x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 mai 2021. Vrei să petreci mai mult timp cu familia

Horoscop zilnic, 10 mai 2021. Vrei să petreci mai mult timp cu familia

09 Mai 2021   •   21:41
Horoscop zilnic, 10 mai 2021. Vrei să petreci mai mult timp cu familia
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 10 mai Berbec

Ceva ce ai citit astăzi ar putea avea un efect dramatic asupra vieții tale. Acordă o atenție deosebită psihologiei viselor. S-ar putea să găsiți o explicație pentru un vis care tot revine. Acuratețea descrierii te poate opri în căutarea ta și te poate face nerăbdător să citești mai multe. Ai dreptate să fii intrigat. Ești obligat să afli mai multe despre tine în timp ce studiezi acest domeniu special.

 

Horoscop 10 mai Taur

Astăzi probabil că vei simti nevoia să rămâi acasă cu cei dragi. Vorbește cu copiii și partenerul să rămână acasă cu tine. Fa niște popcorn și scoate jocurile de societate. Vei fi surprins de cât de distractivă poate fi o zi liniștită acasă. Deseară, comandă pizza și urmăriti impreuna un film.

Horoscop 10 mai Gemeni

Astăzi, un articol sau o emisiune TV îți te poate face să te gandesti la lucruri mai ciudate. Ai putea recunoaște în cele din urmă fascinația ta pentru ocultism sau poate descoperi un interes pentru interpretarea viselor. Răsfață-te. Uneori nu îți iei suficient timp să urmărești subiecte pe care nu le consideri „serioase”. Continuă să explorezi partea întunecată!

 

Horoscop 10 mai Rac

Dacă te-ai gândit să scrii un roman sau să începi să pictezi, astăzi este o zi buna pentru a lua startul. Fără scuze. Ai la fel de mult talent ca oricine altcineva, deci de ce să nu-l folosești? S-ar putea să îți fie de ajutor să te alături unui cerc de scriere sau să te înscrii la un atelier de pictură, doar pentru a te ajuta să începi și să rămâi motivat. Poți să te alături unui grup de sprijin pentru artiști. Vor înțelege.

 

Horoscop 10 mai Leu

Curăți casa intocmai cineva cu o problemă de atenție.  Oglinzile și chiuveta din baie vor fi curățate, dar nu și podeaua. Faci un efort pentru a curăța bine o cameră o dată. Chiar dacă nu treci prin toată locuința, vei avea o oarecare satisfacție din faptul că știi că părți din casă sunt fără pată.

 

Horoscop 10 mai Fecioara

Astăzi este posibil să fie nevoie să fii mai altruist. S-ar putea să te plângi de obligațiile și așteptările care ți se impun, dar faci ceea ce se așteaptă de la tine.  Poți vizita un azil de bătrâni și poți fi fermecat de poveștile din anii războiului. Ține-ți mintea și inima deschise. Vei fi bogat recompensat.

 

Horoscop 10 mai Balanța

Este posibil să primești o scrisoare sau un apel telefonic care să te stimuleze să intri în acțiune. S-ar putea să îți dai seama cât de aproape ești de atingerea unui obiectiv pe termen lung și să îți folosești energia pentru acel sprint final până la linia de sosire. Acum că obiectivul este la vedere, te gândești deja la care va fi următorul. „Întotdeauna înainte” este deviza ta.

 

Horoscop 10 mai Scorpion

Poate că acesta nu este modul preferat de a-ti petrece ziua,  dar ar fi un moment ideal pentru a termina sarcinile care s-au acumulat acasă. Ți-ar face bine să ajuți la curățenie sau să faci ordine prin casă. Da, asta înseamnă să arunci ziarele și revistele de anul trecut. Dacă nu le-ai citit până acum, este puțin probabil să se mai întâmple asta.

 

Horoscop 10 mai Săgetător

Petreci timp prețios făcând treburile casnice. Dacă încă nu ai spălat toate rufele sau nu ai citit toate revistele, atunci e momentul să te apuci de treabă. Finalizarea acestora te va motiva să treci la următoarea sarcină. Este destul de bine să stai într-o casă îngrijită și organizată.

Horoscop 10 mai Capricorn

Ești un cititor pasionat. Astăzi vei citi anumite pasaje care îți vor inspira noi idei. Poate că ai citit ceva deosebit și își dă o idee pentru o nuvelă. Poate că un interviu cu un muzician celebru îți reaprinde dorința de a cânta la pian. Acordă atenție acestor dorințe. Notează-le. Dacă le vei examina după câteva zile, vei vedea care dintre ele au încă o atracție puternică asupra ta.

 

Horoscop 10 mai Vărsător

Este posibil să ai astăzi o întâlnire neasteptata cu un prieten sau coleg. El sau ea poate veni la tine pentru sfaturi, dar ezită să dezvăluie specificul problemei. Te vei simți de parcă ți s-ar fi cerut să mediezi un conflict, totuși nu cunoști decât o parte a poveștii. Fii răbdător. Cere mai multe detalii. Dacă nu vor apărea, schimbă subiectul!

 

Horoscop 10 mai Pești

Te simți puternic, energic și probabil că vei începe o activitate în locuinta. Concentrează-te pe cele mai banale treburi, cum ar fi reorganizarea rafturilor de cărți sau trecerea prin hainele pe care nu le mai porți. Această zi nu va fi simbolul activității intelectuale, dar vei fi răsplătit cu un spațiu de locuit ordonat.

×
Subiecte în articol: horoscop