x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 octombrie: Leii riscă să se confrunte cu conflicte familiare

Horoscop zilnic 18 octombrie: Leii riscă să se confrunte cu conflicte familiare

17 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 18 octombrie: Leii riscă să se confrunte cu conflicte familiare

Berbec

Reuşeşti în sfârşit să ieşi dintr-o serie de tensiuni. Au fost minore, dar s-au adunat şi au pus pus pe tine o presiune apăsătoare.
Taur

Astrele te sfătuiesc să îţi lărgeşte terenul de acţiune.Vei avea aliaţi în domeniul profesional și vei trece nepăsător pe lângă o dovadă de fidelitate.

Gemeni

Lucrurile se complică puţin, nu neapărat în dezavantajul tău, într-un proiect comun de afaceri.Dacă te implici mai mult pot apărea variante noi.

Rac

Posibilităţi de progres în carieră şi satisfacţii în viaţa personală. E posibilă o revedere cu cineva foarte apropiat din trecut..

Leu

Astăzi nu grijă nu duci lipsă de companie, dar se pot accentua nişte conflicte mai vechi din familie. Amână deciziile importante.

Fecioara

Cineva doreşte o clarificare cu ţine, cel mai probabil în privinţa unor contribuţii băneşti.Indiferent de rezultat te vei simţi mai bine.
 

Balanţă

Aştepţi un răspuns care va hotărî în ce direcţie te vei îndrepta profesional. În principiu nu e vorba de nimic rău, ci doar de reajustări fireşti.

Scorpion

Se apropie momentul unor renegocieri pentru care trebuie să ştii clar ce vrei. Cuvântul de ordine astăzi este prudența.
 

Săgetător

Azi ies la iveală unele detalii care-ţi pot fi de ajutor în relaţia cu superiorii. Fereşte-te să te bazezi pe vreun şantaj.

Capricorn

E recomandat să amâni o iniţiativa, căci perioada nu este favorabilă. Pliază-te pe situaţie şi bucură-te de alte lucruri mai putin importante.
 

Vărsător

Traversezi o perioada calmă de care e bine să profiţi pentru a-ţi întări echilibrul şi capacitatea de autocontrol. Ai şanse de succes.

Peşti

Faci front comun cu un prieten în faţă unei confruntări. Momentul pentru a da o replică adecvată va apare, aşteaptă-l cu răbdare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop