x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2020. O confruntare, greu de evitat. Spuneți-vă părerea și vedeți ce se va întâmpla

Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2020. O confruntare, greu de evitat. Spuneți-vă părerea și vedeți ce se va întâmpla

10 Noi 2020   •   16:34
Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2020. O confruntare, greu de evitat.  Spuneți-vă părerea și vedeți ce se va întâmpla
Sursa foto: Hepta

Berbec

Pentru a vă înțelege mai bine cu o persoană importantă nu vă puteți baza doar pe simțul umorului, deoarece această persoană ar putea să nu-l aibă dezvoltat. Nu vă puteți aștepta ca o conversație scurtă să vă garanteze obținerea unui zâmbet. Trebuie să înțelegeți că această relație trebuie construită încet în timp. Fiți pur și simplu politicos și prietenos.

 

Taur

Cineva se bazează cu adevărat pe dvs chiar acum, iar nivelul de presiune pe care îl pune ar putea începe să se simtă ca o povară. Acest sentiment crescând al obligației nu va dispărea prea curând, mai ales că această persoană pare să se bucure făcându-vă responsabil pentru fericirea ei. Trebuie să înceapă să-și poarte singură de grijă și să se ocupe de propriile probleme.

Gemeni

Banii ar putea fi un subiect de conversație astăzi, dar nu trebuie să vă alăturați dacă nu doriți. Finanțele sunt propria dvs afacere și, dacă nu aveți chef să împărtășiți, nu o faceți. Când începeți să vorbiți despre cât câștigați sau cât cheltuiți, cifrele vor crea rumoare care nu va fi oprită cu ușurință. Evitați subiectul cu totul sau schimbați-l dacă este abordat.

Rac

Ar fi indicat să vă organizați puțin. Vă va ajuta să fiți mai pregătiți pentru provocările care probabil vă așteaptă. Au existat niște e-mailuri și mesaje și ar fi în interesul dumneavoastră să verificați de două ori dacă ceea ce credeți că se întâmplă acum este de fapt ceea ce se întâmplă cu adevărat!

Leu

Un câștig este un câștig, deci de ce încercați să vă minimizați ultima realizare? Nu fiți modest doar pentru că vreți să impresionați pe cineva. Este o pierdere de timp să vă ascundeți abilitățile, iar această persoană este prea inteligentă. Doar fiți autentic și bucurați-vă. Aveți tot dreptul să fiți mândru de realizările din ultima vreme.

 

Fecioara

Astăzi, ați putea să faceți fără prea mult efort lucruri care erau dificil de realizat de obicei. Vă veți simți energizat de ceilalți. Totul este despre schimb de idei, zâmbete și momente plăcute.

 

Balanța

Vechile modalități de a evita conflictele nu funcționează prea bine acum, așa că trebuie să încercați o altă tactică. Încercarea de a ține capul plecat și gura închisă a funcționat bine în trecut, dar aveți de-a face cu o nouă dinamică. Spuneți-vă părerea și vedeți ce se întâmplă. Șansele sunt bune, oamenii vor fi surprinși de reacția dvs.

 

Scorpion

Visați la vacanțe, în special la călătorii în țări îndepărtate. Dar cum călătoriile nu vor mai putea fi făcute prea curând, va trebui doar să vă satisfaceți pofta într-un mod mai creativ. Luați un roman despre o locație exotică. Vizionați un documentar despre unul dintre locurile pe care ați vrea să le vizitați. Obțineți ingredientele și pregătiți un fel de mâncare din țara dvs. preferată.

Săgetător

Nu puteți ignora opinia cuiva doar pentru că nu se potrivește cu a dvs. Ce rost ar avea ca toată lumea să fie de acord cu dvs tot timpul? Nu este deloc distractiv să fiți înconjurat de yesmani. Nu fiți prea dur în convingerile dvs, fiți deschis în a asculta și altă opinie. Nu trebuie să vă schimbați opiniile, dar ascultarea diferitelor perspective vă va îmbogăți.

Capricorn

Inteligența vă permite să evaluați orice situație în câteva secunde, așa că bazați-vă pe asta. Primele impresii vor fi cele care vă vor ajuta, așa că nu va trebui să pierdeți timpul obținând o a doua opinie. Oricât de mult ar încerca alți oameni să vă convingă să vă răzgândiți, nu o faceți dacă nu vreți. Știi mai multe decât ei, în ciuda titlurilor sau experienței lor.

Vărsător

Deveniți mai direct în comunicare astăzi. Este timpul să vorbiți direct pentru a transmite lucruri importante. Încercați să evitați să aveți o discuție reală? Nu vă faceți griji. Orice stres cauzat de o discuție față în față va fi cu mult mai mic decât stresul resimțit de o evitare a discuției. Nu aveți nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Pești

Creativitatea de care dați dovadă ar putea fi de folos, iar bucătăria poate fi locul perfect pentru un antrenament. Indiferent dacă vă simțiți confortabil sau nu, veți obține un preparat delicios din ingrediente neașteptate. Dacă puteți, invitați alte câteva persoane la masă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop