturajul tău e plin de oameni morocănoşi.

×
Subiecte în articol: Horoscop 10 august 2016 horoscop