x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 noiembrie 2020. Este o zi minunată pentru a petrece timpul cu prieteni

Horoscop zilnic, 16 noiembrie 2020. Este o zi minunată pentru a petrece timpul cu prieteni

15 Noi 2020   •   16:20
Horoscop zilnic, 16 noiembrie 2020. Este o zi minunată pentru a petrece timpul cu prieteni
Sursa foto: Hepta

Berbec

Implică-te azi! Este momentul să apari în lumina reflectoarelor. Dacă descoperi o nedreptate, reacționează. Nu închide ochii și spune un NU răspicat abuzurilor.

Taur

Este trist, dar adevărat: romantismul necesită din când în când muncă grea. Dacă ești într-o relație, va trebui să-i oferi partenerului tău o surpriză romantică. Situația vă va apropia unul de altul. Dacă nu ești într-o relație, este timpul să stabilești o conexiune cu acea persoană cu care ai vorbit mult în ultima vreme.

Gemeni

Aveți câteva bârfe suculente de împărtășit și nu ar trebui să vă fie frică să le împărtășiți. Puteți avea o zi distractivă, plină de râsete și conversații ușoare. Este o zi minunată pentru a petrece timpul cu prietenii.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a separa oamenii buni din viața ta de oamenii răi.  Aveți timpul necesar, iar evenimentele recente v-au oferit informațiile de care aveți nevoie pentru a face această distincție. Prieteniile nu sunt întotdeauna menite să dureze pentru întreaga ta viață.

Leu

S-ar putea să fie nevoie să vă sacrificați o parte din intimitate, dar va fi pentru o cauză foarte bună. Prezența dvs. este foarte solicitată. Dacă vă simțiți mai introvertit decât de obicei, acest lucru ar putea fi puțin provocator.

Fecioara

S-ar putea să aveți o mulțime de eșecuri astăzi. Concentrarea nu este la fel de bună ca de obicei. După câteva minute de lucru la ceva, ați putea să fiți distras  și să începeți să lucrați la altceva. Pentru a evita risipa de energie, organizați-vă timpul mai bine. Planificați-vă atent ziua. Angajați-vă să faceți fiecare lucru, pe rând și evitați iluzia de productivitate pe care o creează multitasking-ul.

 

Balanța

Ascultați-vă vocea interioară, pentru că vă dă avertismente importante. Este în interesul dvs să vă ascultați intuiția, ori de câte ori are ceva de spus. La urma urmei, v-a condus vreodată greșit? Chiar dacă nu pare logic, vă spune ceea ce trebuie să faceți.

Scorpion

În prezent există câteva acțiuni serioase în jurul tău. Există una sau două persoane care arată strălucitoare și vesele în exterior, dar ascund în interior niște secrete profunde și întunecate. De fapt, cu cât apare cineva mai fericit, cu atât pot avea probleme mai mari. Deci, aveți grijă de persoanele care au cele mai largi zâmbete, deoarece acestea sunt persoanele care au cele mai negative agende.

 

Săgetător

Nu trebuie întotdeauna să acoperiți toate detaliile despre ceva, înainte de a vă decide să vă implicați. Este plăcut să aveți un mic mister de rezolvat și curiozitatea vă va fi satisfăcută. Veți rezolva cu plăcere un puzzle. Acest tip de entuziasm pentru viață atrage oamenii către dvs și creează noi conexiuni puternice.

 

Capricorn

Aveți toată energia de care aveți nevoie pentru a mișca lucruri. Puteți obține multe realizări dacă vă organizați timpul și delegați sarcini mici altor persoane. Există oameni care sunt gata și dornici să vă ajute să realizați câteva lucruri astăzi, așa că de ce să nu îi lăsați să o facă? Acordați-le responsabilități mai mari și vor fi la înălțimea prilejului.

 

 

Vărsător

Totul trebuie să se întâmple la timpul potrivit. Nu poți grăbi lucrurile, chiar dacă crezi că este bine. Fiecare are agenda proprie și trebuie să respecți faptul că nu au același program cu tine. Această regulă se aplică angajamentelor sociale, dar cu atât mai mult proiectelor legate de carieră. Dacă ești șef, pur și simplu nu poți împinge oamenii să livreze înainte ca ei să fie pregătiți să facă asta.

Pești

Testați cu grijă o nouă experiență potențială doar pentru a vă da seama de ceea ce ar putea urma. Implicarea puternică în noul proiect nu este recomandată! Întrebați mai întâi oamenii cu experiență în astfel de proiecte. Ascultați cu o ureche critică, dar nu fiți prea suspicioși. O evaluare ar putea dura câteva zile.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop