x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 12 octombrie 2020. Este momentul oportun pentru a vă ocupa de problemele rămase nerezolvate

Horoscop 12 octombrie 2020. Este momentul oportun pentru a vă ocupa de problemele rămase nerezolvate

11 Oct 2020   •   19:47
Horoscop 12 octombrie 2020. Este momentul oportun pentru a vă ocupa de problemele rămase nerezolvate
Sursa foto: pixabay.com

Berbec
O persoană pe care tocmai ați întâlnit-o v-ar putea ajuta cu adevărat să rezolvați problemele astăzi, trebuie doar să o întrebați. Asigurați-vă că aveți totul clar în minte înainte de a implica și pe altcineva.

Taur
Sunteți suficient de inteligent ca să știți că ar trebui să citiți ce este scris cu litere mici, dar faceți asta de fiecare dată când sunteți pe cale să semnați un document legal? Ar fi mai bine să o faceți astăzi, pentru că există câteva neadevăruri ascunse acolo. Nu este o problemă uriașă, dar este ceva care v-ar putea crea probleme mai mari.

Gemeni
Fiți îndrăzneț în a vă afirma astăzi. Nu ar trebui să lăsați pe nimeni să vă oprească acum. Cei care dețin puterea vă respectă dreptul la disidență și este posibil să vă admire cu atât mai mult pentru asta. Odată ce le veți face față, ei vor face un pas înapoi și vor dori să asculte ceea ce aveți de spus. Asigurați-vă că sunteți gata să explicați clar și politicos.

Rac
Există vreun proiect pe care l-ați lăsat pe jumătate terminat? Așteaptă cineva un răspuns de la dvs? Există o cerere pe care trebuie să o executați? Astăzi este ziua pentru a rezolva astfel de probleme uitate. Puteți începe chiar de dimineață. Faceți aceste apeluri telefonice necesare și terminați proiectele respective. Goliți-vă mintea și curățați-vă lista de sarcini.

Leu

Negocierile cu un partener de afaceri ar putea fi deosebit de satisfăcătoare astăzi. Sugestiile vă vor fi adoptate cu nerăbdare de cealaltă parte, și veți fi pe drumul cel bun către o situație care va aduce un câștig. Nu vă faceți griji dacă termenii finali nu sunt stabiliți până la sfârșitul zilei. Lucrurile sunt suficient de aproape de finalizare încât să ar trebui să vă simțiți încrezători că vor fi realizate.


Fecioara

Astăzi ați putea primi niște promisiuni care nu se vor putea îndeplini. Pentru a primi aceste recompense ispititoare va trebui să renunțați la unul dintre obiectivele dvs. pe termen lung. Chiar credeți că ar merita? Dacă vă faceți timp să vă gândiți la această ofertă, veți vedea ce țeapă ar putea fi aceasta pentru dvs. Deci, spuneți „mulțumesc, dar nu, mulțumesc” și apoi continuați cu planul original pe care l-ați avut.

Balanța

Este momentul pentru discuții mai profunde cu prietenii și familia. Aveți opinii puternice și o inteligență și mai puternică, dar de ce presupuneți că nimeni altcineva nu are? Atât timp cât toată lumea păstrează un ton respectuos, veți putea descoperi cu adevărat mai multe despre ideile și speranțele voastre pentru viitor.

Scorpion

De obicei sunteți capabil să rezistați tentației, dar astăzi oferta este excepțională. Există un risc mai ridicat, dar există și o mare oportunitate. Atâta timp cât nu vă pierdeți capul, veți putea păstra controlul de care aveți nevoie asupra vieții voastre.

Săgetător
Sunteți îngrijorat că veți primi vești proaste? Încercați să vă mențineți ocupați. Distragerea atenției de la știrile iminente este cea mai bună modalitate de a atenua orice lovituri pe care credeți că le veți primi. Dar, înainte de a vă decide să vă îngropați în muncă pentru a evita gândurile negative, ar trebui să priviți partea bună și să gândiți pozitiv. Este un exercițiu foarte plin de satisfacții.

Capricorn
Vă irită un prieten nou. Nu se ține de cuvânt, iar comportamentul lui frivol a început să vă frustreze. Astăzi, cu toate acestea, ar putea ieși la iveală fapte noi care vă vor ajuta să vă calmați. Va fi frumos să începeți să-l vedeți într-o lumină mai bună.

Vărsător
Nu există o persoană „normală” și chiar dacă ar exista, ați vrea să fiți una? În nici un caz! Chiar acum trebuie să vă bucurați de calitățile dvs unice și chiar să fiți mândri de ele în fața celorlalți. A le ascunde este ca și cum ați ascunde cine sunteți cu adevărat.

Pești
S-ar putea să existe o mulțime de curioși în jurul vostru astăzi, atât de curioși încât s-ar putea să vă irite. Dacă nu vă plac întrebările lor, nu trebuie să le tolerați. Sau, cel puțin, dați câteva răspunsuri vagi. Nu fiți prea specific în ceea ce privește ce intenționați să faceți. Protejați-vă intimitatea, tot așa cum o ursoaică își protejează puii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop