x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 septembrie 2016. Aceasta zi este una buna pentru a reface unele relatii cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2016. Aceasta zi este una buna pentru a reface unele relatii cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult

17 Sep 2016   •   10:23
Horoscop zilnic, 17 septembrie 2016. Aceasta zi este una buna pentru a reface unele relatii cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi vei dori sa redecorezi casa sau sa cumperi niste piese de mobilier. Dupa-amiaza vei primi vizita unui prieten apropiat sau o ruda care va dori ajutor intr-o problema. Incearca sa nu te enervezi si sa discuti cu clar pentru a intelege ce trebuie de facut.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Dimineata vei afla unele vesti de la un frate sau un vecin. Ar putea fi vorba de o suma de bani sau de un nou proiect in care poti deveni partener. Dupa-amiaza vei fi invitat la un eveniment de grup cu privire la un subiect de care esti foarte interesat.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Vei avea ocazia sa iti rotunjesti veniturile prin intermediul unei persoane de sex feminin. Acest lucru implica probabil participarea la un proiect special ce s-ar putea dovedi a fi placut si profitabil. Seara vei sta de vorba cu persoana iubita si va veti face planuri de viitor.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Aceasta zi este una buna pentru a reface unele relatii cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult . Unele realizari din trecut iti vor da un sentiment de incredere vei fi entuziasmat gandindu-te la viitor. Dupa-amiaza ar fi indicat sa mergi la un masaj facial sau sa iti cumperi niste haine noi. Relaxeaza-te alaturi de persoanele dragi.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Imaginatia si ingeniozitatea ta iti vor fi de mare ajutor astazi in finalizarea proiectelor pe care le ai. Dupa-amiaza vei primi o noua oferta de lucru aproape de zona ta. Ar fi bine sa iei un prieten cu tine pentru a te ajuta sa economisesti mai mult timp.

Citeşte mai mult pe hotweek.ro

×
Subiecte în articol: horoscop