x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 octombrie 2021. Balanțele sunt agitate. Vărsătorii s-au îndrăgostit

Horoscop zilnic, 15 octombrie 2021. Balanțele sunt agitate. Vărsătorii s-au îndrăgostit

14 Oct 2021   •   11:28
Horoscop zilnic, 15 octombrie 2021. Balanțele sunt agitate. Vărsătorii s-au îndrăgostit
Sursa foto: Chermiti Mohamed Unsplash.com

Berbec

Vei avea multe comisioane de făcut chiar în ultimul moment. Va trebui să arbitrezi o dispută între colegi, rude sau vecini. Poți să intermediezi un armistițiu temporar dar nu te implica. Relaxează-te.

Taur

Ai cheltuit cam mult în ultima vreme și acum ești îngrijorat. Nu te speria. Banii vor veni iar stilul tău de viață nu va avea de suferit. În loc să-ți faci griji cu privire la bani, acordă atenție creativității. Urmează-ți instinctul și vezi unde te duce!

Gemeni

Vrei să pleci singur într-o călătorie. Acum este momentul. Mergi pe un drum de țară pe care nu ai fost niciodată. Caută magazine de antichități. Probabil ai nevoie de o pauză de la rutina ta zilnică. Te vei simți revitalizat.

Rac

Petrecerea s-a terminat. E timpul să depărtezi plăcerile păcătoase, șampania, trufele de ciocolată și cine știe ce altceva. Uită-te bine la casa ta și pune ordine în lucruri. Astăzi ar fi o zi bună pentru a te pregăti pentru revenirea la realitate, aranjându-ți casa și punându-ți creierul la treabă.

Leu

Ești deschis la idei noi și ai planuri mărețe. Ai o imaginație activă și intuiție ascuțită. Ai încredere. Dacă un prieten cu atitudine negativă încearcă să te descurajeze, ocolește-l acum. Urmează-ți proiectele și vei reuși.

Fecioară

Dacă te simți neliniștit astăzi, nu te lupta cu asta. Folosește-ți energia pentru sport. Mergi la plimbare sau joacă tenis. Este important să fii atent la semnalele corpului. O noapte de odihnă bună te va face să te simți reîmprospătat mâine. 

Balanță

Nu vrei să stai pe loc un minut! Îi amețești pe cei din jur cu energia ta. Te gândești la o călătorie lungă în străinătate. Este bine să visezi, dar nu te angaja în nimic astăzi. Imaginația și energia ta sunt prea mari pentru a stabili ceva clar acum. 

Scorpion

Aceasta ar fi o zi bună pentru a urmări noi scopuri. Poate că ai descoperit recent o carte care te pasionează. Dacă visele și-au dat bătăi de cap în ultima vreme, sunt doar efectul oboselii din ultimele săptămâni. 

Săgetător

Ești sătul de toată lumea din jurul tău acum? Vrei să ieși pe ușă și să nu te întorci? Probabil ai nevoie de o pauză. De ce să nu faci un masaj? Familia ta va fi fericită să-ți revii, mai ales dacă le-ai lăsat o mulțime de sarcini.

Capricorn

Principalele lucruri pe care trebuie să le faci astăzi sunt să te relaxezi și să te bucuri. S-ar putea să te simți epuizat și să trebuiască să faci un drum pe care nu-l vrei. Fi totuși pe fază, vei prim un mesaj important astăzi. Este posibil să ai și un vizitator din afara orașului.

Vărsător

Te-ai îndrăgostit pe neașteptate. Arăți și te simți minunat. Încearcă să plănuiești o întâlnire romantică în seara asta. Dacă nu reușești acum, stabiilește pentru zilele următoare. Până atunci citește un roman de dragoste sau uită-te la un film. 

Pești

Te irită toate treburile cotidiene. Starea ta de spirit poate fi exacerbată de vizita unui prieten și mai ursuz decât tine. Dacă te simți copleșit de toate responsabilitățile vieții de familie, ia o pauză și fă o plimbare lungă. Mâine este o altă zi.

 

×