x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 noiembrie. Gemenii ar trebui să îşi schimbe profesia

Horoscop zilnic, 14 noiembrie. Gemenii ar trebui să îşi schimbe profesia

14 Noi 2016   •   08:38
Horoscop zilnic, 14 noiembrie. Gemenii ar trebui să îşi schimbe profesia

Horoscop 14 noiembrie 2016. Berbec

Săptămâna începe cu un nou proiect de echipă, dar de data tu vei fi cel care îl va coordona, iar această funcţie îţi prinde de minune.

Taur

Simţi că nimeni nu te ascultă şi nu acordă atenţie ideilor tale creative de a face timpul să treacă mai uşor la locul de muncă, iar rădbarea ta nu va mai avea limite.

Gemeni

Ai un dar înnăscut de a linişti apele, de a-i calma pe ceilalţi şi de a aduce pacea oriunde de afli. Poate ar trebui să îţi schimbi profesia şi să te axezi pe ceva terapeutic.

Rac

După un weekend zbuciumat, eşti foarte sensibil în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale de orice natură şi te întrebi dacă prietenii mai ţin la tine la fel de mult.

Leu

Dacă până acum erai plin de energie în zilele de luni, astăzi preferi să te retragi într-un colţişor, să fii tăcut şi să te gândeşti la persoana iubită.

Fecioară

Spre sfârşitul zilei vei avea o discuţie cu un coleg de muncă, care te va determina să te întrebi dacă acest serviciu merită toate eforturile tale.

Balanţă

Trebuie să admiţi că nu poţi controla totul, mai ales sentimentele. Cu cât încerci să te depărtezi de persoana de care te simţi atras, cu atât o placi mai mult.

Scorpion

Ţi-au prins bine cele două zile de relaxare, pentru că ai conştientizat că motorul motivaţiei tale este încrederea în tine. Nimic nu te mai poate opri acum.

Săgetător

Micile probleme pe care le-ai întâlnit la serviciu ţi-au zdruncinat idealurile carierei şi începi să iei în serios viaţa familială sau de cuplu.

Capricorn

După un weekend plin, ajungi mai obosit la muncă decât ai fi crezut şi încerci să dai randament, dar ai nevoie de ajutor. Colegii şi cafeaua sunt aliaţii tăi azi.

Vărsător

Ai impresia că persoanele de sex opus îţi pun piedici şi fac totul intenţionat ca să te dea la o parte. Încearcă să gândeşti de ce ar acţiona aşa, poate că ai şi tu o vină.

Peşti

Ar trebui să mai dai energie şi Capricornilor, pentru că tu ai foarte multă. Înseninezi feţele tuturor cu glume şi cu zâmbetul tău până la urechi.

×