x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 aprilie 2022. Leii primesc o vizită neașteptată. Săgetătorii au probleme tehnice

Horoscop zilnic, 16 aprilie 2022. Leii primesc o vizită neașteptată. Săgetătorii au probleme tehnice

15 Apr 2022   •   14:15
Horoscop zilnic, 16 aprilie 2022. Leii primesc o vizită neașteptată. Săgetătorii au probleme tehnice
Sursa foto: Unsplash.com

O zi puțin complicată, în care unele zodii primesc informații contraictorii, programul se schimbă brusc, iar aparatura casnică se poate defecta fără un motiv aparent.

Berbec

Este o zi în care socializezi foarte mult. Dacă mergi la o petrecere, fii receptiv la persoanele pe care le întâlnești. Va apărea o persoană nouă care va avea un impact puternic asupra vieții tale. S-ar putea să îți ofere o oportunitate profesională sau să-ți devină partener de viață. Nu stii niciodata!

Taur

Vrei să faci curățenie în casă dar vei avea musafiri neașteptați. Chiar dacă aveai multe planificate pentru astăzi, va fi mult mai plăcut dacă vei petrece socialând cu prietenii.

Gemeni

Trebuie să renunți la control și să lași ziua să se desfășoare normal. Oricât ai încerca, nu vei putea regiza evenimentele de astăzi. Rămâi deschis la toate posibilitățile. Ai putea fi surprins de felul în care decurg lucrurile.

Rac

Muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivul de independență financiară. Toate semnele indică faptul că ești pe drumul cel bun. Astăzi ai putea primi însă câteva informații care te fac să realizezi că încă nu ești acolo. Ar putea dura ceva mai mult pentru a ajunge la destinație.

Leu

Trebuie să fii ocupat, dar fericit astăzi. Probabil că îți vei petrece dimineața cu treburi în casă. Un prieten îți face o vizită neașteptată și are câteva informații importante. 

Fecioară

Este o zi destul de intensă pentru tine. Mintea ta este plină de intrigi pentru romanele pe care vrei să le scrii și de idei pentru modalități de a eficientiza producția la locul de muncă. Totuși, ia o pauză și savurează-ți cafeaua. 

Balanță

Fii mai flexibil astăzi.Probabil vrei să rezolvi unele lucruri dar vei fi distras de un pireten. Ceea ce părea atât de important nu mai este așa, iar ziua ta se schimbă. Vei fi mai degrabă surprins, dar nu mai puțin mulțumit de felul în care va ieși ziua.

Scorpion

Fă un efort să rămâi pozitiv, distrage-ți atenția cu treburile casnice. Nu uita să-ți acorzi timp și pentru distracție. Pe măsură ce lucrezi prin casă, oprește-te pentru răsfăț. O ceașcă de ciocolată caldă sau o conversație la telefon.

Săgetător

Defecțiunile tehnice te vor afecta pe tot parcursul zilei. Extrasul tău bancar ar putea fi de neînțeles. Facturile ar putea apărea cu un zero în plus. Nu te panica. Dă niște apeluri telefonice și află toate faptele. Orice ai face, nu lăsa asta să-ți strice ziua. Totul se va rezolva. Relaxează-te și răsfățață-te cu un capuccino.

Capricorn

Nu lua nimic din ce citești sau auzi azi la valoarea nominală. Este posibil să primești niște știri destul de supărătoare, dar înainte de a reacționa frustrat, citește literele mici. Este posibil ca vestea să nu fie chiar atât de rea. De fapt, poate nici măcar să nu fie adevărat! Respiră adânc și oftă ușurat, apoi revino la rutina normală.

Vărsător

Probabil vei primi o veste neplăcută astăzi. Ori sunt schimbări la locul de muncă. Sau s-ar putea să primești un telefon și să primești știri supărătoare despre un vechi prieten. Va trebui să iei informațiile cu grijă și să nu-ți strice ziua. Nu reacționa exagerat.

Pești

Aceasta ar putea fi o zi cu probleme tehnice și defecțiuni. Este frustrant dar și puțin amuzant. Tot ceea ce atingi, de la computer la mașina de spălat, pare fragil. Nu o lua personal. În schimb, folosește-o ca o scuză pentru a face ceva ieșit din comun cu timpul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic