x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 martie. Leii nu au răbdare

Horoscop zilnic, 14 martie. Leii nu au răbdare

13 Mar 2020   •   11:08
Horoscop zilnic, 14 martie. Leii nu au răbdare
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 14 martie

Nu ai energia necesară pentru a face lucrurile pe care ți le-ai propus. Încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere despre lucrurile prin care treci.

Taur, 14 martie

Azi este posibil să intri în tot felul de conflicte care, în realitate, nu își au rostul. Încearcă să asculți mai mult și să nu mai încerci să-ți impui opiniile.

Gemeni, 14 martie

Înveți că nu poți să controlezi tot ce se întâmplă în jurul tău. Azi începi să privești lucruri dintr-o perspectivă nouă și să ai mai multă deschidere.

Rac, 14 martie

Energia pozitivă este prezentă cu tine pe tot parcursul zilei. Prin urmare, azi reușești să faci tot ceea ce îți propui. La finalul zilei primești o veste bună.

Leu, 14 martie

Azi nu ai răbdare pentru nimic și de aceea nu reușești să duci nimic la bun sfârșit, pentru că vrei să faci totul deodată. Nu mai pun presiune pe propria persoană!

Fecioară, 14 martie

Azi îți concentrezi atenția asupra problemelor pe care le au ceilalți și ai tendința să uiți de lucrurile de care ai tu nevoie. Acordă atenție și lucrurilor pe care ți le dorești tu.

Balanță, 14 martie

 Azi ai tendința de a fi impulsiv, de aceea este recomandat să nu iei nicio decizie importantă. Încearcă să discuți cu un prieten bun pentru a putea să-ți schimbi perspectiva asupra lucrurilor.

Scorpion, 14 martie

Azi ești lider. Reușești să îi motivezi pe cei din jur să se mobilizeze în direcția pe care ți-o dorești. În plus, duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui.

Săgetător, 14 martie

Evită pe cât posibil conflictele azi, pentru că ai tendința să spui lucruri de care să-ți pară rău mai târziu. Încearcă să petreci cât mai mult timp singur.

Capricorn, 14 martie

Azi vrei să acționezi pentru a pune capăt lucrurilor care te deranjează în societate. Nu mai ești pasiv când vine vorba de problemele importante.

Vărsător, 14 martie

Ai multă energie și te concentrezi pe pasiunile pe care le ai și pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Ai parte de o zi productivă.

Pești, 14 martie

Optimismul pe care îl ai este molipsitor. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și privești spre viitor cu multă speranță și determinare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 14 martie