x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 aprilie 2022. Berbecii pot face investiții profitabile. Leii au succes în carieră

Horoscop zilnic, 13 aprilie 2022. Berbecii pot face investiții profitabile. Leii au succes în carieră

12 Apr 2022   •   15:04
Horoscop zilnic, 13 aprilie 2022. Berbecii pot face investiții profitabile. Leii au succes în carieră
Sursa foto: Nine Koepfer Unsplash.com

O zi destul de încărcată pentru toate semnele. Taurii se simt dezamăgiți, Gemenii vor să-și dezvolte un talent, Fecioarele sunt atrase de spiritualitate, Balanțele vor dragoste, iar Săgetătorii pot cere o mărire de salariu.

Berbec

Descoperi că ai talent la investiții, afaceri imobiliare sau o altă formă de gestionare a banilor pe care nu ai crezut niciodată că le ai. Ai ocazia să-ți sporești veniturile. Este un moment bun pentru a cumpăra sau a vinde orice tip de proprietate.

Taur

Ești morocănos și dezamăgit. Cel mai bun lucru ar fi să citești o carte. Dar un mail ori un apel telefonic de la o persoană caldă și iubitoare te va scoate din izolare. Poate ieși diseară să te plimbi prin cartier, la magazine sau la restaurant. 

Gemeni

Este momentul să-și folosești un talent pe care l-ai avut mereu dar nu l-ai dezvoltat până acum. Începe să practici sau însrie-te la un curs. Determinarea ta va scădea în următoarele zile dar ar fi bine să nu abandonezi.

Rac

Arăți bine și abilitățile tale sociale sunt la apogeu. Prin urmare, evenimentele sociale și activitățile de grup la care participi astăzi ar putea fi cele mai satisfăcătoare din ultimul timp. Oamenii pe care îi întâlnești sunt impresionați de tine și îți poți face mulți prieteni noi. Dacă nu te afli într-o relație, s-ar putea să apară o nouă iubire. 

Leu

Ești inventiv astăzi și poți avansa în carieră. Asta îți va aduce și mai mulți bani. Implică-te și în proiecte artistice. Nu fi surprins dacă idei grozave îți vin cu puțin efort. Ești și foarte intuitiv, așa că bucură-te de asta.

Fecioară

Studiezi filozofie sau religie și ajungi în mijlocul unui grup care îți împărtășește interesele. Îți poți face noi prieteni sau întâlnești chiar un iubit. Amintește-ți cum a apărut totul și distrează-te!

Balanță

Sexul și dragostea sunt în fruntea listei tale de priorități. Te simți cald, iubitor și pasional. Romanele și filmele romantice sunt atrăgătoare, la fel și o seară intimă cu un iubit! Cariera și banii sunt stabile deși ai nevoie de puțin efort pentru a le menține așa. 

Scorpion

Lipsa de comunicare din partea iubitului sau a unui partener de afaceri te face nesigur. Nu cădea în această capcană. Folosește-ți căldura și înțelegerea pentru a deschide comunicarea. Vei descoperi că totul este bine. Partenerul tău are nevoie doar de puțin spațiu. Puțină singurătate ți-ar face bine și ție.

Săgetător

Este momentul potrivit pentru a cere o mărire de salariu, o promovare sau un loc de muncă nou. Poate vei avea parte și de o întâlnire romantică sau de o seară distractivă cu prietenii. Orice lucruri plăcute apar astăzi, le pierzi dacă nu profiți. 

Capricorn

Dragostea este pe ordinea de zi pentru astăzi și te simți cald, pasional și sexy. Arăți și destul de bune, iar partenerii romantici sau potențialii parteneri sunt atrași de tine. Este o zi minunată pentru a cumpăra haine noi, a te coafa sau pentru a pregăti o cină la lumina lumânărilor pentru cineva foarte special. 

Vărsător

Un prieten sau un membru al familiei are  o dispoziție taciturnă și nu este deschis către comunicare. Te întrebi dacă ai făcut ceva greșit sau dacă este supărat pe tine. Dacă îți folosești calitățile pentru a o face să-ți spună ce simte, vei afla că nu are  legătură cu tine. 

Pești

Primești un apel telefonic sau un mail de la un iubit sau un prieten apropiat care nu se află în oraș. Ai vrea să fie acasă. Între timp ocupă-ți timpul cu proiecte creative sau activități din comunitatea ta.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic