x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 februarie 2024. O zi potrivită pentru meditație, spiritualitate, relaxare, dragoste

Horoscop zilnic, 17 februarie 2024. O zi potrivită pentru meditație, spiritualitate, relaxare, dragoste

de Moira Dună    |    16 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 17 februarie 2024. O zi potrivită pentru meditație, spiritualitate, relaxare, dragoste
Sursa foto: Hepta

Horoscop 17 februarie 2024. Berbecii redecorează, Taurii, Gemenii și Racii sunt atrași de chestiuni metafizice, Leii au inspirație, Fecioarele vor să călătorească, Balanțele primesc vești bune despre bani, Scorpionii și Capricornii au o zi romantică, Săgetătorilor le cresc veniturile, Vărsătorii sunt preocupați de sănătate iar Peștii de activități artistice.

Berbec

Ai putea decide să lucrezi puțin la casa ta. Este mai probabil să fie redecorare decât orice reparație majoră, deoarece te interesează mai mult frumusețea decât chestiunile practice. Simțul tău estetic este foarte ridicat și, prin urmare, deciziile de decorare pe care le iei astăzi sunt probabil să fie frumoase.

Taur

Poate vrei  să citești despre chestiuni mistice ori spirituale sau să participi la o prelegere sau un atelier. Comunicarea telepatică este posibilă. Nu fi surprins dacă de mai multe ori pe parcursul zilei tu și o atlă persoană spuneți același lucru, în același timp. 

Gemeni

De obicei ești o persoană foarte practică și cu picioarele pe pământ, dar astăzi s-ar putea să fii mai înclinat decât de obicei către misticism. Problemele spirituale par extrem de atrăgătoare și ai putea să te trezești în librării metafizice sau în discuții cu oameni se specialitate. 

Rac

Activitățile de grup care implică meditație, subiecte psihologice sau spirituale ori activități artistice sunt probabil foarte atrăgătoare pentru tine. Aceasta este ziua perfectă pentru a participa la o prelegere pe astfel de subiecte. Ai putea întâlni oameni interesanți care îți devin prieteni apropiați. Este posibil să simți o legătură psihică cu oricine te întâlnești astăzi și este posibil să ai sentimentul că viața ta s-a schimbat în bine.

Leu

În mod normal, ești o persoană foarte intuitivă și astăzi s-ar putea să experimentezi o clarviziune. S-ar putea să te simți în acord cu alte planuri, iar visele tale sunt probabil să fie puternice și vii. Folosește mesajele pe care le primești pentru a inspira activități creative. Încearcă pictura, muzică sau poezia. S-ar putea să fii uimit de rezultate și să înveți și mai multe din munca în sine.

Fecioară

Imaginația ta zboară sus astăzi. Interesul tău pentru chestiunile metafizice este la cote maxime și te-ai putea trezi plimbându-te prin librăriile New Age. Călătoria în locuri îndepărtate poate părea atrăgătoare, și s-ar putea să visezi că zbori în India, Israel, Egipt sau Irlanda. Toate acestea sunt minunate, atâta timp cât rămâi pe pământ. Planifică o călătorie. Alătură-te unui grup de meditație. Lasă-te dus de val!

Balanță

Câteva vești minunate cu privire la bani și chestiuni de carieră ar putea veni astăzi. Bunătatea și simpatia ta firească pentru ceilalți te-au determinat să-ți faci prieteni buni, care sunt și contacte valoroase de afaceri. Acest lucru cu siguranță dă roade. Simțul tău estetic este la cote maxime, așa că aceasta este o zi grozavă pentru a începe orice proiecte creative pe care le ai în minte. Succesul vine cu siguranță în calea ta!

Scorpion

Un conflict minor cu un partener romantic dimineața este probabil să se încheie cu o întâlnire liniștită până la mijlocul după-amiezii. Sfârșitul zilei v-ar putea găsi plănuind o călătorie romantică în străinătate, chiar și până la restaurantele pe care vrei să le treci pragul de mai mult timp! Discuțiile despre chestiuni spirituale sau psihologice vă pot aduce mai aproape. Este o zi tumultuoasă, dar romantică.

Săgetător

Intuiția, imaginația și perspicacitatea ți-au servit bine la locul de muncă. Ți se poate oferi o mărire de salariu, un comision sau poate o șansă de a investi în companie. Stima ta de sine va primi cu siguranță un impuls! De asemenea, s-ar putea să descoperi că devii și mai intuitiv decât de obicei, iar oamenii te admiră. 

Capricorn

Este o zi foarte idilică și romantică. Te simți cald și senzual, și ai tendința de a vedea partenerul din viața ta prin ochelari roz. Și el este foarte probabil să te privească în același mod. Dacă ai tânjit după o cină în doi, cu șampanie, lumânări și trandafiri roșii, aceasta este ziua potrivită. 

Vărsător

Ești interesat de chestiuni legate de sănătate și poate vrei să înveți nu numai despre ierburi și nutriție, ci și despre vindecarea spirituală. Acesta este un moment bun pentru a-ți antrena propriile abilități de vindecare deoarece sensibilitatea ta este mare și ești mai capabil decât de obicei să te adaptezi la energiile de vindecare.

Pești

Cărțile și filmele te pot inspira să te implici în activități artistice. Simțul tău estetic este foarte ridicat și s-ar putea să-ți tragi inspirația din tărâmurile superioare. Poate vrei  să te plimbi printr-o galerie de artă. O scrisoare sau un apel telefonic cald și iubitor ar putea veni de la un partener romantic, ridicându-ți și mai mult starea de spirit. Este o zi minunată din punct de vedere emoțional.

 

×