x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 mai 2016. Nu va temeti sa spuneti lucrurilor pe nume

Horoscop zilnic, 2 mai 2016. Nu va temeti sa spuneti lucrurilor pe nume

02 Mai 2016   •   07:16
Horoscop zilnic, 2 mai 2016. Nu va temeti sa spuneti lucrurilor pe nume

Berbec

Ziua de astazi nu anunta nimic extraordinar. In schimb promite o stare de spirit excelenta, multa liniste si o comunicare foarte buna. E adevarat, va simtiti oarecum osteniti, fara dorinta de a va concentra asupra unor treburi concrete. Oricum astrele va recomanda relaxare. Dar daca situatia va impune actiuni concrete, priviti cu atentie la oamenii de jurul dumneavoastra: cineva stie ce este de facut si este dispus sa faca pe seful.

Taur

Dati dovada de prudenta si vigilenta. Pe de o parte, intuitia se accentueaza si pot fi gasite solutii originale pentru probleme complexe. Pe de alta parte, exista pericolul de a primi informatii incorecte, de a fi inselat si de a pierde. Punctul forte rezida in capacitatea de a inventa un plan istet sau de a transforma discutia cu o persoana importanta intr-un spectacol de teatru.

Gemeni

Nu va ganditi decat la treburi care nu suporta amarea, chiar daca sunteti in vacanta. Nu veti gasi liniste pana cand nu veti gasi o solutie. De aceea, veti depune toate efoturile pentru a face fata cerintelor. Rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Rac

Aveti un mare potential. Sunteti activi si practici, doua ingrediente valoroase, care, dozate in mod corespunzator, va ajuta sa va descurcati in orice situatie veti fi pus, chiar si una mai deosebita. Veti gasi solutii elegante si inteligente pentru rezolvarea problemelor.

Leu

Vi se cere prea mult, dar ideile dumneavoastra si sugestii nu vor gasi ecoul cuvenit. Va ganditi la altceva, sunteti distrat si nimeni nu este prea atent la dumneavoastra. Relatiile cu cei apropiati cer sinceritate si marinimie. Nu va temeti sa spuneti lucrurilor pe nume. In privinta vietii personale, trebuie sa dati dovada de prudenta, in special in a doua parte a zilei.

Fecioara

In relatiile cu partenerul de viata sunt posibile surprize neplacute, certuri, pretentii si "atacuri". Cat de grava va fi situatia depinde de ceea ce s-a intamplat in ajun. Astazi nu trebuie sa puneti la suflet cuvintele altora si nu trebuie sa rupeti prietenii.

Citeste AICI horoscoppul integral

×
Subiecte în articol: horoscop