x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 august 2016. Eşti un visător şi îţi place să te pierzi în lumea ideilor

Horoscop zilnic, 2 august 2016. Eşti un visător şi îţi place să te pierzi în lumea ideilor

01 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 2 august 2016. Eşti un visător şi îţi place să te pierzi în lumea ideilor

Berbec: A venit timpul să separi grâul de neghină. Evaluează-ţi bine relaţiile şi stabileşte cine îţi este cu adevărat prieten şi cine nu.

Taur: Te descurci bine în activităţile creative, în special când vine vorba de scris. E timpul să laşi timiditatea şi să începi să te afirmi.

Gemeni: Eşti frământat de întrebări mici şi întrebări mari. Zilele care au trecut au fost pline de confuzie, însă astăzi vei găsi răspunsuri.

Rac: Dacă simţi că nu poţi fi pe cât de creativ vrei să fii şi că potenţialul tău este ignorat, poate că este cazul să faci o schimbare. Una mare!

Leu: Dacă ştii că ţi s-a făcut o nedreptate, depinde de tine să clarifici situaţia. Nu porni la drum gata de o confruntare. Încearcă o conversaţie.

Fecioară: Acceptă că poţi fi prea egoist, uneori. Ai tulburat multe ape cu atitudinea ta, în ultimele zile, dar nu e prea târziu să-ţi ceri scuze.

Balanţă: Nu te culca pe o ureche crezând că totul merge bine în viaţa de cuplu. Ai putea avea surprize. E timpul să mai întreţii puţin flacăra.

Scorpion: Oportunităţile se pot ivi cânt te aştepţi mai puţin. O persoană sau o situaţie pot genera o schimbare profundă în viaţa ta, astăzi.

Săgetător: E multă tensiune în jurul tău, astăzi. Chiar dacă nu tu ai generat-o, poţi deveni o victimă colaterală. Încearcă să rămâi imparţial.

Capricorn: Eşti un visător şi îţi place să te pierzi în lumea ideilor. Dar mai sunt şi lucruri practice de rezolvat. Care se tot adună...

Vărsător: Te aşteaptă răsplăţi mari, dar pentru asta va trebui să-ţi asumi riscuri la fel de mari. Concentrează-te la ce e important, ignoră mărunţişurile.

Peşti: Lucrurile par să se îmbunătăţească în plan financiar. Dacă ai datorii, azi poţi găsi o metodă de a scăpa de ele sau a le diminua.

×
Subiecte în articol: horoscop