x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 iulie 2024. Urmează o perioadă complicată pentru mai multe zodii

Horoscop zilnic, 2 iulie 2024. Urmează o perioadă complicată pentru mai multe zodii

de Vali Deaconescu    |    01 Iul 2024   •   12:15
Horoscop zilnic, 2 iulie 2024. Urmează o perioadă complicată pentru mai multe zodii
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 2 iulie 2024. Gemenii vor avea probleme cu planurile de călătorie, Leii vor fi luați prin surprindere de cineva apropiat, iar Săgetătorii vor avea parte de accidente neașteptate.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, un prieten te-ar putea surprinde. Sau poate vei fi surprins de un membru al unui grup, de planurile sau mandatul acestuia? Posibil să fii prezentat unei persoane neobișnuite sau avangardiste. Orice s-ar întâmpla, te-ar putea determina să-ți schimbi obiectivele.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este o zi complicată deoarece relațiile cu părinții, șefii și figurile autoritare (inclusiv poliția) sunt imprevizibile. Este posibil să fii prins pe picior greșit cu ceva. Sau poate șeful sau o figură autoritară te va surprinde cu o cerere sau o sugestie?

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Planurile de călătorie ar putea fi întrerupte. Ar putea fi anulate, întârziate sau schimbate în vreun fel. Alternativ, ar putea fi necesar să călătorești pe neașteptate. De asemenea, situațiile legate de universități și colegii vor crea surprize sau întreruperi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Verifică dublu aspectele legate de bănci, proprietăți partajate și orice deții împreună cu altcineva deoarece ceva neașteptat ar putea afecta aceste domenii. Ar putea fi o surpriză legată de taxe, datorii și asigurări. Fii atent pentru a nu fi luat pe nepregătite.

Leu (23 iulie - 22 august)

Un partener sau un prieten apropiat ar putea să te surprindă. Ar putea spune ceva, cere ceva sau face o nouă cerere. Oricare ar fi situația, cineva apropiat te va surprinde. Acest lucru ar putea afecta reputația ta publică sau statutul în comunitate.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ceva legat de locul de muncă te va lua prin surprindere astăzi sau va crea întârzieri. Ar putea fi legat de tehnologie, defecțiuni ale computerelor, lipsă de personal sau pene de curent; dar orice ar fi, este neașteptat. De asemenea, s-ar putea să fii surprins de ceva legat de sănătatea ta. Proprietarii de animale de companie ar trebui să fie vigilenți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) â

Părinții ar trebui să fie deosebit de vigilenți astăzi pentru a evita accidentele cu copiii lor. Știți unde se află aceștia în orice moment, în special copiii mici. Între timp, planurile sociale ar putea să se schimbe brusc. O întâlnire cu un prieten ar putea fi anulată. O relație romantică ar putea să întâmpine dificultăți. Atenție!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Rutina ta de acasă se va schimba astăzi. Electrocasnicele mici ar putea să se defecteze sau ar putea apărea o mică defecțiune. Cineva neașteptat ar putea să-ți facă o vizită. Pentru a fi pe partea sigură, umple frigiderul pentru a fi pregătit pentru orice. Știrile din familie ar putea să te surprindă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Atenție la tot ceea ce spui și faci astăzi deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru semnul tău. Între timp, s-ar putea să întâlnești pe cineva nou și neobișnuit. Sau poate un frate, o rudă sau un vecin are niște vești surprinzătoare? Ceva îți va zgudui ziua puțin.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Păzește-ți bunurile deoarece ceva neașteptat ar putea afecta bogăția și activele tale astăzi. Ar putea fi ceva major sau minor. Poate găsești bani, poate pierzi bani. Protejează ceea ce deții împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Fii atent la cumpărăturile impulsive. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Actuala structură astrală este indicația clasică pentru surprize, evenimente neașteptate, accidente și întâlniri neașteptate. S-ar putea să întâlnești și o persoană interesantă astăzi, cineva care te atrage. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aceasta este o zi neliniștită pentru tine. De fapt, ai senzația că aștepți să se întâmple ceva neplăcut. Poate ceva te deranjează în mintea ta? Unii dintre voi vor întâlni o surpriză sau un secret.

×