x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 2 octombrie 2023. Opoziția Mercur-Neptun dă de furcă zodiilor încă din prima zi a săptămânii

Horoscop zilnic luni, 2 octombrie 2023. Opoziția Mercur-Neptun dă de furcă zodiilor încă din prima zi a săptămânii

de Andreea Tiron    |    01 Oct 2023   •   17:38
Horoscop zilnic luni, 2 octombrie 2023. Opoziția Mercur-Neptun dă de furcă zodiilor încă din prima zi a săptămânii
Sursa foto: Almos Bechtold Unsplash.com

Horoscop zilnic luni, 2 octombrie 2023. Taurii trebuie să evite neînțelegerile, Leii au probleme cu cheltuielile, Scorpionii sunt spontani, iar Săgetătorii îndrăzneți.

Berbec

O opoziție Mercur-Neptun întunecă raționamentul, care poate avea de suferit, iar mintea ta tinde să rătăcească. Chiar și așa, ai putea veni cu soluții creative la probleme. Căutați un echilibru mai bun între muncă și odihnă pentru cele mai bune rezultate acum. Din fericire, este un moment minunat să descoperi lucruri noi și să te conectezi cu sentimentele tale.

Taur

Opoziția de astăzi dintre Mercur și Neptun semnalează nevoia de a te retrage din agitație. Faceți tot posibilul pentru a evita neînțelegerile și verificați-vă informațiile înainte să acuzați. Din fericire, este o zi bună pentru a te relaxa și a-ți antrena imaginația. Poate exista o conexiune puternică cu trecutul și amintirile tale, posibil stârnită de o legătură întâmplătoare.

Gemeni

Puteți fi deosebit de fascinat de o idee, un proiect sau un mister care trebuie rezolvat astăzi. Pot exista perspective unice și intuiție în afaceri. Totuși, ceva ce spui sau faci ar putea fi transmis sau interpretat greșit cu conducătorul tău, Mercur, în opoziție cu Neptunul iluzoriu de astăzi. Incertitudinea cu privire la cariera sau obiectivele tale poate interfera cu bucuria de moment.

Rac

Mercur și Neptun formează o opoziție, ceea ce face dificilă concentrarea atunci când este nevoie cel mai mult, eventual perturbându-ți munca. Îți este greu să ajungi la concluzii astăzi. Pe de o parte, dorința este de a obține informații și de a da sens unui lucru, dar, pe de altă parte, tendința de a te detașa este puternică.

Leu

Conexiunile cu oameni cu care împărtășiți interese similare pot avea o forță iesită din comun astăzi. Gravitezi spre situații sau oameni care te ajută să crești. Totuși, unele lucruri pot fi de-a dreptul confuze astăzi cu o opoziție Mercur-Neptun în joc. Pentru cele mai bune rezultate, fiți deosebit de vigilenți în ceea ce privește împrumuturile și cheltuielile astăzi.

Fecioară

Te simți bine când oferi ajutorul sau primești sprijin astăzi. Mercur din zodia ta în aceste zile este excelent pentru sarcinile mentale. Cu toate acestea, ajunge la o opoziție cu Neptun și ar putea exista puțină dramă în relațiile tale apropiate în prima jumătate a zilei. S-ar putea să fii frustrat de alții care par să nu răspundă, indiferenți, impreciși sau extrem de vagi. Situațiile sunt ambigue atunci când cauți răspunsuri clare. De asemenea, s-ar putea să vă întrebați dacă sunteți mințit astăzi.

Balanță

O opoziție Mercur-Neptun  întunecă lucrurile în prima jumătate a zilei. Poate fi dificil să faci distincția între ceea ce vrei să crezi și ceea ce este real. Acest tranzit vă reamintește că nu puteți avea întotdeauna răspunsuri clare și că nu aveți întotdeauna nevoie de ele! Este important să fiți atenți la comunicarea greșită, iar discreția este foarte importantă astăzi.  

Scorpion

Ai tendința de a te exprima spontan, din inimă și creativ astăzi. Opoziția între Mercur și Neptun influențează prima jumătate a zilei, vă deschide mintea pentru a vedea noi opțiuni și posibilități, dar poate fi și puțin perturbatoare. Neînțelegerile sunt posibile, în special cu prietenii și iubiții. Odihnește-te și analizează în detaliu pentru cele mai bune rezultate! Nu este momentul pentru a lua decizii importante.

Săgetător

Studiile sau proiectele pot da semne de progres sau te pot motiva să faci ceva nou și îndrăzneț. Mercur se opune lui Neptun și cel mai bine este să eviți să iei decizii importante, bazate pe percepțiile tale actuale, poate fi o provocare să tratezi lucrurile în mod clar și direct. Luați în considerare că iluziile vor influența foarte mult ceea ce vedeți astăzi. Alții s-ar putea să nu-ți spună tot ce trebuie să știi pentru moment sau ar putea fi dezinformați. Veți avea nevoie de ceva timp pentru a procesa ceea ce vedeți astăzi, în special în ceea ce privește casa, familia și viața personală. În acest fel, nu veți sări la concluzii premature.

Capricorn

Tranzitele de astăzi te ajută să te detașezi puțin de subiectele mai grele și activitățile solicitante, iar asta este o schimbare de ritm plăcută. Ești într-o formă bună pentru cercetare. Dar! Cu energia unei opoziții Mercur-Neptun, auto-amăgirea este posibilă.

Vărsător

Probabil vei găsi oameni mai dispuși să coopereze cu tine decât de obicei. Dar cu Mercur vizavi de Neptun, este posibil să nu aveți toate faptele sau informațiile pentru a merge mai departe în prima jumătate a zilei. Incertitudinea cu privire la veniturile, resursele sau abilitățile tale îți poate întuneca mintea sau îți poate distrage atenția de la a face ceea ce vrei. Oamenii și informațiile pot fi evazive acum.

Pești

Conversațiile cu prietenii sau ideile împărtășite cu o echipă sau un grup pot fi plăcute astăzi. Cu toate acestea, în prima jumătate a zilei, Mercur se opune lui Neptun în semnul tău, iar întrebările altora ar putea trezi escapistul din tine. Este posibil să experimentezi o deconectare mentală cu cineva acum. Fiți atenți dacă dați răspunsuri care induc în eroare neintenționat, deoarece acestea pot rezolva lucrurile în acest moment, dar pot duce la probleme pe termen lung.

×