x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 februarie. Vei avea o zi minunată, atâta timp cât nu exagerezi şi nu forţezi lucrurile

Horoscop zilnic, 15 februarie. Vei avea o zi minunată, atâta timp cât nu exagerezi şi nu forţezi lucrurile

14 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 15 februarie. Vei avea o zi minunată, atâta timp cât nu exagerezi şi nu forţezi lucrurile

Berbec

Dacă ceva ţi se pare dificil sau prea greu de făcut, este un semn că ar trebui să îţi investeşti energia în altceva.

Taur

Eşti foarte energic şi iubitor astăzi, ceea ce este foarte bine, pentru că un prieten apropiat va avea nevoie de cineva care să-i ridice moralul.

Gemeni

Vei fi foarte protectiv şi vei avea tendinţa să exagerezi, dar toate astea au un motiv. Pentru ceilalţi vei părea agresiv, dar nu îţi pasă.

Rac

Ziua de miercuri se anunţă foarte confuză, mai ales în ceea ce priveşte deciziile. În plus, starea sentimentală este foarte schimbătoare.

Leu

Înainte să iei o hotărâre care îţi va afecta cariera, gândeşte-te că această perioadă nu este una bună pentru a lua decizii importante.

Fecioară

Nu te lăsa dus în starea deprimantă în care îţi începi ziua. Ascultă muzică în drum spre serviciu, vorbeşte cu un prieten sau fă orice care îţi dă energie.

Balanţă

Dacă o ţii în continuare în ritmul ăsta, nu vei reuşi să termini nimic ce ţi-ai planificat luni. Pauzele prea lungi nu îţi asigură succesul şi nu îţi dau randament.

Scorpion

Ar fi bine să nu îţi pui încrederea şi să nu îţi povesteşti visurile unei persoane care nu este receptivă. Fii conştient de faptul că oamenii nu sunt ceea ce par.

Săgetător

Vei avea o zi minunată, atâta timp cât nu exagerezi şi nu forţezi lucrurile. Raţiunea va fi la cote maxime, aşa că foloseşte-te de această abilitate.

Capricorn

Eşti foarte încântat de prietenii noi pe care ţi i-ai făcut, dar o voce interioară îţi spune că vei avea probleme grave şi vei suferi în curând.

Vărsător

Vrei să îţi impresionezi partenerul, dar nu ştii cum. În final, o să găteşti ceva şi vei face o cină romantică de neuitat.

Peşti

Ar fi o idee foarte bună să socializezi cu prietenii, colegii de serviciu şi poate chiar să ieşi în oraş cu ei. Spune ceea ce simţi şi nu te mai gândi atât la consecinţe.  

×