x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 august 2021. Leii sunt solicitați. Taurii sunt nehotărâți

Horoscop zilnic, 12 august 2021. Leii sunt solicitați. Taurii sunt nehotărâți

de Andreea Lovin    |    11 Aug 2021   •   15:44
Horoscop zilnic, 12 august 2021. Leii sunt solicitați. Taurii sunt nehotărâți

Berbec

Finanțele și cariera sunt cele mai importante pentru tine. Va trebui să rezolvi o problemă. Poți merge la un interviu sau îți dorești altceva de la cariera ta. Nu renunța la aspirațiile tale! Ai șansa de a avansa în profesie. Prietenii îți vor fi alături. Du-te și destinde-te alături de ei.

Taur

Ești prins între două opțiuni. Ai o empatie deosebită și încerci să găsești soluții bune pentru toate părțile implicate. Adaptabilitatea te caracterizează. Alege cu inima în orice situație te afli. Va trebui să iei o hotărâre. Gândește-te bine ce decizie te avantajează mai mult. Care e decizia care te împlinește în suflet? Ascultă-ți intuiția. Fii mai atent cu cheltuielile.

Gemeni

Vei fi ajutat financiar! Cineva îți va oferi o sumă de bani. Poate fi o restituire a unei datorii sau, pur și simplu, atragi banii mult mai ușor. Vei primi un mesaj de la cineva drag. Va trebuie să fii ferm și să te decizi ce vrei să faci cu relația ta. Dacă nu ai o relație, vei întalni pe cineva nou.

Rac

Fericirea este foarte mare. Te bucuri de compania unui om interesant și ai parte de lux și iubire. Vei savura totul mult mai intens. Cerul îți surâde și toate vor merge din ce în ce mai bine, inclusiv în sănătate. Te poți vindeca. Așteaptă-te la vești bune!

Leu

Vacanța se împletește cu munca! Dacă deja ești în concediu, pare că lumea te solicită și nu scapi de anumite responsabilități. Simți că nu-ți ajunge vacanța și vrei mai mult. Pot apărea mici dificultăți, dar vei trece cu bine peste ele. Dacă ești la muncă, vei fi foarte solicitat de colegi. Te vei întâlni cu cineva pentru a lucra la un proiect.

Fecioară

Nu e ziua ta norocoasă. Să nu ai încredere în persoanele noi apărute în viața ta. Este posibil ca Universul să te testeze, iar cei din jur să nu fie atât de benefici pentru tine. Nu lua totul în serios, mai ales promisiunile de astăzi. Timpul va trece foarte repede pentru tine. Va trebui să-ți aperi punctul de vedere.

Balanță

Vei fi cheltuitor. Te simți din ce în ce mai atras să îți satisfaci toate poftele. Totuși, se anunță creșteri financiare. Îți poate crește salariul sau poți obține un job mai bun. Primește recompensele de la Univers, le meriți! Ai grijă cu starea de agitație. Încearcă să-ți controlezi temperamentul.

Scorpion

Te gândești mult la relația ta. Îți dorești un nou început și vrei să treci la următorul pas. Este posibil să încerci să faci un copil sau, dacă ești femeie, să fii însărcinată. Poate fi, de asemenea, un proiect pe care îl ai și urmează să se lanseze, mai ales dacă nu ai pe nimeni în viața ta sentimentală. Azi poți fi mai distras.

Săgetător

A venit timpul să te relaxezi. Bucură-te de vacanță sau plănuiește una cât mai rapid. Nu-ți face așteptări de la cineva sau de la o situație care apare azi. Nimic nu va ieși din această situație, care poate fi legată de un interviu sau de o veste de la muncă. Pot apărea amânări sau oferte neavantajoase. Încearcă să nu te stresezi.

Capricorn

O zi surprinzătoare! Așteaptă-te la neprevăzut. Lucrurile se vor schimba. Nu-ți mai face planuri. Astăzi trebuie să te adaptezi schimbărilor. Calea de mijloc este soluția pe care trebuie să o folosești. Dovedește că poți să fii flexibil. O problemă din viața ta se va rezolva, ai răbdare.

Vărsător

Poți fi pus în situația de a cere scuze cuiva. Apare o neînțelegere la mijloc. Mare grijă cum comunici. Poți să stabilești ceva și, apoi, totul să se schimbe. Vei primi mesaje de la persoana iubită. Te vei bucura alături de partenerul tău de momente frumoase în natură sau în oraș.

Pești

Te poți aștepta la o creștere mare de bani. Poate că primești un împrumut sau pur și simplu este o lună bună pentru tine.  Se anunță bani mulți și, totodată, o cheltuială pe măsură. Încearcă să-ți prioritizezi viața. Astăzi ești mai hotărât ca niciodată. Ai o putere incredibilă!

 

×
Subiecte în articol: horoscop 12 august horoscop