x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 mai 2016. Gândurile tale sunt mai preţioase pentru alţii decât crezi

Horoscop zilnic, 19 mai 2016. Gândurile tale sunt mai preţioase pentru alţii decât crezi

18 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 mai 2016. Gândurile tale sunt mai preţioase pentru alţii decât crezi

Berbec: Gândurile tale sunt mai preţioase pentru alţii decât crezi. Poate că nu ar fi rău să le scrii. Nu te gândi la o carieră, urmează-ţi doar inspiraţia.

Taur: O zi marcată de ezitări. Ceva neplăcut trebuie spus cu voce tare, dar te temi de consecinţe. Fii curajos, sigur vei găsi aliaţi.

Gemeni: Puterea ta de judecată este pusă în valoare azi. Felul în care raţionezi este unul matur, serios. Pari rece, dar nu poţi fi contrazis.

Rac: Evenimente care nu ţin de tine – amânări, restricţii – se suprapun cu propria ta apatie. Îţi este greu să rezolvi ceva zilele acestea.

Leu: Ai grijă să nu îţi pierzi firea, azi. Eşti marcat de probleme financiare, iar planurile tale îndrăzneţe nu au şanse de fructificare.

Fecioară: Eşti într-o dispoziţie de zile mari şi îţi vine uşor să îţi canalizezi toată energia pentru îndeplinirea sarcinilor care te stimulează.

Balanţă: O zi în care timpul pare să treacă foarte greu. Asta şi pentru că ţi-l umpli rezolvând problemele altora, în detrimentul alor tale.

Scorpion: Pot apărea situaţii tensionate şi la locul de muncă, şi în familie. Nu bate în retragere, altfel te alegi doar cu nervi, nu cu rezultate.

Săgetător: Începe o perioadă a introspecţiei. Descoperi la tine lucruri care te nemulţumesc, fie că ţin de aspectul fizic sau cel emoţional.

Capricorn: Energiile planetare îţi ascut sensibilitatea, azi. Emoţiile sunt mai puternice, dar şi corpul se resimte mai tare. Ai grijă la ce mănânci.

Vărsător: Ai un dar ieşit din comun de a aplana situaţii tensionate. Azi eşti martor la multe crize, însă reuşeşti să ţii totul în echilibru.

Peşti: Teama de ridicol te face să îţi ţii gura în momente în care ceea ce ai avea de spus ar fi chiar util. Îndrăzneşte să fii mai comunicativ.

×
Subiecte în articol: horoscop