x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 februarie 2024. Vești alarmante dar false pentru majoritatea zodiilor

Horoscop zilnic, 13 februarie 2024. Vești alarmante dar false pentru majoritatea zodiilor

de Moira Dună    |    12 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 13 februarie 2024. Vești alarmante dar false pentru majoritatea zodiilor
Sursa foto: Hepta

Horoscop 13 februarie 2024. Majoritatea semnelor se confruntă, astăzi, cu probleme de comunicare, fie din cauza funcționării defectuoase a echipamentelor IT, fie a unor vești alarmante, dar false.

Berbec

Un membru al familiei tale este probabil să fie într-o dispoziție foarte ciudată astăzi. Probabil a aflat niște vești confuze și neadevărate iar acum se întreabă ce efect ar avea acest lucru asupra situației sale. Dacă discută despre asta cu tine, cel mai bun sfat pe care l-ai putea da ar fi să nu intre în panică până când nu verifică faptele. Adevărul este probabil mult diferit de ceea ce ați auzit cu toții.

Taur

Încercările de a contacta persoane din diferite țări străine ar putea merge prost deoarece tehnologia, precum telefoanele și internetul, ar putea funcționa defectuos, poate din cauza erupțiilor solare. Nu prea are rost să te stresezi. Singurul lucru pe care îl poți face este să aștepți! Între timp, fă altceva care îți place.

Gemeni

Dispozitivele implicate în tranzacții financiare, cum ar fi bancomatele, sistemele telefonice sau site-urile bancare ar putea funcționa defectuos, așa că s-ar putea să trebuiască să mergi la bancă sau să scrii cecuri. Furtunile electrice sau erupțiile solare ar putea interfera cu semnalele satelitului, așa că nu poți face mare lucru. Inutil să spun că aceasta nu este o zi bună pentru a face tranzacții financiare majore.

Rac

Ar putea fi o zi bună pentru a-ți lua ceva timp pentru tine. Contactul cu ceilalți, indiferent cât de mult îi iubești, nu este probabil să meargă bine deoarece majoritatea oamenilor suntneliniștiți și într-o dispoziție incertă. Aceasta este o zi bună pentru a citi sau a naviga pe internet și să lucrezi la proiectele tale, pe care este posibil să le fi neglijat de ceva vreme.

Leu

S-ar putea să încerci să înveți despre o nouă formă de tehnologie modernă, poate legată de computer, și s-ar putea să o găsești prea confuz. Creierul tău ar putea intra într-o suprasolicitare, așa că cel mai bine este să faci lucrurile pas cu pas. De asemenea, este important să ieipauze și să-ți  limpezești capul. Prea multe informații dintr-o dată ar putea duce la imposibilitatea de a nu absorbi nimic din ele.

Fecioară

Ciudățenia este cuvântul cheie pentru astăz. Ai putea fi inundat de informații din ziare sau de pe internet care ți se par foarte ciudate. Există un motiv pentru asta. Este foarte probabil să fie dezinformare! Nu-ți fie teamă să nu crezi prea mult, deși alții o iau foarte în serios. Rămâi la scepticismul tău și nu transmite informațiile decât dacă le prefațezi cu opinia ta sinceră.

Balanță

Astăzi pot circula zvonuri care ar putea provoca o anumită panică. Unii dintre prietenii și colegii tăi ar putea să te sune acasă pentru a discuta problema. Cu toate acestea, probabil că aceste zvonuri se bazează pe bârfe, așa că nu le lua în serios. Încearcă să nu te implici în această bârfă. Rămâi calm și anunță-i pe cei care apelează la tine că cea mai bună strategie pare să fie să aștepți ca situația să devină mai clară. 

Scorpion

Veștile bizare care vin la tine de departe, eventual prin e-mail sau pe internet, s-ar putea răspândi ca focul de pădure printre oamenii pe care îi cunoști, și provoacă multă emoție. Ai grijă să nu fii prea entuziasmat deoarece este foarte probabil ca aceasta să fie o dezinformare. 

Săgetător

Unele știri destul de tulburătoare despre tendințele economiei mondiale ar putea să te facă pe tine și pe toți cei din jur să vă îngrijorați pentru viitorul financiar. Ai încredere. Ceea ce auzi poate fi o dezinformare totală. Probabil că viitorul se va modela pentru a fi mult diferit de imaginea pe care o desenezi din știri. De fapt, s-ar putea să descoperi că propriile tale finanțe personale iau o întorsătură definitivă în bine.

Capricorn

Întâlnirile cu prietenii s-ar putea dovedi puțin tulburătoare întrucât cineva ar putea arunca o părere sau o posibilitate care pare destul de șocantă. Această opinie, totuși, este probabil să se bazeze pe zvonuri, bârfe și alte informații greșite, așa că ar fi o idee bună să cercetezi faptele. Probabil că se vor dovedi a fi mult mai pozitive.

Vărsător

Cineva apropiat de tine ar putea dezvolta niște simptome ciudate care fac această persoană să intre în panică. Nu strică niciodată să consulți un medic, dar atunci când această persoană o face, probabil că  va descoperi că aceste probleme nu sunt, probabil, altceva decât stres, prea multă muncă sau exagerare în mâncare sau băutură. Prin urmare, nu intra în panică.

Pești

Activitățile de grup s-ar putea dovedi puțin neliniștitoare pentru tine astăzi. Discuțiile animate s-ar putea transforma în certuri, și acest lucru ți-ar putea jigni dorința de armonie. O mulțime de informații greșite ar putea fi schimbate astăzi și vor duce la confuzie și agitație. Stai acasă dacă poți, dar dacă trebuie să ieși, nu-ți fie teamă să pleci la primul semn de ceartă. 

×