x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 12 iunie 2020: Peștii se gândesc la o călătorie

Horoscop zilnic 12 iunie 2020: Peștii se gândesc la o călătorie

11 Iun 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 12 iunie 2020: Peștii se gândesc la o călătorie

Horoscop Berbec

 

O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut ca prin farmec. Te comporţi ca un copil lipsit de griji şi bine faci, pentru că numai o astfel de atitudine pozitivă îţi poate garanta o zi excelentă. Iubirea e şi ea motiv de fericire, pentru că cel drag te răsfaţă în permanenţă cu gesturi tandre şi frumoase.

 

Horoscop Taur

 

Faci planuri măreţe pentru perioada următoare, cu mult entuziasm şi datorită contribuţiei celor din jurul tău care au încredere deplină în ceea ce vrei să atingi. Dacă şi ei participă cu ceva, lucrurile vor evolua cu atât mai repede. Rezultatele bune se întrezăresc deja şi te motivează să tragi tare. Stimulaţi-vă unii pe alţii pentru roade cât mai rapide, pentru că vei prinde un val ascendent ce vă va trimite direct la ţintă mai repede decât ai putea crede!

 

Horoscop Gemeni

 

Deşi tu nu te comporţi deloc altfel decât eşti de obicei, de data aceasta enervezi la culme un prieten care aştepta alt comportament din partea ta. Tu rămâi rece, raţional, distant la tot ce-ţi spune, or el spera să te motiveze cumva, să te convingă şi pe tine să participi la un eveniment care lui îi place. Ţie nu-ţi inspiră încredere şi ai nevoie de timp de gândire înainte de a-ţi da cu părerea iar el îţi cere un răspuns rapid. Nu te grăbi să zici ceva, în ciuda insistenţelor sale, pentru că nu poţi decide nimic fără o analiză atentă.

 

Horoscop Rac

 

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce curajos ai devenit într-un punct în care ţi se cam închid uşile spre ceea ce visai să atingi. Altădată ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepţi pe nu drept răspuns, şi te ambiţionezi şi mai tare să lupţi cu opreliştile. După ce le vei trece, îţi vei da seama cât de puternic şi capabil eşti, ceea ce te va ajuta să creşti tu singur în proprii tăi ochi. Stima de sine are mult de câştigat datorită acestui succes, pentru că reuşeşti să ajungi la un anumit scop chiar dacă toate condiţiile par să ţi se împotrivească. Aşa da management în situaţii de criză, pentru că tu nu laşi piedica să-ţi taie elanul, ci te împinge şi mai tare înainte. Felicitări!

 

Horoscop Leu

 

Încearcă să faci azi un exerciţiu: trage o linie pe o foaie de câte ori foloseşti cuvântul nu şi ai să fii uimit de rezultate. Dacă ai începe de azi să eviţi ca orice frază să conţină negaţii, ai vedea ce uşor se rezolvă orice problemă. Spune-ţi de fiecare dată că poţi, că ştii, că deţii toate resursele potrivite pentru ceea ce doreşti să realizezi şi cuvântul nu va dispărea complet din vocabular. Orice nu spus chiar şi alături de cea mai puternică afirmaţie, diminuează din start şansele de succes ale dorinţei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau următorul lucru, dar nu îl voi avea niciodată? Şterge ultima parte a frazei şi ai să vezi ce minunat sună!

 

Horoscop Fecioara

 

Pentru prieteni, eşti capabil de orice şi eşti convins că merită efortul, atât timp cât vezi pe chipul lor o lumină nouă de speranţă. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decât asupra celor proprii, şi bine faci, pentru că găseşti mai uşor răspunsuri la întrebările altora decât la ale tale. Imparţial, detaşat, de pe margine, poţi vedea rapid ieşirea altuia din impas. Sari în ajutorul unui prieten pentru că eşti convins că sfatul tău l-ar scoate la liman, totul e ca el să-ţi şi urmeze sfatul. Să nu fie încăpăţânat, pretenţios, orgolios sau, în final, nerecunoscător… Tu oricum fă-ţi datoria faţă de el, dacă asta simţi că e bine!

 

Horoscop Balanța

 

Ai nevoie de un ajutor, deci vorbeşte cu cineva care are, poate, soluţii adecvate la situaţia de faţă, fără a o arunca şi mai tare în aer. Cel la care poţi apela azi poate avea mai multă experienţă decât tine despre situaţiile de criză şi îţi va da sfaturi dintre cele mai bune să nu aluneci spre nervozitate inutilă. Priveşte-l pe el cât de calm poate fi şi urmează-i exemplul. Poţi repara situaţia şi fără ton ridicat, deci aminteşte-ţi… să taci înainte de a vorbi, iar când taci, să gândeşti, iar când gândeşti, să gândeşti pozitiv. Vezi că poţi?

 

Horoscop Scorpion

 

Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio. Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine. Daca motivatia vine, totusi, de undeva, vei reusi sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca acum crezi din nou ca exista o solutie! Nu te opri, chiar daca acum iti lipseste energia si curajul, ci cere ajutorul!

 

Horoscop Săgetător

 

Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determină să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai. Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agăţa concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val ca mai apoi să schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie să scapi mai întâi de senzaţia de fatalitate pesimistă care te cuprinde în primă instanţă.

 

Horoscop Capricorn

 

Greu de spus dacă nivelul la care ai ajuns te bucură sau se poate şi mai bine, de parcă ai avea parte de ambele feţe ale unei situaţii simultan. E ca şi cum un succes se ridică pe insuccesul altuia sau o mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce pantă te îndrepţi: în sus sau în jos? Încearcă să nu laşi latura ta pesimistă să te copleşească ci priveşte mai întâi partea bună a lucrurilor, fără să te gândeşti şi la aspectul mai puţin plăcut din spatele reuşitei. Întotdeauna există şi reversul medaliei, dar nu-l căuta neapărat acum!

 

Horoscop Vărsător

 

Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţa unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor. Nu primeşti variante de rezervă în schimb, ca atare pare să fie o zi în care nu-ţi ies treburile, ci trebuie să renunţi la ceea ce doreai să faci iniţial.



Horoscop Pești

 

Te gândeşti la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres şi de probleme. Dacă e cam devreme să te gândeşti deja la concediu, în caz că nu îţi permiţi aşa ceva chiar acum, profiţi de o zi liberă pentru a călători măcar virtual, pentru a visa cu ochii deschişi sau a umbla prin amintirile altor călătorii trecute. Îţi încarci excelent bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel puţin la nivel teoretic. Eşti convins că va veni şi ziua în care vei putea pleca realmente la drum ca să ajungi acolo.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic