x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 11 octombrie: Gemenii sunt sfătuiți să nu se aventureze în afaceri

Horoscop zilnic 11 octombrie: Gemenii sunt sfătuiți să nu se aventureze în afaceri

10 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 11 octombrie: Gemenii sunt sfătuiți să nu se aventureze în afaceri

BERBEC

Ceea ce părea că se rezolvă zilele acestea cu succes, cunoaşte o întorsătură neaşteptată, semn că nu trebuie să fii foarte sigur de ceva.

TAUR

Unele persoane din anturaj  îţi cer ajutorul sincer, alţii vor numai să te şicaneze. Atenţie cui îţi dedici timpul şi energia.

GEMENI

Nu trebuie să te aventurezi în afaceri sau cheltuieli  mari, fără să analizezi atent înainte lucrurile. Sectorul financiar nu e bine aspectat.

RAC

E posibil ca cineva să îţi puna beţe în roate. Ai grijă că şi tu priveşti în jur cu ostilitate, de parcă eşti înconjurat  doar de inamici.

LEU

Trebuie să îţi controlezi tonul şi agresivitatea verbală, pentru că atitudinea ta poate răni unele persoane apropiate.

FECIOARĂ

Te simţi blocat într-un punct mort, de unde nimic parcă nu se mai urneşte. Vei înţelege într-o zi, că în viaţă nimic nu merge ca pe roate.

BALANŢĂ

Eşti obosit și deşi ai multe de făcut, nu ai randament. Poate că e mai bine să iei o pauză, mai ales că nu te presează nimeni de la spate.

SCORPION

Primeşti o mulţime de informaţii şi sfaturi practice, de care te vei putea folosi la momentul potrivit. Eşti încântat de oamenii care te inspiră.

SĂGETĂTOR

Se ivește o călătorie spre  locurile unde ai copilărit, și către mulţi prieteni vechi. Contează mult această călătorie pentru liniştea ta sufletească.

CAPRICORN

Conflictele nu sunt întotdeauna negative, uneori au un efect stimulativ, ce te obligă să scoţi la iveală tot ce ai mai bun.

VĂRSĂTOR

Viitorul arată foarte promiţător. Afli un lucru foarte important, care îți va fi de folos. O zi perfectă alături de cei dragi.

PEŞTI

Ţi se oferă o alternativă interesantă, care ţi-ar putea echilibra cu succes situaţia financiară. Profită de această  oportunitate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop