x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 10 octombrie: Peștii se pot confrunta cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 10 octombrie: Peștii se pot confrunta cu probleme de sănătate

09 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 10 octombrie: Peștii se pot confrunta cu probleme de sănătate

Berbec

Astăzi eşti creativ şi te preocupă intens ideea de a începe o activitate nouă. Ai şanse să te afirmi pe plan intelectual.
 

Taur
Parcurgi o perioada favorabilă inspiraţiei ,de aici şi frenezia cu care munceşti. Astrele te sfătuiesc să nu neglijezi odihna.

Gemeni

Eşti marcat de o dorinţa prea mare de a te impune,asta de fapt denotă un deficit de autoritate. Lasă deoparte obiectivele prea înalte deocamdată.

Rac

Evită activităţile stresante pentru că energia ta e la cote minime. Soluţia este mai degrabă iesirea la o plimbare cu persoana iubită.
 

Leu

Ţie îţi da de furcă mândria exagerată,din cauza căreia chiar şi chestiunile minore ţi se par un afront. Mai ia lucrurile şi în glumă.
 

Fecioara

Nu eşti nici tu buricul pământului, aşa că nu vei scutit să accepţi lucruri care nu îţi convin.Important este să înţelegi de ce sunt necesare.
 

Balanţă

O problema sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să te cerţi cu partenerul de viaţă.
 

Scorpion

Ai ocazia unui schimb de experienţă interesant care-ţi va nuanţă percepţia în multe privinţe. Profită din plin de o astfel de şansă.
 

Săgetător

O zi cam morăcănoasă în care nu te stimulează nimic. Poate şi datorită rutinei în care te-ai cantonat.
 

Capricorn

Manifeşti astăzi o intransigenţă vizavi de punctele slabe ale celor care depind de ţine.Nu e rău să fii onest dar fii în acelaşi timp consecvent.
 

Vărsător

Un plus neaşteptat de bani te binedispune,dar dacă nu-ţi ţii euforia în frâu s-ar putea să-i pierzi la pariuri sau jocuri de noroc.
 

Peşti

Te sâcâie nişte probleme de sănătate .Par minore,dar ele sunt semnul că undeva te neglijezi .Gândeşte-te mai serios la tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop