x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 iulie 2016. Situaţiile calme nu îţi fac bine, pentru că eşti mereu în căutarea aventurii

Horoscop zilnic, 19 iulie 2016. Situaţiile calme nu îţi fac bine, pentru că eşti mereu în căutarea aventurii

18 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 iulie 2016. Situaţiile calme nu îţi fac bine, pentru că eşti mereu în căutarea aventurii

Berbec: Ritmul alert în care ai trăit în ultima perioadă se mai domoleşte puţin. De azi începi să ai timp şi pentru a te dedica pasiunilor tale.

Taur: Un vis vechi se poate împlini, azi. Confruntat cu noua realitate, însă, îţi dai seama că ceea ce sperai nu e ce îţi doreşti acum.

Gemeni: Ai îndoieli dacă să investeşti sau nu în aparatură care să îţi uşureze munca. Gândeşte-te că nu îţi satisfaci un capriciu, ci faci o investiţie.

Rac: O prietenie de lungă durată se poate transforma în ceva mai profund. Nu te teme de noile tale sentimente. Ce se întâmplă e de bun augur.

Leu: Un eveniment recent te-a surescitat prea mult şi ai dificultăţi în a-ţi găsi odihna. Eşti copleşit de gânduri. Nu e nimic atât de grav, însă.

Fecioară: Ai o conversaţie lungă şi profundă cu partenerul de viaţă care îţi clarifică multe sentimente sau nedumeriri şi îţi întăreşte relaţia.

Balanţă: Toate eforturile suplimentare pe care le-ai depus nu vor rămâne ignorate. Munca ta este apreciată. O creştere a veniturilor e iminentă.

Scorpion: Situaţiile calme nu îţi fac bine, pentru că eşti mereu în căutarea aventurii. Vei avea impulsul de a face ceva radical. Nu e deloc indicat.

Săgetător: O zi perfectă să îţi propui un obiectiv care îţi solicită creativitatea. Te vei distra foarte tare dacă îţi laşi mintea să zburde.

Capricorn: O oportunitate de a face bani se conturează din ce în ce mai clar la orizont. Nu te teme să intri într-o afacere, dacă nu e prea nebunească.

Vărsător: O zi în care vei fi solicitat să vorbeşti în public. Ai grijă să fii bine informat pentru că aşteptările în ce te priveşte sunt mari.

Peşti: Eşti pus în situaţii nefamiliare şi va trebui să improvizezi pentru a face faţă. Nu te gândi prea mult, bazează-te pe instincte.

×
Subiecte în articol: horoscop