x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 august 2021. Vărsătorii sunt solicitați. Fecioarele sunt sensibile

Horoscop zilnic, 11 august 2021. Vărsătorii sunt solicitați. Fecioarele sunt sensibile

de Andreea Lovin    |    10 Aug 2021   •   18:00
Horoscop zilnic, 11 august 2021. Vărsătorii sunt solicitați. Fecioarele sunt sensibile

Berbec

Iubirea este cea mai importantă pentru tine. Pot apărea dispute, dar se vor rezolva până la urmă. Partenerul te va surprinde și veți trăi clipe frumoase împreună. Te vei bucura de vacanța pe care ai plănuit-o de ceva timp. Vei primi o sumă de bani.

Taur

Vei fi recunoscut în carieră. Poți munci în exces. Viața ta socială se îmbunătățește. Poți întâlni oameni importanți sau vrei să începi un business. Încearcă să nu-ți neglijezi propriile nevoi emoționale. Lucrează cu tine și vindecă-ți rănile. Te-ai neglijat destul în ultima vreme. Iubirea de sine este necesară.

Gemeni

Comunicarea este cea mai importantă pentru tine. Îți vei folosi mintea și vei rezolva, în cele din urmă, orice problemă. Curiozitatea te descrie. Folosește-o pentru a învăța lucruri noi. Nu-ți fie teamă să fii tu însuți. Poți simți că-ți lipsește iubirea adevărată. Fă-ți curaj și cunoaște oameni noi. Grupul de prieteni îți poate fi de ajutor.

Rac

Starea de sănătate se va îmbunătăți considerabil. Nu mai amâna lucrurile importante și îndrăznește să faci ceva ce-ți dorești. Te vei simți mai bine și vei fi foarte activ. Iubirea va fi foarte importantă azi. Poți întâlni un om predestinat, dar există o mică desincronizare, fie din partea ta, fie din partea acelei persoane. Nu grăbi lucrurile, încă nu a venit timpul să tragi concluzii.

Leu

Se anunță creșteri financiare. Business-ul tău va avea de câștigat. Așteaptă-te la rezultate minunate și la profit, fie că ai o afacere sau nu. Vei comunica mai des și poți primi vești importate. Este o zi plină de oportunități și bucurie socială. Vei ieși la o cafea pentru a stabili detalii importante cu cineva. Universul te binecuvântează din plin.

Fecioară

Sensibilitatea te descrie. Ești creativ și emotional. Intuiția va juca un rol important azi. Nu uita să te destinzi, mai ales dacă dorești să iei o decizie importantă. Mintea trebuie să fie relaxată. Poți fi influențabil. Comunitatea din care faci parte îți este alături și merită să te consulți cu membrii ei. Timpul zboară ușor astăzi pentru zodia ta. Nici nu vei știi când s-a terminat ziua.

Balanță

Te vei bucura de vacanță și vei plănui lucruri mărețe pentru viitor.  Viziunea de ansamblu te ajută să vezi lucrurile mult mai clar și obiectiv. Așteaptă-te la suprize plăcute din partea familiei sau din partea persoanei iubite. Te vei vindeca de orice problemă de sănătate. Fă-ți timp de odihnă.

Scorpion

Îți dorești mai mult timp liber pentru a avea timp și de plăcerile personale. Vei găsi un echilibru între muncă și plăcere, dacă vei persevera. Vrei o schimbare în viața ta și nu știi exact de unde să începi. Caută un mentor sau un consilier care să te ajute cu problemele și organizarea. Ai idei minunate, fă-ți timp să le aplici.

Săgetător

Cercetează mai mult! A venit timpul să alegi o nouă direcție, cea veche nu te mai împlinește, fie că vorbim de iubire sau locul de muncă. Poți să te revezi cu cineva din trecut. S-ar putea ca acest om să te inspire să faci o schimbare în viața ta. Dacă toate par a merge rău în viața ta, undeva ești blocat. Nu te demoraliza de la veștile mai puțin bune. Lucrează cu tine și fă ce simți.

Capricorn

Individualismul te descrie. Vrei să lucrezi la imaginea ta și dorești să te afirmi. Te gândești la tine și la corpul tău mai mult ca niciodată. Dacă nu te mai înțelegi cu ceilalți, caută să înțelegi ce-ți lipsește. Te poți certa mai des cu partenerul de viață. Cineva încearcă să te controleze. Ai puterea să treci peste și să ai succes cu orice îți propui.

Vărsător

Cariera te solicită foarte mult. Primești multe vești și va trebui să iei decizii. Reconectează-te și la sinele tău și alege să faci ceea ce-ți dictează inima. Ești mai autoritar acum! Vei primi recunoaștere, nu-ți face griji. Perseverează și vei avea succes, însă cu simțul măsurii. Nu uita să te odihnești bine.

Pești

Vei avea confirmările pe care le aștepți. Schimbă direcția pe care mergi deoarece nu te mai împlinește.  Gata cu amânările și gândește-te la binele tău, înainte de orice. Relaxează-te, meditează sau detașează-te de stres. Vei fi bine! Un om cu intenții bune va apărea curând în viața ta.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 11 august horoscop