x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 15 august: Leii se bucură din plin de o săptămână calmă cu multe momente frumoase

Horoscop zilnic 15 august: Leii se bucură din plin de o săptămână calmă cu multe momente frumoase

14 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 15 august: Leii se bucură din plin de o săptămână calmă cu multe momente frumoase

Berbec

Veți face tot posibilul să vă ajutați prietenii sau rudele aflate în dificultate, chiar cu riscul de a  intra în conflict cu partenerul de viață.

Taur
Impulsivitatea și imprudența sunt la cote maxime astăzi. Este necesar să fiți precauți pentru a evita eventualele accidente.

Gemeni

 Sunteți inspirat să găsiți numeroase modalități de a vă echilibra bugetul și veți fi admirați și apreciați de partenerii de afaceri.

Rac

Te așteaptă câteva evenimente deosebite în care trebuie să acționezi rapid. Este posibil să pleci într-o scurtă vacanță.

Leu

Te bucuri din plin de o săptămână calmă cu multe momente frumoase și lipsită de evenimente neprevăzute.

Fecioară
Grăbește-te să scapi de obligațiile și de proiectele urgente  astăzi, întrucât ai șanse să închei totul cu bine. Profită de această oportunitate

Balanță 

Se anunță vești bune legate de cariera ta, care pot veni fie de la șefii tăi, fie de la persoane care intenționează să te angajeze.

Scorpion

Te așteaptă surprise mari în dragoste, mai ales dacă ai orelație de lungă durată. Este timpul să luați o hotărâre importantă.

Săgetător

Comoditatea ta ar putea îndepărta oamenii care au nevoie de ajutorul, sfatul sau de afecțiunea ta. Încearcă să nu-i rănești.
Capricorn
Acționați cu calm și veți afla curând secrete foarte importante , pe care doar le bănuiați. Fiți diplomat în tot cee ce faceți.

Vărsător
Găsiți cu repeziciune cea mai bună metodă pentru rezolvarea tuturor problemelor financiare și reușiți să-i puneți în umbra pe cei care vă disprețuiesc.

Pești
Reușiți să recuperați o parte din bani ipe care i-ați împrăștiat luna trecută cu dărnicie. Fiți mai cumpătat și veți avea de câștigat.

×
Subiecte în articol: horoscop